• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşilama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hakkinda hayirlisi ins asilaman olumlu olur cnm.ama doktorun 5 milyondan fazla enjekte etmiyoruz demesi dogru degil.şöyleki 5 milyon altinda sperm cikarsa,asilama yapilmiyor.bizde sperm Yikama isleminden sonra 70-75 milyon arasi sperm enjekte edilmisti yanlis hatirlamiyorsam.5 milyon üzeri enjekte etmiyoruz diye bir cümlesi varsa doktorun bu dogru degil.umarim hersey gönlünce olur

Bir de canim senin asilaman nasil oldu nasil tuttu neler yaşadınn o süreçte bunlari bizimle paylasabilir misin lutfennnn bizede umut olsun ins 🙏🙏😘

Amin canim ins bilmiyorum ki oyle dedi benim merak ettigim yumurtam catlamis ve spermi enjekte etti ya acaba yumurta catladigi icin o sirada döllenme olur mu ?? Merak ettim bunu canim
yumurta catlama ignesinden tam 36 saat sonra asilama yapiliyor,doktor onu hesaplayip ona göre asilama icin randevu veriyor.ama catlamamis olsa bile spermler 72 saat vucutda yasadigi icin daha sonra catlama olsa bile tutabilir. Kismet asilamada 20%deniliyor,umarim sende o 20% icerisinde olursun.10-14 gün sonra güzel haberlerini duyariz

Bir de canim senin asilaman nasil oldu nasil tuttu neler yaşadınn o süreçte bunlari bizimle paylasabilir misin lutfennnn bizede umut olsun ins 🙏🙏😘
Benim ilk asilamam malesef tutmadi cnm.kismet degilmis demekki.ikinci asilamam tuttu,Ama kimyasal gebelik yasadim.asilamamin tuttugunu anlamistim.gün gün not almistim olurda hamile kalirsam umut olsun bu belirtiler diye.
1.gün: Ara Ara kasik agrisi, gece karin ve kasik agrisi
2.gün: sabah hafif kahverengi lekelenme, sag kasikta agri, aksam 17.00 peceteye baya cikacak sekilde kahverengi lekelenme
3.gün: aksam 18. de cok az kahverengi lekelenme, kasiklarda Ara Ara hafif agri
4.gün: Sol kasikta ara ara batma,
5.gün: yan etki yasanmadi
6.gün:
7.gün:
8.gün: sabah kalkarken sag yumurtalikta bicak saplanir gibi agri (cok kisa)
9.gün: gögüslerde dolgunluk,hafif agri, sabah önce sag kasikta,sonra Sol kasikta siddetli bir batma(2-3 s)
10.gün: birden kalkinca sabah Sol kasikta batma,gögüslerde dolgunluk (beta hcg 8.01)
11.gün: gögüslerde dolgunluk hissi,cok cok hafif kasik batması
10.gün: beta hcg 8.0
12.gün: beta hcg: 38.48
Daha sonra biraz daha yükseldi ve düsmeye basladi degerlerim. En son asilamamda yine böyle bicak saplanir gibi agrilar olur belirtiler olur eger tutarsa diye düsünmüstüm.hatta hic bir belirti olmadigi icin aglamistim tutmadi sanirim diye,Ama rabbimin hediyesi oldu bana,olumlu oldu cok sükür son asilamam.rabbim sanada nasip etsin ins canim

yumurta catlama ignesinden tam 36 saat sonra asilama yapiliyor,doktor onu hesaplayip ona göre asilama icin randevu veriyor.ama catlamamis olsa bile spermler 72 saat vucutda yasadigi icin daha sonra catlama olsa bile tutabilir. Kismet asilamada 20%deniliyor,umarim sende o 20% icerisinde olursun.10-14 gün sonra güzel haberlerini duyariz

InsaAllah canim benim hakkimizda hayırlısı🙏😌

Benim ilk asilamam malesef tutmadi cnm.kismet degilmis demekki.ikinci asilamam tuttu,Ama kimyasal gebelik yasadim.asilamamin tuttugunu anlamistim.gün gün not almistim olurda hamile kalirsam umut olsun bu belirtiler diye.
1.gün: Ara Ara kasik agrisi, gece karin ve kasik agrisi
2.gün: sabah hafif kahverengi lekelenme, sag kasikta agri, aksam 17.00 peceteye baya cikacak sekilde kahverengi lekelenme
3.gün: aksam 18. de cok az kahverengi lekelenme, kasiklarda Ara Ara hafif agri
4.gün: Sol kasikta ara ara batma,
5.gün: yan etki yasanmadi
6.gün:
7.gün:
8.gün: sabah kalkarken sag yumurtalikta bicak saplanir gibi agri (cok kisa)
9.gün: gögüslerde dolgunluk,hafif agri, sabah önce sag kasikta,sonra Sol kasikta siddetli bir batma(2-3 s)
10.gün: birden kalkinca sabah Sol kasikta batma,gögüslerde dolgunluk (beta hcg 8.01)
11.gün: gögüslerde dolgunluk hissi,cok cok hafif kasik batması
10.gün: beta hcg 8.0
12.gün: beta hcg: 38.48
Daha sonra biraz daha yükseldi ve düsmeye basladi degerlerim. En son asilamamda yine böyle bicak saplanir gibi agrilar olur belirtiler olur eger tutarsa diye düsünmüstüm.hatta hic bir belirti olmadigi icin aglamistim tutmadi sanirim diye,Ama rabbimin hediyesi oldu bana,olumlu oldu cok sükür son asilamam.rabbim sanada nasip etsin ins canim

