Aşılama Aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Sperm yıkama işlemini orada mı yaptılar ben derindere hastanesine gidiyorum yıkama işlemini özel bi tüp bebek merkeznde yaplcğnı söyledi bize
Aynen orda yapıldı benimki en alt katta bağımsız bi laboratuvar var orda sabah eşim örneği verdi öğlende hazırlanmştı aşılama gerçekleşti

Aşılama basit bir tedavi yöntemi ozelde veya devlette çok fark olduğunu sanmiyorum ben Özelde de yaptirdim devlette de surec ayni isledi hatta ozelden 2 asilama olumsuzdu devlette bir aşılama kimyasal gebelik oldu
Merhaba devlette prosodür nasıl isliyor acaba? Aşılama icin kac yillik evli oldugunuza mi bakiliyor yoksa ne kadar sure denediginize mi?

QUOTE="Sade frappe, post: 60134999, member: 932160"]
Merhaba devlette prosodür nasıl isliyor acaba? Aşılama icin kac yillik evli oldugunuza mi bakiliyor yoksa ne kadar sure denediginize mi?
[/QUOTE]
Daha cok ne sorun varsa ona gore tedaviyi planliyorlar zaten 8 ay 1 yil arasi deneyip hamile kalamama durumunda gitmek gerekiyor. Surec zor degil 2-3 hafta sürüyor toplamda adetliyken baslaniyor. Rapor cikartacaksan gerekli şartları anlatıyorlar tüp bebek cok fazla detayli aşılama oldukca basit

QUOTE="Sade frappe, post: 60134999, member: 932160"]
Daha cok ne sorun varsa ona gore tedaviyi planliyorlar zaten 8 ay 1 yil arasi deneyip hamile kalamama durumunda gitmek gerekiyor. Surec zor degil 2-3 hafta sürüyor toplamda adetliyken baslaniyor. Rapor cikartacaksan gerekli şartları anlatıyorlar tüp bebek cok fazla detayli aşılama oldukca basit
[/QUOTE]
Fiyat olarak aşılama ilaçlar dahil devlette ne kadara geliyor peki biliyorsanız yazabilir misiniz ona göre karar vereceğim de

Fiyat olarak aşılama ilaçlar dahil devlette ne kadara geliyor peki biliyorsanız yazabilir misiniz ona göre karar vereceğim de
[/QUOTE]
Devlette raporlu 500 tl ye yaptırdım 8-9 ay once. ozelde 2 yil once raporlu bin tl ye yaptirmistim

Devlette raporlu 500 tl ye yaptırdım 8-9 ay once. ozelde 2 yil once raporlu bin tl ye yaptirmistim
[/QUOTE]
Özel de demi rapor oluyor bunu bilmiyordum ne yapmak lazım raporlu yapabilmek için? Bir de bu söylediğiniz rakamlara ilaçlar dahil mi acaba

Özel de demi rapor oluyor bunu bilmiyordum ne yapmak lazım raporlu yapabilmek için? Bir de bu söylediğiniz rakamlara ilaçlar dahil mi acaba
[/QUOTE]
İnanın cok hatırlamıyorum rapor icin hastane yönlendiriyor. Dedigim rakamlar sadece hastaneye odediklerim bu arada devlette ben hocaya gittiğim icin odedim para ucretsiz yapan doktorlarda var. İlaclara sanirim para odedik fakat raporlu olunca büyük bir kismini sgk karsiliyor

[/QUOTE]
Merhaba canım benim eşimde varikosel ameliyatı oldu 2 hafta önce bizde aşılama yaptırmak istiyoruz ama 3 ay bekleme lisiniz dedi doktor devlet hastanesinde tedavi oluyoruz merak ettim acaba aşılama için rapor çıkarmak kolaymı

Merhaba canım benim eşimde varikosel ameliyatı oldu 2 hafta önce bizde aşılama yaptırmak istiyoruz ama 3 ay bekleme lisiniz dedi doktor devlet hastanesinde tedavi oluyoruz merak ettim acaba aşılama için rapor çıkarmak kolaymı
[/QUOTE]
Selam.. Kolay canim tüp bebek kadar detayli degil diye hatirliyorum

[/QUOTE]
Sağol canım bende geçen hafta rahim filmi çektirdim 3 hafta sonra sonucum çıkacak tekrar doktorumla konusacam ben zaten çok bekledim artık biran önce bir yerden başlamak istiyorum tedaviye

Sağol canım bende geçen hafta rahim filmi çektirdim 3 hafta sonra sonucum çıkacak tekrar doktorumla konusacam ben zaten çok bekledim artık biran önce bir yerden başlamak istiyorum tedaviye
[/QUOTE]
Benim filmim okadar uzun surmemisti bi kacc gun icinde almıştım. Evet beklemek bunaltiyor insan beklemektense bi an once baslamak istiyor bende oyleydim. Kürtaj oldum 3 ay ara verdik bi an once bitse de tekrar başlasam diyodum. Cok sukur basladim tedaviden cok zaman yoruyor insani

Back
X