- 27 Kasım 2018
- 3.792
- 4.180
- 133
- Konu Sahibi Melekogretmencnn
Aşılama özel de mi yoksa devlette mi tutma şansı yüksek. devlet ve özel fiyatlar nelerdir acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Asilamada banada ayni yuzdeyi vermistiler genelde oyle demekki. Cok sukur tutmuş sizinki sağlıkla kavusursunuz insallah. Ozelde bende 1000 tl odemistim. Devlette dedocnte yaptirmistim onlarda ücretli onada 500 tl odemistikIkisinde de aşamalar ayni olcaktir zaten basit ve kolay bi islem tutma şansi o yuzden iki turlu de eşit bence ben ozelde yaptirdim ve ilk denemede gebeyim fiyati da ilaclar haric 1000 tl bana şans %15 demislerdi yani aslinda cok az ama denemekde fayda var tabii kide
O allah in takdiri canim ya sanmiyorum bir fark olsun belki tup bebek de farkeder biraz olsun titizlik temizlik yogunluk ama asilama ck basit bir islem 2.500den basliyor devlette ucretsz . Benim gb karsilamiyorsa 1000 tele en fazla odersinAşılama özel de mi yoksa devlette mi tutma şansı yüksek. devlet ve özel fiyatlar nelerdir acaba
Dedocnte ne oluyor ilk defa duydumAsilamada banada ayni yuzdeyi vermistiler genelde oyle demekki. Cok sukur tutmuş sizinki sağlıkla kavusursunuz insallah. Ozelde bende 1000 tl odemistim. Devlette dedocnte yaptirmistim onlarda ücretli onada 500 tl odemistik
Klavye hatasi tatlim doçent yazmak istemiştimDedocnte ne oluyor ilk defa duydum
Ay canım ya İnşallah hayırlısıyla tutmuştur. Nisan da rahim filmi cektrdim şükür temiz cıktı değerlerimiz de normal.. Aşı da tutma şansı yüzde kaç acaba merak ediomDevleti bilmiyorum ama özelde ilaçlarla beraber toplam 2000 i buluyor gecen yıl yaptırdım ilk seferde tuttu ama düşükle sonuçlandı şimdi tekrar yaptırdım merakla bekliyorum
Nerede hangi hastanede yaptınız acaba yazabilir misin ilçe il hastaneIkisinde de aşamalar ayni olcaktir zaten basit ve kolay bi islem tutma şansi o yuzden iki turlu de eşit bence ben ozelde yaptirdim ve ilk denemede gebeyim fiyati da ilaclar haric 1000 tl bana şans %15 demislerdi yani aslinda cok az ama denemekde fayda var tabii kide
Ankara Başkent Hastanesinde canım BahcelievlerdeNerede hangi hastanede yaptınız acaba yazabilir misin ilçe il hastane
Teşekkürler canımAnkara Başkent Hastanesinde canım Bahcelievlerde
Yüzdelik olarak bilemicem ama hsg den sonra tedavisiz bile ilk bikaç ayda hamile kalanlar var cok hafif tıkanıklığı vs temizlediği için.bende martta çekildim rahim filmini inşallah sende güzel haberler verirsn burdaAy canım ya İnşallah hayırlısıyla tutmuştur. Nisan da rahim filmi cektrdim şükür temiz cıktı değerlerimiz de normal.. Aşı da tutma şansı yüzde kaç acaba merak ediom
Aşılama için yüzde 12 şans veriyor doktorlar, benim hsgden sonra hamilelik oluşmadı temiz çkmştıAy canım ya İnşallah hayırlısıyla tutmuştur. Nisan da rahim filmi cektrdim şükür temiz cıktı değerlerimiz de normal.. Aşı da tutma şansı yüzde kaç acaba merak ediom
Benmde sonraki ay doğan yollarda denedk oluşmadı bu ay aşılamaya geçtik.kesn hsg den sonra gebelik oluşcak diye bişey yok ama azda olsa şansı arttırıyorAşılama için yüzde 12 şans veriyor doktorlar, benim hsgden sonra hamilelik oluşmadı temiz çkmştı
Aşılamayı yaptın mı bu ay canım yaptıysan nerede ve ne kadara yaptınbana bayrama denk geldi diye yapmadılae ay sonu yapılıcsk kararsızım nerede yapayım diyeBenmde sonraki ay doğan yollarda denedk oluşmadı bu ay aşılamaya geçtik.kesn hsg den sonra gebelik oluşcak diye bişey yok ama azda olsa şansı arttırıyor
Ben isranbulda oturuyorm medicalde yaptırdm 1500 Tuttu 550 de ilaçlar toplam 2000 lira civarındaAşılamayı yaptın mı bu ay canım yaptıysan nerede ve ne kadara yaptınbana bayrama denk geldi diye yapmadılae ay sonu yapılıcsk kararsızım nerede yapayım diye
İnşallah cnm ama Dün gece rahatsızlandım hastaneye gittim. Kan testinde negatif cıktı maalesef bu ay da olmadı cnm.Yüzdelik olarak bilemicem ama hsg den sonra tedavisiz bile ilk bikaç ayda hamile kalanlar var cok hafif tıkanıklığı vs temizlediği için.bende martta çekildim rahim filmini inşallah sende güzel haberler verirsn burda