MasaAllah canim benim Allah sağlıkla kucagina almayi nasip eylesin bende dun yaptirdim asilama bugun ince belim yani alt kısım cok agriyor sagima dönüp uyuyamiyorum bile ve kasiklarimda sanci gaz sıkışması gibi sanki ve iltihapla beraber yok denecek kadar az kahverengi leke var ates basıyor cok sancı var bel ağrısı var insAllah. Olacagina isarettir bilmiyorum ki bu ağrılar niye kasiklarimda birde kalp hizli atar ya aynen oyle boyle minik minik atış var arada bir onuda anlamadim insaAlalh tutar ya bilmiyorum ki ama sancı cok fazla

MasaAllah canim benim Allah sağlıkla kucagina almayi nasip eylesin bende dun yaptirdim asilama bugun ince belim yani alt kısım cok agriyor sagima dönüp uyuyamiyorum bile ve kasiklarimda sanci gaz sıkışması gibi sanki ve iltihapla beraber yok denecek kadar az kahverengi leke var ates basıyor cok sancı var bel ağrısı var insAllah. Olacagina isarettir bilmiyorum ki bu ağrılar niye kasiklarimda birde kalp hizli atar ya aynen oyle boyle minik minik atış var arada bir onuda anlamadim insaAlalh tutar ya bilmiyorum ki ama sancı cok fazla
Aminn canim Allah razi olsun,darisi insallah tüm isteyenlere icindede sana nasip olsun🙏🙏Hadi bakalim 12-13 gün sonra bir Test yaparsin artik:)sende istersen gün gün Not al ,bu Sonradan Iyi oluyor cünki.

Allah sağlıkla nasip etsin inşallah hepimize benim de 3. günüm bugün çok az kahverengimsi bir akıntı geldi,bacaklarım ağrıyor,kasıklarda karında hafif sızı.Akıntı biraz canımı sıktı ama doktoru da aramak istemedim açıkçası

Allah sağlıkla nasip etsin inşallah hepimize benim de 3. günüm bugün çok az kahverengimsi bir akıntı geldi,bacaklarım ağrıyor,kasıklarda karında hafif sızı.Akıntı biraz canımı sıktı ama doktoru da aramak istemedim açıkçası
Hayirli olsun tedavin umarim tutunur mucizen🙏

Aşılamayı kaçıncı gün yaptılar adetten sonra

Kızlar aşılama yı devlette yaptıran var mı? Tatille denk gelirse doktor ne yapıyor
Ben devletde yaptirmadim Ama daha önce baska yaptiranlardan duydugum iptal oluyor.bir dahaki Ay tekrarlaniyor diye biliyorum.hatta sadece devletde degil,arkadasim özel muaynesi olan bir doktorda yaptirdi ve sperm yikamasi yapilmasi icin laboratuvar kapali oldugu icin yine iptal edilmisti.bildigim bu

Ben devletde yaptirmadim Ama daha önce baska yaptiranlardan duydugum iptal oluyor.bir dahaki Ay tekrarlaniyor diye biliyorum.hatta sadece devletde degil,arkadasim özel muaynesi olan bir doktorda yaptirdi ve sperm yikamasi yapilmasi icin laboratuvar kapali oldugu icin yine iptal edilmisti.bildigim bu
Çok sağol canım benim ki de bi daha ki aya kaldı

Hakkinda Hayirlisi canim,ins Bir dahaki Ay hayirlisiyla asilaman gerceklesir ve hamile kalirsin🙏
Amin inşallah canım ben aşılamadan baya umutluyum bizde sayı az ama hız %58 doktorlar spermi seçip verecek ya sayının azlığı problemide Allah'ın izniyle ortadan kalkacak

canim benim asilamamin 6.günü
1.gun aağrım yoktu
2.gün biraz kasiklarda batma oldu
3.gün bisey yoktu fazla sadece bel ağrısı vardi
4.gün goguslerde sislik ve ağrı basladi ayni zamanda ishllik vardi kasiklarda sanki kalp atışı gibi tuhaf bisey hissediyordum ve kasiklarda batma oldu ara ara ve bel ağrısı
5.gün yine kasiklarda ara ara batmalar ve goguslerde hasaslik vardi
6.gün bugün ara ara batmmalar
sag ve sol kasikta var gaz sancısı gibi sanci gelip gidiyor ve idrara Sık çıkma agizda kuruluk cok su icsemde cok susuyorum dudaklarim kuruyor
bu sekilde kizlar benim belirtiler ins gebelik belirtisidir amaa adetimin biteli zaten 2 haftaya yakin oldu umarim gebelik belirtileridir

canim benim asilamamin 6.günü
1.gun aağrım yoktu
2.gün biraz kasiklarda batma oldu
3.gün bisey yoktu fazla sadece bel ağrısı vardi
4.gün goguslerde sislik ve ağrı basladi ayni zamanda ishllik vardi kasiklarda sanki kalp atışı gibi tuhaf bisey hissediyordum ve kasiklarda batma oldu ara ara ve bel ağrısı
5.gün yine kasiklarda ara ara batmalar ve goguslerde hasaslik vardi
6.gün bugün ara ara batmmalar
sag ve sol kasikta var gaz sancısı gibi sanci gelip gidiyor ve idrara Sık çıkma agizda kuruluk cok su icsemde cok susuyorum dudaklarim kuruyor
bu sekilde kizlar benim belirtiler ins gebelik belirtisidir amaa adetimin biteli zaten 2 haftaya yakin oldu umarim gebelik belirtileridir
Hadi Hayirlisi canım inşallah bir hafta sonra bize güzel haberler verirsin :)

bugün aaşılamamin 8.günüü idrar testi yaptim negatif çıktı moralim cok bozuldu kizlar acaba tutmadi mi ama kasiklarda ara ara batmalar var ani hareketlerde ağrı giriyor ama negatif çıktı moralim bozuldu 😭

Back
X