Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Mrb arkadaşlar 3.asilamam bu hafta yapilcakti.dün 16 mm lik yumurtam bugün bir gittim yok olmuş yada kendiliginden catlamis.çok şaşırdım Dr 18 mm olunca asilama yapıcakti.bugün yarın çatlama iğnesi vurup asilama olucaktim.ama kendiliginden catlamis yada yok oldu anlayamadim.yarın yinede asilama yapilcak.çok şaşırdım üzüldüm hiç böyle bişey duydunuz mu kızlar :110:

Dr iki tercih hakkın var dedi.ya bu tedaviyi reddedip asilama iptal olacak yada yinede biz o yumurtayı zaten 18 değilse de 16.mm de catlamis kendiliğinden diye düşünerek aşılamanı yapalım ve tup bebege geçeriz dedi.kafam çok karışık ama aşılma olmayı kabul ettim çok emek verdim onca para zaman git gel.

Bilmiyorum ki canım benim doktorum öyle demişti diğer değer içinde 380 ve fazlası olması gerekiyor demişti benimde 672 çıkmıştı
Anladım cnm çok sagol.hayırlısı artık yarın yapılacak .tüp bebekten asilamaya donen duydumda hiç böyle bişey duymamistim yumurtalar yok oldu ve karambole asilama...hayirlisi:110:

Canım bende perşembe günü aşılama olucam ama bugün de yumurta kontrolüm vardı doktorum progesteron değeri diye bişey demedi acaba aşılama günü mü bakılicak ki
Benim yumurta kontrolümün olduğu gün bakılmıştı canım kalitesini ölçmek için

merhaba
ben vajınusmus hastasıyım.yıllardır uğraşıyorum.gitmediğim psikolog,kadın dogum doktoru kalmadı.fakat bu illeti yenemiyorum.en buyuk hayalimizde cocuk sahibi olmaktı.acaba aranızda vajınusmus olup aşılama yaptıran var mı?

merhaba
ben vajınusmus hastasıyım.yıllardır uğraşıyorum.gitmediğim psikolog,kadın dogum doktoru kalmadı.fakat bu illeti yenemiyorum.en buyuk hayalimizde cocuk sahibi olmaktı.acaba aranızda vajınusmus olup aşılama yaptıran var mı?
Bu konu da bi bilgim yok canım sana yardımcı olmak isterdim vajinusmus olup aşılama yaptıran muhakkak vardır anestezik olarak yapmış olabilirler.

kaç yumurtanız olmuştu bi de boyutları neydi acaba
Cnm ilkinde sağda solda baya iyi iki üç vardı 18 mm ile asilama yapildi.ikinci asilamada yanlız tek taraf gelişmişti yine 18 mm.bu son asilamamda en son 16 mm yumurta kontrole diye bir gittim yumurta yok olmus yada catlamis.bir gün öncesindede soldaki 11 mmlik yumurta yok olmuştu. Dr 16 mmlik yumurta kendinden catlamis olabilir deyip asilama yapti.yani bu son asilama biraz garip oldu

Cnm ilkinde sağda solda baya iyi iki üç vardı 18 mm ile asilama yapildi.ikinci asilamada yanlız tek taraf gelişmişti yine 18 mm.bu son asilamamda en son 16 mm yumurta kontrole diye bir gittim yumurta yok olmus yada catlamis.bir gün öncesindede soldaki 11 mmlik yumurta yok olmuştu. Dr 16 mmlik yumurta kendinden catlamis olabilir deyip asilama yapti.yani bu son asilama biraz garip oldu
anladim canım hayırlısı inşallah

Back
X