Kisiden kisiye deyisiyo özelde bayiltip cekiyolar devlete bayıltmiylar ilk hsg cektirdigimde cok zor oldu suan ikincisine nasil dayanacam bilmiyorumCanım şu hsg çekimi zor mu bende haftaya çekecem ama çok korkuyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kisiden kisiye deyisiyo özelde bayiltip cekiyolar devlete bayıltmiylar ilk hsg cektirdigimde cok zor oldu suan ikincisine nasil dayanacam bilmiyorumCanım şu hsg çekimi zor mu bende haftaya çekecem ama çok korkuyorum
Özelde çektireceksen echomara git normal muayene gibi asla canın yanmıyo. Echomara gidemezsen de c kollu makinesi olan bi merkezde yaptır benceCanım şu hsg çekimi zor mu bende haftaya çekecem ama çok korkuyorum
Echomar hastane nemiÖzelde çektireceksen echomara git normal muayene gibi asla canın yanmıyo. Echomara gidemezsen de c kollu makinesi olan bi merkezde yaptır bence
Görüntüleme merkezi ben geçen sene çektirmiştim biraz pahalı 570 liraydı ama gerçekten hiç hissetmiyorsunEchomar hastane nemi
Istambulda galiba ankarada oturuyorumGörüntüleme merkezi ben geçen sene çektirmiştim biraz pahalı 570 liraydı ama gerçekten hiç hissetmiyorsun
Aa evet istanbulda ama orada da c kollu makinesi olan görüntüleme merkezleri vardır. Bi araştır benceIstambulda galiba ankarada oturuyorum
Amin inşallaH.allah herkese nasip etsin . Bi ay önceye kadar ben de buradaydım. Evrt 3.aşılamam tuttu çok şükür.keseyi gördük kalbini de duyarız inşallahAşılama mı olmuştun? Hayırlı olsun bebeğin sağlıkla doğsun inşallah![]()
Burda arastirdim cok pahalı 800 tl 950 tl fiyatlar boyleAa evet istanbulda ama orada da c kollu makinesi olan görüntüleme merkezleri vardır. Bi araştır bence
İnşallah kucağına da almak nasip olur sağlığıylaAmin inşallaH.allah herkese nasip etsin . Bi ay önceye kadar ben de buradaydım. Evrt 3.aşılamam tuttu çok şükür.keseyi gördük kalbini de duyarız inşallah
Oo baya pahalılarmışBurda arastirdim cok pahalı 800 tl 950 tl fiyatlar boyle
Teşekkür ederimm15.gün test yaptım ben.600 cıktı.erken de yapsam cıkarmış.