Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bizimde yıkanınca 2milyon kalıyor :KK43: doktor ilkte çok olumlu konuştu yaptı olmadı 3 ay ara verelim dedi biz farklı doktora gittik rahim filmi çekildi aşılama yapıldı umutluydum ama olmadı tüp bebek düşünüyoruz :KK43: bende de pko var ama ilaçlarla güzel gelişiyor yumurtam iş eşimde oluyor gerisinde ama ah şu stres ve sigara :/
AnladıM yaşın kaç ve kaç yıldır evlisin bizimde tüp diyorlar ama ben 3 4 ay bi zamn verecem kendime

Cuma günü ilk aşılamam olacak 2 yıllık evliyim tüm tahlillerimiz iyi cikti devlete de gittik özele de sebebi bilinemeyen infertilite dendi..simdi gonal f kullandim ve asilama olacak cok tedirginim acili mi anesteziye gerek var mi kimi muayene gibiydi diyor kimi ağladım diyor..
Tecrübe edenler biraz bilgi verir mi ?

Cuma günü ilk aşılamam olacak 2 yıllık evliyim tüm tahlillerimiz iyi cikti devlete de gittik özele de sebebi bilinemeyen infertilite dendi..simdi gonal f kullandim ve asilama olacak cok tedirginim acili mi anesteziye gerek var mi kimi muayene gibiydi diyor kimi ağladım diyor..
iki kez devlette aşılama yaptırdım ve ikisinde de en ufak bi acı, ağrı hissetmedim.. tabiki tedirginlik, kasılma oluyo sadece o zaman canın acıyo ama o da dediğim gibi insanın kendisi ile alakalı.. sağolsun doktorum konuşarak, hemşireler elimi tutarak destek oldu ve nasıl oldu nasıl bitti anlamadım.. düşüncede bitiyo bence ağrı olacak diye düşünmeyin..
şimdiden hayırlı olsun.. inşallah güzel haberi alırsınız sonunda..

Aşılama olup , 12-13 gün geçtikten sonra adet olacakmış adet sancısı başlayan ama adeti başlamayan ve sonrasında hamile olduğunu öğrenen oldu mu hiç arkadaşlar.

Selam bende araniza yeni katıldım aşılamada 13uncu günüm test sonucu 1.20 uzulsemmi bilemedim acaba yükselir mı erkenmidir bilemedim normalde hep 0.05 gibi rakamlar çıkardı belkide ilaçlardan ayy kafayı siyirdim yani ama yalnız olmadığımi bilmek güzel inşallah hepimizin kucağı dolar

Merhaba kızlar bende perşembe günü aşılama yaptiricam çok heyecanlıyım ilk aşılamam olucak. Yumurta kontrolüm vardı bugün 3 tane yumurta gelişmiş 19mm üçüde catlatma iğnesini akşam olucam perşembe sabah da aşılama InşAllah.

Canım bi sonuç aldın mı ne durumdasın

Bide kızlar aşılama için evrak gerekli mı bugün hastanenin veznesi ile konuştum ama doktorum yada veznedekiler bişey demediler

Bide kızlar aşılama için evrak gerekli mı bugün hastanenin veznesi ile konuştum ama doktorum yada veznedekiler bişey demediler
Devlet hastanesinde mi özel hastanede mi yaptırıyorsun aşılamayı özel hastanede yaptırdım benfe cumaresi günü sadece kimliğimle gittim

Back
X