Bir de canim senin asilaman nasil oldu nasil tuttu neler yaşadınn o süreçte bunlari bizimle paylasabilir misin lutfennnn bizede umut olsun ins

❤
Benim ilk asilamam malesef tutmadi cnm.kismet degilmis demekki.ikinci asilamam tuttu,Ama kimyasal gebelik yasadim.asilamamin tuttugunu anlamistim.gün gün not almistim olurda hamile kalirsam umut olsun bu belirtiler diye.
1.gün: Ara Ara kasik agrisi, gece karin ve kasik agrisi
2.gün: sabah hafif kahverengi lekelenme, sag kasikta agri, aksam 17.00 peceteye baya cikacak sekilde kahverengi lekelenme
3.gün: aksam 18. de cok az kahverengi lekelenme, kasiklarda Ara Ara hafif agri
4.gün: Sol kasikta ara ara batma,
5.gün: yan etki yasanmadi
6.gün:
7.gün:
8.gün: sabah kalkarken sag yumurtalikta bicak saplanir gibi agri (cok kisa)
9.gün: gögüslerde dolgunluk,hafif agri, sabah önce sag kasikta,sonra Sol kasikta siddetli bir batma(2-3 s)
10.gün: birden kalkinca sabah Sol kasikta batma,gögüslerde dolgunluk (beta hcg 8.01)
11.gün: gögüslerde dolgunluk hissi,cok cok hafif kasik batması
10.gün: beta hcg 8.0
12.gün: beta hcg: 38.48
Daha sonra biraz daha yükseldi ve düsmeye basladi degerlerim. En son asilamamda yine böyle bicak saplanir gibi agrilar olur belirtiler olur eger tutarsa diye düsünmüstüm.hatta hic bir belirti olmadigi icin aglamistim tutmadi sanirim diye,Ama rabbimin hediyesi oldu bana,olumlu oldu cok sükür son asilamam.rabbim sanada nasip etsin ins canim