Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirlisi olsun o zaman inşallah gerek kalmaz ama yüzde 2 lik morfoloji ile hamile kalma aşılamasiz zor görünüyoryok canım yaptırmadım bugün hsg çekildim daha eşim gelsin de durumlara bağlıinşallah gerek kalmaz
bilemiyorum canım yükselmiştir inşallah ilaç kullanmaya başladık en olmadı aşılama yaptıracağızHayirlisi olsun o zaman inşallah gerek kalmaz ama yüzde 2 lik morfoloji ile hamile kalma aşılamasiz zor görünüyor
Evet ocağin 2 sinde yaptırdım beklemwdeyim. Aşılama da morfolojiye bakılmiyo.ilaçlar Morfolojiyi pek duzeltemiyor oyüzden en az yüzde 4 olmasi gerek yatakta gebelik şansı olmasi için. Inşallah yükselir ve olur .allahım gönlüne göre versin canimbilemiyorum canım yükselmiştir inşallah ilaç kullanmaya başladık en olmadı aşılama yaptıracağızsen yaptırdın mı hiç aşılama canım ?
Ileri hareketlilik te düşük. Biz yüzden 29 ileri hareketlilik ile asilama yaptirdik. Tutar mı bilmiyorum salı günü ogrenecegimEvet ocağin 2 sinde yaptırdım beklemwdeyim. Aşılama da morfolojiye bakılmiyo.ilaçlar Morfolojiyi pek duzeltemiyor oyüzden en az yüzde 4 olmasi gerek yatakta gebelik şansı olmasi için. Inşallah yükselir ve olur .allahım gönlüne göre versin canim
ay inşallah tutar canım öyle zor süreçler ki sen bi adım daha yaklaşmışsın rabbim nasib etsin sana da bana da bekleyen isteyen herkese inşallah :) peki aşılama yaparken ağrın oldu mu canım hsg falan çekindin mi öncesinde aşılama yapmaya nasıl karar verdiniz?Ileri hareketlilik te düşük. Biz yüzden 29 ileri hareketlilik ile asilama yaptirdik. Tutar mı bilmiyorum salı günü ogrenecegim
Duaların için teşekkür ederim inşallah allahım sana da verir. Istersen herkesin olsunay inşallah tutar canım öyle zor süreçler ki sen bi adım daha yaklaşmışsın rabbim nasib etsin sana da bana da bekleyen isteyen herkese inşallah :) peki aşılama yaparken ağrın oldu mu canım hsg falan çekindin mi öncesinde aşılama yapmaya nasıl karar verdiniz?
benim 3 buçuk yıl olacak canım bekliyorum hiç gebe kalmadım eşimin değerleri çok kötüydü, yeni yeni düzelmeye başladı çok şükür. çok zor süreçlerden geçmişsin gerçekten Allah sabrının selametini versin :) çok soruyorum ama canım yıldırmıyorum inşallah seni, sen nerede yaptırdın canım peki bu iş için araştırma yapmışsındır devlet mi özel mi tüp bebek merkezi mi ?Canım ben evlendikten 7 ay sonra hamile kaldım 11 haftalik iken düşük yaptım. Sonra 6 ay tedavi sürecine geçtim. Sonra tekrar çocuk denemeleri derken 9 ay boyunca hamile kalmadım. Bu süre zarfında sürekli hormon testi yaptırdım bir sorun yoktu. Sonra doktorum hsg istedi orda interfilitelik perde yazıyordu sonucumda . sonra başka hastaneye yönlendirildim. Orda da 1.5 senedir gebe kalamadigm için süreci hızlandırmak amacıyla aşılamaya başladık. Aşılama yapılmadan 20 dk oncesinde bol su içilir idrar torbasini aşağı indirmek gerekiyor.böylelikle rahim ağzı aşağıya inmiş oluyor ve aşılama da canın çok yanmiyor
Canim istanbulda Marmara eğitim araştırma hastanesinde yaptiriyorum. Inşallah allah kucagimiza bebeklerimizi en kisa zamanda verir.sen eşinin değerlerini nasıl yükselttiniz peki.bu konuda bir proxedd plus iciyoruz. Birde keçiboynuzu tozu var.kestane balı ile karıştırıyor eşim yiyor .benim 3 buçuk yıl olacak canım bekliyorum hiç gebe kalmadım eşimin değerleri çok kötüydü, yeni yeni düzelmeye başladı çok şükür. çok zor süreçlerden geçmişsin gerçekten Allah sabrının selametini versin :) çok soruyorum ama canım yıldırmıyorum inşallah seni, sen nerede yaptırdın canım peki bu iş için araştırma yapmışsındır devlet mi özel mi tüp bebek merkezi mi ?
Ileri hızlı hareketliliği hatırlıyor musun aşılama yapıldığı zamn değerleriniz kactiMerhaba canım
Morfoloji düşük gibi
Tüp bebek öneririm
Aşılama tutmadı bizim
Tüp bebeğe başladım
Ileri hızlı hareketliliği hatırlıyor musun aşılama yapıldığı zamn değerleriniz kacti
Tek bildiğim şeyIleri hızlı hareketliliği hatırlıyor musun aşılama yapıldığı zamn değerleriniz kacti
O kadar Da umutsuz olma.her şeyde bir hayır vardır..Tek bildiğim şey
Doktorlar olur dese de olmadığı
Bu arada aşılamayi kaç kere denediniz ve kaç yıllık evlisiniz.Tek bildiğim şey
Doktorlar olur dese de olmadığı
O kadar Da umutsuz olma.her şeyde bir hayır vardır..