Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bende de istememiştim ilk aşılamam tutmadı başka bir doktora gittim o şaşırdı rahim filmi çekmeden nasil aşılama yapılır diye bu pazartesi genel anesteziyle çekilecek korkulu rüyam :KK43:
Eger İstanbul da yasiyorsan kesinlikle sisli echomar a git cnm sifir aci sanci ben orda yaptirdim muayene olurken bile daha cok acıyordu bunda hic bisey hissetmedim zaten en fazla 2 dk sürüyor bence anestezi alma

Eger İstanbul da yasiyorsan kesinlikle sisli echomar a git cnm sifir aci sanci ben orda yaptirdim muayene olurken bile daha cok acıyordu bunda hic bisey hissetmedim zaten en fazla 2 dk sürüyor bence anestezi alma

yok canım Bursada yaşıyorum.. yok anestezi almıcam kurumla görüştüm ,plastik katater kullanıp bele ağrı azaltıcı bir kemer bağlıyorlarmış..burda da okumuştum yaptıtanlar da gayet memnun..tavsiyen için teşekkürler..

Canim tesekkur ederim istanbulda yaşamıyorum doktorumla tekrar görüşürüm : )

merhaba bende bursada yasiyorum persembe gunu yapildi asilama progestsn kullaniyorum iki gündür göğüslerim cok sisti yan etkisi olbilir mi progestsn kullans oldumu aranızda

merhaba bende bursada yasiyorum persembe gunu yapildi asilama progestsn kullaniyorum iki gündür göğüslerim cok sisti yan etkisi olbilir mi progestsn kullans oldumu aranızda
merhaba ben de bursa da yaşıyorum yarın doktora gideceğiz siz nerde yaptırdınız aşılamayı bize de tüp bebek ya da aşılama diyecek çünkü doktor ne yaşayacağim hiç bilmiyorum

kızlar selam 8 kasımda aşılamam yapıldı bugün 11.gün adet günüm aynı zamanda adet ağrısı belirtisi var sarı renkte akıntım var geçen hafta dr rahmin kalınlaşmış dedi kontrole gidince progestan kullanıyorum bittiğinde 1 hafta bekle gel dedi ama ben cumaya kadar adet olmazsam kan testi yaptıracağım heycanlıyım korkuyorum konuşmaya ihtiyacım var ...

Biz cumartesi gittik doktora tüp bebeğe ya da aşılamaya şu an gerek yok herşey çok güzel dedi gynoflor ve folik asit verdi haftaya yumurtaların durumuna göre çatlatma iğnesi yapacakmış 11 mm 3 tane yumurta vardı cumartesi günü nolcak bakalım

kızlar selam 8 kasımda aşılamam yapıldı bugün 11.gün adet günüm aynı zamanda adet ağrısı belirtisi var sarı renkte akıntım var geçen hafta dr rahmin kalınlaşmış dedi kontrole gidince progestan kullanıyorum bittiğinde 1 hafta bekle gel dedi ama ben cumaya kadar adet olmazsam kan testi yaptıracağım heycanlıyım korkuyorum konuşmaya ihtiyacım var ...
Hayırlısı olsun hakkında canım stres yapma sakın çok önemli Rabbim tüm isteyenlerin sağlıkla kucağını doldursun inşaAllah çok heyecan verici

Selam kızlar bende geçen ay ilk aşılamamı yaptırdım ve ohss oldum hamilelik negatif. Şimdi iyileşip ikinci aşılamayı yaptırmayı istiyorum herşeyin hayırlısı allah isteyen herkese çocuk nasip etsin

Kizlar bu deger iyimi kotumu Sperm testi. bir suru sayi var hangisini dikkate alicam

Eklentiler

• 20171205_091533.webp
    20171205_091533.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 103
Kizlar yardımcı olurmusunuz.persembe günü aşılama olacak.vukuatli nüfus kayit örneği istediler.ben e-devletten aldimda.oraya nere icin alındığını belirtmek gerekiyormuydu.ben direk kişi talebini secip aldimda

