- 4 Ekim 2017
- 184
- 29
- 13
- Konu Sahibi Ayse saridogan
-
Sagol canim insallahHayırlı olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırsın
Valla bende de durumlar pek iç acıcı değil benimde adet olacağım gibi ağrılarım başladı yarın randevum var sabah kan testi için vermişti doktor olsam da olmasam da yarin gidicem bakalim herseyin hayirlisi artikAdet oldum cnm dün. Olmadı yani.
Dün doktoruma da gittim. Ocak ayına kadar başını bırakıp çocuk konusunu unutmayı ve hayatımı yaşamayı söyledi.
Zaten yıpranmıştım. Dinlenmem iyi olacak.
Sende nasıl durumlar?
Adet oldum cnm dün. Olmadı yani.
Dün doktoruma da gittim. Ocak ayına kadar başını bırakıp çocuk konusunu unutmayı ve hayatımı yaşamayı söyledi.
Zaten yıpranmıştım. Dinlenmem iyi olacak.
Sende nasıl durumlar?[/QUOTHadi yaa cok üzüldüm canım bencede biraz kendine müddet tanı bende tutmazsa öyle yapmayı düşünüyorum zaten olacağı varsa her halükarda olur bizler elimizden geleni yaptık
Senden güzel haberler alalım inş yarınValla bende de durumlar pek iç acıcı değil benimde adet olacağım gibi ağrılarım başladı yarın randevum var sabah kan testi için vermişti doktor olsam da olmasam da yarin gidicem bakalim herseyin hayirlisi artik
Inşallah ama sanıyorum adetim gelecek gibi duyuru sonuçtan da çok korkuyorum kendimi hep kötüye alıştırdım desem de biliyorum çok ama çok üzüleceğim ama ne diyelim hakkımızda hayırlısı neyse o olsun diyorumSenden güzel haberler alalım inş yarın
Ben de dün üzüldüm, ama doktoruma gidip konuşunca çok rahatladım.Inşallah ama sanıyorum adetim gelecek gibi duyuru sonuçtan da çok korkuyorum kendimi hep kötüye alıştırdım desem de biliyorum çok ama çok üzüleceğim ama ne diyelim hakkımızda hayırlısı neyse o olsun diyorum
Ben zaten çok zor günler geçirdim bu benim için bi umut olacaktı tutunacak bir dal olacakti insallah olur olmazsa tabiki pes etmicek tekrar denicez ama bunun olmasini cok istemiştim inşallah da olur ne diyeyim umut ediyorum ki gerçek olsun diye artık hayırlısı allahtanBen de dün üzüldüm, ama doktoruma gidip konuşunca çok rahatladım.
Hayırlısı artık
Olmuyorsa zorlama yok.
İnsallah tutar cnmBen zaten çok zor günler geçirdim bu benim için bi umut olacaktı tutunacak bir dal olacakti insallah olur olmazsa tabiki pes etmicek tekrar denicez ama bunun olmasini cok istemiştim inşallah da olur ne diyeyim umut ediyorum ki gerçek olsun diye artık hayırlısı allahtan
Amiiin insss cnm ee noldu senin suan kacinci gunundesin varmi biselerHayırlısı olsun canım inşallah benim de ilk zamanlar göğüs hassasiyetim çok vardı ama o gelende çatlatma iğnesinin etkisi oluyormuş bende şuan hiç bi belirti yok sadece iki gün önce iki gün süren çok şiddetli kasik ve bel ağrısı oldu ama geçti şuan ara ara kasıklarım da batmalar oluyo cok değişik bi ruh hali icindeyim insallah senin benim bütün isteyenlerin kucağı boş kalmasın
Canım ben dün gittim malesef benimde tutmamış çok üzüldüm çok ağladım ama yinede allah razı olsun eşim yanlız bırakmadı bana hep destek oldu zaten benim de içime doğmuş gibi yanlız gitmek istememiştim ama suda var hala da adetim gelmedi o yuzden çok kafam karıştı yani yin3 beklemedeyimİnsallah tutar cnm
Sonuc malasef olmadı canım 1.20 çıktı dün 14.cu gündü yani yok ama hala da adetim gelmediAmiiin insss cnm ee noldu senin suan kacinci gunundesin varmi biseler
Aşılama sonrası adet 3-4 gün gecikebiliyor.Canım ben dün gittim malesef benimde tutmamış çok üzüldüm çok ağladım ama yinede allah razı olsun eşim yanlız bırakmadı bana hep destek oldu zaten benim de içime doğmuş gibi yanlız gitmek istememiştim ama suda var hala da adetim gelmedi o yuzden çok kafam karıştı yani yin3 beklemedeyim
Öyle canım zaten çok fazla umut yok ama bari en azından adetim gelse de kafam daha fazla karismasahayirlisi allahtanAşılama sonrası adet 3-4 gün gecikebiliyor.
Mucize de olabilir, kim bilir))
Fazla umutlanmadan bekle
Gelicek mrk etme,Öyle canım zaten çok fazla umut yok ama bari en azından adetim gelse de kafam daha fazla karismasahayirlisi allahtan
Gelsin gelsin artık madem bebek yok bekletmeden gelsinGelicek mrk etme,
Cnm progesteron kullaniyorsan o geciktiriyor adeti benimkini gecen ay 7 gun geciktirdi bu ay doktor kullan dedigi halde kullanmadim bugunde hasta oldum yani ikincide tutmadi hayirlisi olsunGelsin gelsin artık madem bebek yok bekletmeden gelsin
Canım bende dum adet oldum ama benum daha adet günüm normalde bugün du bir gin önce bile olmuş okuyo ama aşılamadan sa bir gün sonra olmuş oluyorum yani heralde normaldir benim bu ilkti ama bir ay ara verelim dedi doktor bir ay sonra yeniden denicez hayırlısı olsun artık hepimiz için rabbim ne eylerse güzel eyler vardır bundada bir hayrCnm progesteron kullaniyorsan o geciktiriyor adeti benimkini gecen ay 7 gun geciktirdi bu ay doktor kullan dedigi halde kullanmadim bugunde hasta oldum yani ikincide tutmadi hayirlisi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?