- Konu Sahibi Melekogretmencnn
Kaçıncı günündüki aşılamadan sonraİnşallah cnm ama Dün gece rahatsızlandım hastaneye gittim. Kan testinde negatif cıktı maalesef bu ay da olmadı cnm.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaçıncı günündüki aşılamadan sonraİnşallah cnm ama Dün gece rahatsızlandım hastaneye gittim. Kan testinde negatif cıktı maalesef bu ay da olmadı cnm.
Aşılama yaptıramdım canım. Normal Ovülasyon testiyle denedim 17 Mayıs yumurtlama günüm Dü. Dün gece de negatif cıktıKaçıncı günündüki aşılamadan sonra
Bnm de temiz cıktı ama dün gece test yaptırdım negatifAşılama için yüzde 12 şans veriyor doktorlar, benim hsgden sonra hamilelik oluşmadı temiz çkmştı
Anladm cnm hayrlısı olsun hakkmzdaAşılama yaptıramdım canım. Normal Ovülasyon testiyle denedim 17 Mayıs yumurtlama günüm Dü. Dün gece de negatif cıktı
Hastanenin adı tam medical diemi geçiyor hangi semtte ve belli oldumu acaba tutup tutmadğı hamile misinizBen isranbulda oturuyorm medicalde yaptırdm 1500 Tuttu 550 de ilaçlar toplam 2000 lira civarında
İnş pozitif olur dualarım seninleMedical dediğim medical park henüz tutup tutmadğını anlamyorum bugnkü yaptğm test negatif ama yinede 12. Günü beklicem
Sperm yıkama işlemini orada mı yaptılar ben derindere hastanesine gidiyorum yıkama işlemini özel bi tüp bebek merkeznde yaplcğnı söyledi bizeMedical dediğim medical park henüz tutup tutmadğını anlamyorum bugnkü yaptğm test negatif ama yinede 12. Günü beklicem
Aynen orda yapıldı benimki en alt katta bağımsız bi laboratuvar var orda sabah eşim örneği verdi öğlende hazırlanmştı aşılama gerçekleştiSperm yıkama işlemini orada mı yaptılar ben derindere hastanesine gidiyorum yıkama işlemini özel bi tüp bebek merkeznde yaplcğnı söyledi bize
Amin cnm inşallahAnladm cnm hayrlısı olsun hakkmzda
Merhaba devlette prosodür nasıl isliyor acaba? Aşılama icin kac yillik evli oldugunuza mi bakiliyor yoksa ne kadar sure denediginize mi?Aşılama basit bir tedavi yöntemi ozelde veya devlette çok fark olduğunu sanmiyorum ben Özelde de yaptirdim devlette de surec ayni isledi hatta ozelden 2 asilama olumsuzdu devlette bir aşılama kimyasal gebelik oldu
Daha cok ne sorun varsa ona gore tedaviyi planliyorlar zaten 8 ay 1 yil arasi deneyip hamile kalamama durumunda gitmek gerekiyor. Surec zor degil 2-3 hafta sürüyor toplamda adetliyken baslaniyor. Rapor cikartacaksan gerekli şartları anlatıyorlar tüp bebek cok fazla detayli aşılama oldukca basitQUOTE="Sade frappe, post: 60134999, member: 932160"]
Merhaba devlette prosodür nasıl isliyor acaba? Aşılama icin kac yillik evli oldugunuza mi bakiliyor yoksa ne kadar sure denediginize mi?
Fiyat olarak aşılama ilaçlar dahil devlette ne kadara geliyor peki biliyorsanız yazabilir misiniz ona göre karar vereceğim deDaha cok ne sorun varsa ona gore tedaviyi planliyorlar zaten 8 ay 1 yil arasi deneyip hamile kalamama durumunda gitmek gerekiyor. Surec zor degil 2-3 hafta sürüyor toplamda adetliyken baslaniyor. Rapor cikartacaksan gerekli şartları anlatıyorlar tüp bebek cok fazla detayli aşılama oldukca basit
Devlette raporlu 500 tl ye yaptırdım 8-9 ay once. ozelde 2 yil once raporlu bin tl ye yaptirmistimFiyat olarak aşılama ilaçlar dahil devlette ne kadara geliyor peki biliyorsanız yazabilir misiniz ona göre karar vereceğim de
Özel de demi rapor oluyor bunu bilmiyordum ne yapmak lazım raporlu yapabilmek için? Bir de bu söylediğiniz rakamlara ilaçlar dahil mi acabaDevlette raporlu 500 tl ye yaptırdım 8-9 ay once. ozelde 2 yil once raporlu bin tl ye yaptirmistim
Fiyat olarak aşılama ilaçlar dahil devlette ne kadara geliyor peki biliyorsanız yazabilir misiniz ona göre karar vereceğim deDaha cok ne sorun varsa ona gore tedaviyi planliyorlar zaten 8 ay 1 yil arasi deneyip hamile kalamama durumunda gitmek gerekiyor. Surec zor degil 2-3 hafta sürüyor toplamda adetliyken baslaniyor. Rapor cikartacaksan gerekli şartları anlatıyorlar tüp bebek cok fazla detayli aşılama oldukca basit
Merhaba canım benim eşimde varikosel ameliyatı oldu 2 hafta önce bizde aşılama yaptırmak istiyoruz ama 3 ay bekleme lisiniz dedi doktor devlet hastanesinde tedavi oluyoruz merak ettim acaba aşılama için rapor çıkarmak kolaymıFiyat olarak aşılama ilaçlar dahil devlette ne kadara geliyor peki biliyorsanız yazabilir misiniz ona göre karar vereceğim de
Selam.. Kolay canim tüp bebek kadar detayli degil diye hatirliyorumMerhaba canım benim eşimde varikosel ameliyatı oldu 2 hafta önce bizde aşılama yaptırmak istiyoruz ama 3 ay bekleme lisiniz dedi doktor devlet hastanesinde tedavi oluyoruz merak ettim acaba aşılama için rapor çıkarmak kolaymı
Sağol canım bende geçen hafta rahim filmi çektirdim 3 hafta sonra sonucum çıkacak tekrar doktorumla konusacam ben zaten çok bekledim artık biran önce bir yerden başlamak istiyorum tedaviyeSelam.. Kolay canim tüp bebek kadar detayli degil diye hatirliyorum