Merhalar, ben bu gruba yeni katıldım. 3 yıldır evliyim İki senedir normal yolla bebek düşünüyoruz ne yazık ki olmadı. Rahim filmi çektirdim gebe kalmama engel hiç bir faktör görülmedi. Eşim spermgrafi çektirdi daha öncesinde varkosel ameyatı geçirdi için önceki snuçlara göre sperm sayısı ve ileri haraketlilikte düşüş var. Bugün regl oldum artık ertelemek istemiyoruz hastaneyi arayıp randevu aldım aşılama yaptırmaya karar verdim. Bu konuda neye dikkat etmeliyim bu süreçte ne yapmam gerekiyor bilgilendirirseniz çok sevinirim.

Merhalar, ben bu gruba yeni katıldım. 3 yıldır evliyim İki senedir normal yolla bebek düşünüyoruz ne yazık ki olmadı. Rahim filmi çektirdim gebe kalmama engel hiç bir faktör görülmedi. Eşim spermgrafi çektirdi daha öncesinde varkosel ameyatı geçirdi için önceki snuçlara göre sperm sayısı ve ileri haraketlilikte düşüş var. Bugün regl oldum artık ertelemek istemiyoruz hastaneyi arayıp randevu aldım aşılama yaptırmaya karar verdim. Bu konuda neye dikkat etmeliyim bu süreçte ne yapmam gerekiyor bilgilendirirseniz çok sevinirim.
merhaba, hoşgeldiniz :) öncelikle stresten ve olumsuz düşüncelerden uzak olmanız gerekiyor bence. ben bunu başaramadığım için ikinci aşılamada da negatifi gördüm.. doktorunuz yönlendiriyor zaten sizi iğne,ilaç siz bi şekilde hazırlanıyosunuz zaten bence eşinize keçiboynuzu kürü falan deneyebilirsiniz, sayıyı arttırmak adına. inşallah rabbim ilk seferde hayallerinize kavuşmanızı nasip eder..

merhaba, hoşgeldiniz :) öncelikle stresten ve olumsuz düşüncelerden uzak olmanız gerekiyor bence. ben bunu başaramadığım için ikinci aşılamada da negatifi gördüm.. doktorunuz yönlendiriyor zaten sizi iğne,ilaç siz bi şekilde hazırlanıyosunuz zaten bence eşinize keçiboynuzu kürü falan deneyebilirsiniz, sayıyı arttırmak adına. inşallah rabbim ilk seferde hayallerinize kavuşmanızı nasip eder..
Hoş bundum ciddi anlamda çok stresliyim eşim düzenli olmasada keçiboynuzu tüketiyor. Üç ay önce doktor proxeed önerdi onu 2 öğün şekilde kullanıyor. Çok faydasını gören varmış. Ama olmayınca olmuyor. Allah isteyen herkese nasip etsin inş. İyi dilekleriniz için ayrıca çok teşekkür ederim

Hoş bundum ciddi anlamda çok stresliyim eşim düzenli olmasada keçiboynuzu tüketiyor. Üç ay önce doktor proxeed önerdi onu 2 öğün şekilde kullanıyor. Çok faydasını gören varmış. Ama olmayınca olmuyor. Allah isteyen herkese nasip etsin inş. İyi dilekleriniz için ayrıca çok teşekkür ederim
bi an önce atın stresi üzerinizden benim en büyük hatam bu oldu maalesef.. diyeceksiniz sanki bu kadar kolay , kolay olsa bende bi çırpıda atardım ama ikinci negatif aşılamadan sonra aklım başıma geldi.. eğer rabbim yazdıysa olacak ilk seferde yazmadıysa ne kadar zorlarsak zorlayalım olmayacak bunu bilerek hareket etmek lazım belki de ..

Back
X