• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Aşılama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar ben elif bende sizler gibi çocuk sahibi olmak isteyen ama olamayanlardanim 5 yıllık evliyim doğal yöntemler ile olmadı doktor hicbirseyim olmadığını söyledi klomen çatlatma iğnesi kullandım sonuç alamadık en son aşılama denedik bugün 6 günüm rabbim kimsenin emeğini boşa cikartmasin zor durum beklemek daha zor

selam canım inşallah çabalarımız sonuç verir beraber bekliyoruz desene benim de bugun 7. günüm geçen hafta perşembe yaptırmıştım pazartesi günü kan tahlili yaptırıcam inşallahh

Bugüne kadar hep yorumlarınızı okuyodum. Artık yazma vakti geldi ilk aşılamamı 29 haziran cuma günü yaptırdım bugün 6. Heyecanla merakla bekliyoruz. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

aminn canım inşallah birbirimize güzel haberler veirriz benimde bugun 7. günüm 3 kişi aynı anda bekliyoruz desenize :) sonuçlarınızı heyecanla beklıyorum

aminn canım inşallah birbirimize güzel haberler veirriz benimde bugun 7. günüm 3 kişi aynı anda bekliyoruz desenize :) sonuçlarınızı heyecanla beklıyorum

2 gündür aşırı şişkinlik var karnımda yemek yiyince daha şişiyorum bide bugün akıntıyla kasık Batmam çoğaldı sizlerde de öyle mi. Oh maşallah 3 bebiş aynı anda gelir inşallah :anneadayı:

Benim 6 günüm cuma yaptırdım anlamsız agrilarim oluyor aniden sonra geçiyor inşallah hepimiz güzel haberleri alırız bende salı gidicem kan tahlili için umutlarımız boşa çıkmaz inşallah

Doktor bir kaç gün dikkat et dedi hareket etmemeye calis yürüme sonra normal hayatına donebilirsin dedi tabi esim kayınvalidem yerimden bile kıpırdatmıyor buda ayrı stres tabi

Benim 6 günüm cuma yaptırdım anlamsız agrilarim oluyor aniden sonra geçiyor inşallah hepimiz güzel haberleri alırız bende salı gidicem kan tahlili için umutlarımız boşa çıkmaz inşallah

inşallah çıkmaz canım hepimize dua ediyorum benimde biraz batmalar oldu ama çok bişey yok ne adet ne başka bir ağrım yok

2 gündür aşırı şişkinlik var karnımda yemek yiyince daha şişiyorum bide bugün akıntıyla kasık Batmam çoğaldı sizlerde de öyle mi. Oh maşallah 3 bebiş aynı anda gelir inşallah :anneadayı:

bende batma yok sadece 3.gün oldu anlık onun haricinde hiç bişeyim yok valla bi ara göüs lerim hassaslaştı oda geçti sonra

Back
X