- 5 Temmuz 2017
- 16
- 3
- 1
- 33
- Konu Sahibi Melikegrss
-
Selam canim hayirlisiyla nasip olur insallah nasil gecti asilaman bende 11 gun oldu asilama olali sali gunu tahlil yaptircam bakalim nolcakKIZLAR BENDE DÜN YAPTIRDIM İLK AŞILAMAMI İNŞALLAH OLUMLU SONUÇ ALIRIZ HEPİMİZ. BİRDE DEVLETTE NASIL YAPILIYOR MESELA BU AY TUTMAZSA ÖTEKİ AY DEVLETE GİTSEM YAPTIRABİLİYOMUYUM TEKRAR AŞILAMAYI BİLGİSİ OLAN VARMI ACABA
sağol cnm seninde hayırlı olsun allah yardımcımız olsun sorun yok gayet güzel geçti bende hafta cuma yada cumartesi yaptırıcam testiSelam canim hayirlisiyla nasip olur insallah nasil gecti asilaman bende 11 gun oldu asilama olali sali gunu tahlil yaptircam bakalim nolcak
Konya sen cnmanladım cnm çok sağol hangi şehirdesin
Test gunumuz Ayni gun cnm cuma benimde herhangi bir belirtiniz var mi pekisağol cnm seninde hayırlı olsun allah yardımcımız olsun sorun yok gayet güzel geçti bende hafta cuma yada cumartesi yaptırıcam testi
Canım iğnelerini ne kadara aldın? Kaçtane var? Bende adeti bekliyorum tedavi içinBende ignelerime basladim onumuzdeki hafta ins asilama olucam rabbim yardimcimiz olsun
Bi iki gun dinlensen yeter cnm bes gun fazla bence rabbim yardimcin olsun ins cok panikleme dua et hep o an ve besmele cek cnm ins hayirlisiyla olurKızlar aşılamam yarın sabah aşılama sonrası dinlenmek gerekiyormu çalışıyorum 5 gün istirahat alayım mı ağrı falan oluyormu
henüz bişey hissetmiyorum cnm gögüs ağrısı falan var ama her ay çatlatma iğnesi yapıyo zaten o yüzden anlayamıyorum pek sen ne durumdasınTest gunumuz Ayni gun cnm cuma benimde herhangi bir belirtiniz var mi peki
Aynen cnm bende de ole artik belirtileri hep igneye ve jele bagliyorum artikhenüz bişey hissetmiyorum cnm gögüs ağrısı falan var ama her ay çatlatma iğnesi yapıyo zaten o yüzden anlayamıyorum pek sen ne durumdasın
Valla canim 600 puregon almistim en son 480 tl idiCanım iğnelerini ne kadara aldın? Kaçtane var? Bende adeti bekliyorum tedavi için
Raporla o kadar pahalı mı canım ya.Valla canim 600 puregon almistim en son 480 tl idi
Can'ım raporlu 2 kutu gonal f çatlatma iğnesi falan 350 di galiba devlette yaptır bence özelde soerm yıkamakta 550 aldı devlette ücret yok galibaMerhaba ben interlefite tanısı ile yeni karşılaşıyorum doktorum cuma günü yumurta çatlatma iğnesi yapacak duruma göre aşılama önerebilirim dedi. Ama ben şimdiden fiyatlar ve masraflar konusunda tedirginim maddi olarak sıkıntılarımız var. Acaba tıp fakültesinde ne kadara mal oluyor. 2 gündür düşünmekten uyuyamıyorum. sgk var ama 3 yıllık değil 1.5 senelik evliyim diye şartlar uymuyor ilaçlar ve aşılma ne kadara mal oluyor bilen varsa yazsın lütfen bu gece uyumak istiyrum.
Canim ben raporsuz aliyorum raporlu sanirim duser ama ne kadarini dusuyor o konuda bildim yokRaporla o kadar pahalı mı canım ya.
Amin canım insallah ne güzel ilk asilamanda hamile kalmışsin tüm olumsuzluklara ragmen hemde rabbim hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin insallah bende gecen ay aşılama yaptirdim ama sonuc malesef negatif sanki hiç bi zaman olmiycakmis gibi geliyo ama insan umudunu kaybetmiyo yinede birde senin gibi örnekleri duyunca daha da çok umutlaniyo Allah ım herseyin hayirlisini versin insallahaşılama süreci herkese çok zor geliyor ama inanınki bendede polikistikower ve çikolata kisti vardı.ama doktor çok önemli süper bir motive süper ilgiyle herşeyi unutuyorsunuz bende aşılama yaptırdım ilaçlar 800-900 u buluyor artı doktor parası iyi bir doktora sahipseniz inan bana çocuk içinde herşeye değer ben bütün sorunlarıma rağmen ilk aşılamamda hamile kaldım burda yazılan herşeye inanmayın her kadında farklı reaksiyonlar gösteriyor bu tarz tedaviler buarada önce allahtan tabi sonra doktorun iyi olmasıyla herşey mümkündilerim allahım isteyen herkese nasip etsin......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?