- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #26.901
Canm biz sen le ayni gun asilamamizi olmusuz nasil gidiyor her hangi bir belirtin var mi13. Günümdü canım sağolasın Allah razı olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canm biz sen le ayni gun asilamamizi olmusuz nasil gidiyor her hangi bir belirtin var mi13. Günümdü canım sağolasın Allah razı olsun
Kasık ağrım oluyo canım ara ara onun dışında iyiyim Allaha şükürCanm biz sen le ayni gun asilamamizi olmusuz nasil gidiyor her hangi bir belirtin var mi
İnşallah bişey olmamıştır yaa kendi kanamam olmuş gibi üzüldümKasık ağrım oluyo canım ara ara onun dışında iyiyim Allaha şüküraslında aşılama dan sonra iki gün yattım sonra çok dikkat etmedim. Hele bugün aklım mı daldı ne oldu arkadaşın bebek arabası vardı tuttum kaldırdım ikinci kata çıkardım eve geçince fark ettim az kanamam olmuş. InşAllah vicdan azabı duyacağım bişey olmamıştır diye dua ediyorum şimdi
![]()
Ins canim rabbim korusun kotu bir sey olmammistir sonucta ymirtaliklarmz uyarildigi icnde hasas olablir bende bugun birz fazla is yaptim hemen kasik agrim arttiKasık ağrım oluyo canım ara ara onun dışında iyiyim Allaha şüküraslında aşılama dan sonra iki gün yattım sonra çok dikkat etmedim. Hele bugün aklım mı daldı ne oldu arkadaşın bebek arabası vardı tuttum kaldırdım ikinci kata çıkardım eve geçince fark ettim az kanamam olmuş. InşAllah vicdan azabı duyacağım bişey olmamıştır diye dua ediyorum şimdi
![]()
Aynen canım gerçekten şakaya gelmiyo bu iş dikkatli olmak lazımmış bugün anladımIns canim rabbim korusun kotu bir sey olmammistir sonucta ymirtaliklarmz uyarildigi icnde hasas olablir bende bugun birz fazla is yaptim hemen kasik agrim artti
InşAllah canım hayırlısı daha dikkatli olucam bundan sonraİnşallah bişey olmamıştır yaa kendi kanamam olmuş gibi üzüldüm
Ben hiç iş bile yapmıyorum ortalık toplamaktan başkaInşAllah canım hayırlısı daha dikkatli olucam bundan sonrahata da bende çok özenli değildim
Hayır canım aşılama doğum hanede yapıldı benim. Öncesinde de herhangi bi ultrasona falan girmedimKızlar siz ultrason ekranında aşılama anında çatlamış yumurtanız görünüyor muydu?
Benim de aynı şekilde olmuştu arkadaşlaHayır canım aşılama doğum hanede yapıldı benim. Öncesinde de herhangi bi ultrasona falan girmedim
Canım hastaneden hastaneye o kadar fark ediyo ki. Mesela bazı hastaneler sperm verildiğinde öncesi ve de yıkandıktan sonra ki değer leri vermişler. Aşılama öncesi progestan değerlerine bakılmış yada aşılama sonrası tutunmayı kolaylaştırmak adına ilaçlar verilmiş bunların hiç biri yapılması mesela banaBenim de aynı şekilde olmuştu arkadaşla
Hims. Bana ultrason eşliğinde verildi spermler. Sonrasında da crino jel kullanmami söyledi doktorum.Hayır canım aşılama doğum hanede yapıldı benim. Öncesinde de herhangi bi ultrasona falan girmedim
Hangi şehir desin canımHims. Bana ultrason eşliğinde verildi spermler. Sonrasında da crino jel kullanmami söyledi doktorum.
Yıkandıktan sonraki sanırım sperm hareketlilik filan bizimkine de bakıldı Protestan değerime de bakıldı ama ilaç vermediler canımCanım hastaneden hastaneye o kadar fark ediyo ki. Mesela bazı hastaneler sperm verildiğinde öncesi ve de yıkandıktan sonra ki değer leri vermişler. Aşılama öncesi progestan değerlerine bakılmış yada aşılama sonrası tutunmayı kolaylaştırmak adına ilaçlar verilmiş bunların hiç biri yapılması mesela bana
istanbuldayım cnmHangi şehir desin canım
yıkandiktan sonraki sperm sayiniz ve hareketliliğiniz kaç oldu peki?Yıkandıktan sonraki sanırım sperm hareketlilik filan bizimkine de bakıldı Protestan değerime de bakıldı ama ilaç vermediler canım
Ben siirtteyim malesef sağlık durumları burda daha kısıtlı batıdaki gibi değil izin durumumuzda memlekette Antalya da bi daha bakılması düşünüyorumistanbuldayım cnm
daha olsa bile 4 haftalık gebelikte nasil belirti ariyosunuz ki?Benim artik hic bir belirtim kalmadi galiba vakit zaman simdi deilmis hayirlisi rabbimden