- 11 Eylül 2017
- 461
- 304
- 103
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #26.761
Tabi umutlanabilirsinTesekkur ederim canım yoksa bi anlamı olmaz die düsünuyodum da biraz umutlanabilirim ozaman

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi umutlanabilirsinTesekkur ederim canım yoksa bi anlamı olmaz die düsünuyodum da biraz umutlanabilirim ozaman
Hayırlı plsun tedavin cnm ben de dün oldum aşılamayı 19 mm yaptırdım iğneyiHayırlı olsun canım , tam 2 saat sonra bende ilk aşılamamı yaptıracağım , inşallah emeklerimiz boşa gitmezçatlatma iğnesini kaç mm'de vurulmuştun?
Sana da hayırlı olsun tatlım. Jel verdi doktor , sabahları kullan dedi sonra 15 dk. Yürü dedi ama ben zaten 5:30 ta kalkıyorum daha erken kalkıp nerde yürüyeceğim. Akşam yapsam olmaz mı acaba? Sana da verdiler mi cnm jel?Hayırlı plsun tedavin cnm ben de dün oldum aşılamayı 19 mm yaptırdım iğneyi
Jel değil canım hap kullanıyorum bu gün başladımSana da hayırlı olsun tatlım. Jel verdi doktor , sabahları kullan dedi sonra 15 dk. Yürü dedi ama ben zaten 5:30 ta kalkıyorum daha erken kalkıp nerde yürüyeceğim. Akşam yapsam olmaz mı acaba? Sana da verdiler mi cnm jel?
Bende yarın ikinci aşılamamı olacam canım 1 yumurtam var bende umutluyum rahatım daha doğrusu Rabbime tevekkül ediyorum. Hayırlısı olsunBende bugün 2. aşılamamı yaptırdım. Sol tüpüm kapalı. Sağ tarafta 2 tane yumurtam vardı. Dün kasığımın sağ tarafında çok ağrım oldu bir gün önce çatlatma iğnemi vurdum ondandır herhalde. İnşallah bu sefer tutacak. Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah.
Canım ben aşılama sonrası değilde ilk klomenle yumurta takibinde kullanmıştım. Adetin 16. günü başlamıştım ve 1 hafta mı ,5 gün mü hatırlamıyorum ama sabah akşam içmiştim diye hatırlıyorum.Ama ne işe yaradığını bilmiyorum.Kızlar içinizde aşılama sonrası Dupbaston kullanan var mı malum benim yanlış ilaçtan ağzım yandığı için sormak istedim
Tabi umutlanabilirsinben de şuan işlemi yaptırdım dönüyorum, hepimiz için hayırlısı
![]()
Hayırlı olsun cnmm, son olur umarımBende yarın ikinci aşılamamı olacam canım 1 yumurtam var bende umutluyum rahatım daha doğrusu Rabbime tevekkül ediyorum. Hayırlısı olsun
Amin canım hayırlısı olsun herşeyin Allah razı olsunHayırlı olsun cnmm, son olur umarım
Bende yarın ikinci aşılamamı olacam canım 1 yumurtam var bende umutluyum rahatım daha doğrusu Rabbime tevekkül ediyorum. Hayırlısı olsun
Âmin canım inşallah Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinhayırlısı olsun canım. en zoru beklemek oluyor. ilkinden sonra ben o kadar kaptırmamayı düşünüyorum tabi ki lafta oluyor birazda. insan ister istemez umutlanıyor.Rabbim dualarımızı kabul eder inşallah.
Bende yaptırdım bende pko var eşimde aynı 7milyon 1inci tutmadı ikinc iyi deneyeceğiz bu ay insallah sizin tutar doktor aşılamasa umutlu konuşuyor olmasa olmaz derlerselam arkadaşlar ;
öncelikle Rabbim hepimizin gönlüne göre versin..biz de 3.5 yıllık evliyiz henüz hiç gebelik oluşmadı,benim tüm değerlerim adetlerim normal,eşimde sorun var ne yazıkki..son testimizde sayı 7 milyon ve hareketlilik %50..aslında ben yaptığım araştırmalar sonucu bu değerlerle tüp bebek denemeye karar vermişim ancak kendi doktorum illa aşılama denemek istiyor..bu değerlerle daha önce aşılama yaptıran var mı ? yoksa direkt tüp bebeğe mi başlanmalı ?
Bende yaptırdım bende pko var eşimde aynı 7milyon 1inci tutmadı ikinc iyi deneyeceğiz bu ay insallah sizin tutar doktor aşılamasa umutlu konuşuyor olmasa olmaz derler
Bende de istememiştim ilk aşılamam tutmadı başka bir doktora gittim o şaşırdı rahim filmi çekmeden nasil aşılama yapılır diye bu pazartesi genel anesteziyle çekilecek korkulu rüyamsiz rahim filmi çektirdiniz mi peki ? dr istemedi ama ben çektirsem mi acaba diyorum ?
siz rahim filmi çektirdiniz mi peki ? dr istemedi ama ben çektirsem mi acaba diyorum ?
merhaba canım, evliliğimin ilk senesi kendimiz denedik olmadı. 2. senesine girmiştik bir doktor bana rahim filmi çektir dedi. bende başka bir hastaneye gittim filmi çektirmek için önce doktor muayenesi olman gerekiyor ya dr bana yumurta takibi yapalım dedi. tüpler kapalıysa yumurta takibi bir işe yarayacak mı dedim. hayır yaramaz dedi. ne oyalıyorsun çek o zaman filmi gönder beni dedim çokta kızmıştım doktora. gerçekten de sol tüp kapalı çıktı. ve bu sadece rahim filminde çıkıyor maalesef. doktorun istedi mi bilmiyorum ama bence kesinlikle çektirmelisin. ben 2 senemi bunu bilmeden geçirdim. bilseydim daha önce işe yarar bir tedaviye başlardım. neden olmuyor sorusuna bu nedenle diyebilirdim.