Gebeliğe Hazırlık Aşılama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla bende de durumlar pek iç acıcı değil benimde adet olacağım gibi ağrılarım başladı yarın randevum var sabah kan testi için vermişti doktor olsam da olmasam da yarin gidicem bakalim herseyin hayirlisi artik

Ben de dün üzüldüm, ama doktoruma gidip konuşunca çok rahatladım.
Hayırlısı artık
Olmuyorsa zorlama yok.

Ben de dün üzüldüm, ama doktoruma gidip konuşunca çok rahatladım.
Hayırlısı artık
Olmuyorsa zorlama yok.
Ben zaten çok zor günler geçirdim bu benim için bi umut olacaktı tutunacak bir dal olacakti insallah olur olmazsa tabiki pes etmicek tekrar denicez ama bunun olmasini cok istemiştim inşallah da olur ne diyeyim umut ediyorum ki gerçek olsun diye artık hayırlısı allahtan

İnsallah tutar cnm

Slm k7zlar ben de yarın gideceğim ilk aşılamam hiçbir sey hissetmiyorum heycan yok korku yok sanırım yoruldum 2 yıldır uğraşmaktan beklemekten o kadar durgunum ve birsey düşünemiyorumki dr aşılama yapalım dedi farketmez dedim zorluklar varmı sonrasında ne yapmalıyım ben birde 2 saat uzaklıkta bi dr gidiyorum sonrasında yol sıkıntı olur mu acaba kalmak için yer ayarlamalımıyım birde özelde yaptıran varsa ortalama ücret ne acaba bilgi verirseniz sevinirim

Kizlar bende pco var . 11 aydir çocuk düşünüyoruz, olmuyor. Ne eşime ne benim rahim filmine bakıldı. Kendiliğinden adet olamiyorum. Klomenle yumurtam buyumuyor.

Nasıl bi tedavi uygulanir ? Dr ignelerden bahsetti ganol f falan. Bunlarin maliyeti nedir ? Ozel hastaneye gidicem. Fikirlerinizi merak ediyorum

Amiiin insss cnm ee noldu senin suan kacinci gunundesin varmi biseler

İnsallah tutar cnm
Canım ben dün gittim malesef benimde tutmamış çok üzüldüm çok ağladım ama yinede allah razı olsun eşim yanlız bırakmadı bana hep destek oldu zaten benim de içime doğmuş gibi yanlız gitmek istememiştim ama suda var hala da adetim gelmedi o yuzden çok kafam karıştı yani yin3 beklemedeyim

Aşılama sonrası adet 3-4 gün gecikebiliyor.
Mucize de olabilir, kim bilir))
Fazla umutlanmadan bekle

Cnm progesteron kullaniyorsan o geciktiriyor adeti benimkini gecen ay 7 gun geciktirdi bu ay doktor kullan dedigi halde kullanmadim bugunde hasta oldum yani ikincide tutmadi hayirlisi olsun
Canım bende dum adet oldum ama benum daha adet günüm normalde bugün du bir gin önce bile olmuş okuyo ama aşılamadan sa bir gün sonra olmuş oluyorum yani heralde normaldir benim bu ilkti ama bir ay ara verelim dedi doktor bir ay sonra yeniden denicez hayırlısı olsun artık hepimiz için rabbim ne eylerse güzel eyler vardır bundada bir hayr

Kızlar mrb ben 3.klomen tedavisi uyguladım bu ay şuan sonucu bekliyorum pek umut olmasa da adetime 1 kaç gün kaldı eğer bu seferde olmazsa doktorum aşılama dedi ama ben biraz bu konuda endişeliyim aşılama süreci nasıl oluyor acı falan oluyor mu ben biraz ara verip öyle denemek istiyorum sizce hemen diğer ay denemelimiyim bilgi verebilirmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…