- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.835
- 698
1 defa denedikBu arada aşılamayi kaç kere denediniz ve kaç yıllık evlisiniz.
Vakit kaybetmek istemiyorum artık
7 yıllık evliyim
Siz ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 defa denedikBu arada aşılamayi kaç kere denediniz ve kaç yıllık evlisiniz.
Anladım ben 2.5 yıllık evliyim. Ve bu aşılamayi eğer tutmazsa 3 kere daha hakkım var. Onları da yaptiracagim ondan sonra olursa tupe geçeceğim. Çünkü gittiğim hastanede bir sürü aşılama yaptırabilir var ve 2. 3. De tutanlar var.ilaçların etkisinden midir nedir.oluyor yani bir şekilde1 defa denedik
Vakit kaybetmek istemiyorum artık
7 yıllık evliyim
Siz ?
Ayrıca morfoloji düşüklüğü zaten aşılama için ön şart değil. Ileri hareketlilige bakılıp en iyi spermlwr seçiliyor tabi ki allahın takdiri ol derse olur.Biz ne kadar kendimizi parcalasakta O ol demeden olmaz
Anladım ben 2.5 yıllık evliyim. Ve bu aşılamayi eğer tutmazsa 3 kere daha hakkım var. Onları da yaptiracagim ondan sonra olursa tupe geçeceğim. Çünkü gittiğim hastanede bir sürü aşılama yaptırabilir var ve 2. 3. De tutanlar var.ilaçların etkisinden midir nedir.oluyor yani bir şekilde
Teşekkürler sizede bol sanslarMutlaka öyle
Ama bir hakikat var ki
Aşılama da başarı oranı %10 iken
Tüp bebekte %50 / 60 oranlarında
Ben zaman kaybetmek istemiyorum artık
Bol şans
Teşekkürler sizede bol sanslar
biz 1 ay proxceed bir ay neofortil kullanmıştık canım eşim çerez çok yiyordu fındık badem ceviz falan değerler zamana bağlıydı biraz bizim doktor 1 yıldan önce olmaz demişti zaten 1 yıl 2 ay sonra değerler çok arttı ama morfoloji düzelmedi onun içinde yeni daha emodex kullanmaya başladık inşallah o da düzelir, keçi boynuzu pekmezi ve özünü zorla tıkıyordum sevmiyorduCanim istanbulda Marmara eğitim araştırma hastanesinde yaptiriyorum. Inşallah allah kucagimiza bebeklerimizi en kisa zamanda verir.sen eşinin değerlerini nasıl yükselttiniz peki.bu konuda bir proxedd plus iciyoruz. Birde keçiboynuzu tozu var.kestane balı ile karıştırıyor eşim yiyor .
Amin inşallah eğer emodex in faydasını görürseniz yazarsan tekrardan çok sevinirim. Bende eşime denerim.caksir suyunu ilk defa senden duyuyirum. Inşallah faydasini görürsünüz canimbiz 1 ay proxceed bir ay neofortil kullanmıştık canım eşim çerez çok yiyordu fındık badem ceviz falan değerler zamana bağlıydı biraz bizim doktor 1 yıldan önce olmaz demişti zaten 1 yıl 2 ay sonra değerler çok arttı ama morfoloji düzelmedi onun içinde yeni daha emodex kullanmaya başladık inşallah o da düzelir, keçi boynuzu pekmezi ve özünü zorla tıkıyordum sevmiyorduara ara ondan yemişti. bu emodex den çok umutluyum inşallah düzeltir bir de gelsin çakşır suyu deneyeceğim canım baya faydalı burdan okuduğum kadarıyla. gayret bizim takdir Mevlanın inşallah hepimiz kavuşalım kuzucuklarımıza:) amiiin
![]()
amin kuzu tabiki faydasını ya da zararını görürsem yazacağım inşallah :)Amin inşallah eğer emodex in faydasını görürseniz yazarsan tekrardan çok sevinirim. Bende eşime denerim.caksir suyunu ilk defa senden duyuyirum. Inşallah faydasini görürsünüz canim
Evet 2. yada 3.gün başlanıyor tedaviye cnm adetin ilk günü de olabilir randevu alabilirsen haftaiçine denk gelirse flnKızlar AŞILAMA için adetin 2 yada 3 günümü gitmek gerekir biz her ay adeti bekliyoruz ya işten izin alamıyoruz yada hafta sonuna denk geliyo ne yapmalıyım
Bi türlü gelmiyo ne hikmettir anlamadim gelsede saçma sapan nedenlere gidemiyoruz vardır bunda da hayirEvet 2. yada 3.gün başlanıyor tedaviye cnm adetin ilk günü de olabilir randevu alabilirsen haftaiçine denk gelirse fln
Merhaba, uzun süredir bu sitede yoktum nasıl hamile kaldın canım? en son cakşır suyu demişsin .. Ve ben onu da denedim ..olmadı ve bıraktık.Amin inşallah eğer emodex in faydasını görürseniz yazarsan tekrardan çok sevinirim. Bende eşime denerim.caksir suyunu ilk defa senden duyuyirum. Inşallah faydasini görürsünüz canim
Maşallah hamilesin..:)Acilll yardim. 12. Gün 30.1 cikti. 14.GÜN 71.3 CIKTI. BUGUN 16.GÜN KAN VERICEM . NEDIR SIZCE DURUMMMMMM ????
genellikle vermiyorlar canım ama bence folik kullan hamile kalmak isteyen herkes 2-3 ay önce başlıyor.AŞILAMA sonrası doktor ilaç veriyomu bana folik asit bile vermedi