Aşılama

balkii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2016
9
1
36
40
merhaba arkadaşlar kayseride aşılama ile hamile kalan var mı hangi doktora gittiniz ve süreç hakkında Bilgi verebilirmisiniz

Acilll yardim. 12. Gün 30.1 cikti. 14.GÜN 71.3 CIKTI. BUGUN 16.GÜN KAN VERICEM . NEDIR SIZCE DURUMMMMMM ????

Merhaba 19 aralık çarşamba günü aşılama işlemi yapıldı doktorumuz 2 ocakta hamilelik testi yaptır dedi yani 15 gün sonra fakat biz meraktan 6.gün evde idrar testi yaptım 2.çizgi silik çıktı hemen kan testi yaptırdım ve sonuç 7,39 çıktı 2 gün sonra tekrar yaptırın denildi çevremdekiler artış önemli denildi bugün yani 9.günümde kan testi yapıldı sonucum 1,2 çıktı sizce nasıl moralim çok bozuldu :(

Merhaba 19 aralık çarşamba günü aşılama işlemi yapıldı doktorumuz 2 ocakta hamilelik testi yaptır dedi yani 15 gün sonra fakat biz meraktan 6.gün evde idrar testi yaptım 2.çizgi silik çıktı hemen kan testi yaptırdım ve sonuç 7,39 çıktı 2 gün sonra tekrar yaptırın denildi çevremdekiler artış önemli denildi bugün yani 9.günümde kan testi yapıldı sonucum 1,2 çıktı sizce nasıl moralim çok bozuldu :KK43:
Acele niye yaptin ignenin etkisi 9 10 gun surer bazen 14 gunsurenvar vucud yapisina bagli kesin sonuc 12.gun de kanda cikiyo o bile supheli 14 gunde yine kan veriyon biraz bekle doktor 2 ocağı bekle dayamam dersen benim gbi 31 arlkta ver yine bendr 19aralikta yaprim asilama idrar da benim negatif bu sbh koskoca tek cizgi .ignenin etkisi cabuk gecti bnde pazsrtesi kan vrcem cok umudum yok bnm progesteron istedi mı tahlil

Acele niye yaptin ignenin etkisi 9 10 gun surer bazen 14 gunsurenvar vucud yapisina bagli kesin sonuc 12.gun de kanda cikiyo o bile supheli 14 gunde yine kan veriyon biraz bekle doktor 2 ocağı bekle dayamam dersen benim gbi 31 arlkta ver yine bendr 19aralikta yaprim asilama idrar da benim negatif bu sbh koskoca tek cizgi .ignenin etkisi cabuk gecti bnde pazsrtesi kan vrcem cok umudum yok bnm progesteron istedi mı tahlil

Ne yapacağımı inanın şaşırdım artık doktorumuzun dediği gibi 2 Ocak tarihinde test yaptırırım progesyeron istemedi sadece b-hcg istedi inşallah olumlu çıkar

• Beğen
Reactions: Cac
Back
X