- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #26.921
Kasiklarda ve gogusumde dolgunluk vardi onlar bir den gecti onlar dan brz umudm vardi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
belli olmaz umutsuzluğa kapılmayın lütfen öyle düşünerek.Kasiklarda ve gogusumde dolgunluk vardi onlar bir den gecti onlar dan brz umudm vardi
Canım merhaba bende bugun 2.asılamamı oldumMerhaba arkadaşlar ben 2. aşılamama start verdim.Yumurtaları uyarıcı ilaç kullanıyorum.Haftaya çarşamba doktorum kontrol edecek.Haftasonuna doğru yapılır sanırım aşılamam.Nedense sanki bu iş mucize gibi geliyor.
Bu konuda tecrübelerimizi paylaşalım istiyorum.
Aşılamayla hamile kalanlar varmı aranızda ve onların sorunları nelerdi acaba?
Değil canım tutmadı aşılamam InşAllah senden güzel haber alırız
Bkacinci asilamaydi kuzu? Skma canini insallh bidakine tutar biliorum zor buyuk hayal kirikligi ama bizim imtihanimizda bu dmk. Insallah cnm insllh rabbim isteyen herkese verir insallhDeğil canım tutmadı aşılamam InşAllah senden güzel haber alırız7
ilkti canım Eşim de hareket sorunu var doktor ilaçlarını 3 ay düzenli kullanmasını istedi bizde tedaviye 3 ay ara verdik çünkü ilaçlar benide şişirdi kilo aldırdı o arada bende zayıflarım devam ederiz tedavimize dedikBkacinci asilamaydi kuzu? Skma canini insallh bidakine tutar biliorum zor buyuk hayal kirikligi ama bizim imtihanimizda bu dmk. Insallah cnm insllh rabbim isteyen herkese verir insallh
Genelde öyle oluyo canım ilkinde tutmadı mı ikinciye zor cesaret ediliyo zamana birakılıyo bunu tek ben değil yorumlarda okuduğum arkadaşlarda ikinci aşılamayı düşünmediErolummm belki o surecte kendiligin supriz yapar gelir bebos karnina
bende bu olmassa zamana birakcam yoksa bu piskoloji daha kotu kuzu hatta asilamada cok acili cesaretm yok sanirim ikinciye
Nesi acılı canım yaa cogu kişi acımadı hiç kolay diyo. Korktum şimdiErolummm belki o surecte kendiligin supriz yapar gelir bebos karnina
bende bu olmassa zamana birakcam yoksa bu piskoloji daha kotu kuzu hatta asilamada cok acili cesaretm yok sanirim ikinciye
Kesinlikle korkma böle yanlış yöblendirme kendini ben ultrasonla alttan muayne olamayan insandım aşılama yaptırdım bu ay korkma kesinlikle 10 saniye sürmediNesi acılı canım yaa cogu kişi acımadı hiç kolay diyo. Korktum şimdi
Canım ben 12. Gün kan testi yaptırdım 1.20 çıkmıştı 3 gün sonrada adet oldum zaten
Ay canım sağol Allah razı olsun ben de bu ay olacağım aşılama. Millet hiç korkmuyo acı çekmio ben alttan muayene olmaya bile aklım gidio. Nasıl sıkıom kendimiKesinlikle korkma böle yanlış yöblendirme kendini ben ultrasonla alttan muayne olamayan insandım aşılama yaptırdım bu ay korkma kesinlikle 10 saniye sürmedi
Ne zaman yaptırdın sen canım. İlk aşılama mıKesinlikle korkma böle yanlış yöblendirme kendini ben ultrasonla alttan muayne olamayan insandım aşılama yaptırdım bu ay korkma kesinlikle 10 saniye sürmedi
Evet ilk aşılamam 6martta yaptırdım ve alttan ultrasonla bile baktırmam 4 ayımı aldı ama aşılaaa da hiçhbir acı yok kesinlikleNe zaman yaptırdın sen canım. İlk aşılama mı