Aşılama Aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yöntemleri

• Hemen

OY: 2 100,0%
  • Hızlı

OY: 1 50,0%

• Ankete Katılan
    2
Zaten doktor önce aşılama yada tüp bebek yapmıyor aşamalar var . İlk önce hsg öektik sonra gebelik olmayınca 3 ay femera kullandım kendiliğinden öatlamasını gebeliğin doğal yolla olmasını bekledik olmadı en sonunda aşılama tervih ettik
biliyorum canım aşamaların olduğunu. bende aşılama yaptırdım ama çatlamasını beklemedik iğne verdi doktor da onun için sordum. Çatlamamış dedin ya iğne mi işe yaramadı yoksa doktorun seni bekletti mi diye merak ettiğimden sordum sağol cvabın için :)

Merhaba bende kocaelindeyim. Medar Gölcük hastanesinde tedavi gördüm ben 5 şubatta aşılamam gerçekleşti bekliyoruz tabi gerisi rabbime kalmış. Ben önce doktora başvurdum hormon testler falan yapıldı bir kaç test yaptı bir sorun olup olmadığını öğrenmek için 150 TL mi ne tuttu yalan olmasın hatırlamıyorum çok fazla. Muayene ücretleri 115 TL zaten 10 günde gittiğin sürece kontrol süreci olduğundan ücret vermiyorsun bildiğiniz üzere. Neyse doktor rahim filmi istedi benden ve rahim filmi çekildim anestezili oldu 750 TL. Ve hep adetimin 3. Günü gittim sadece rahim filmim 6. Günümde çekildi ama bitincede çekiliyor bu kafanızı karıştırmasın. Daha sonra rahim filmimde temiz çıkknca doktor başlayabiliriz dedi ve beni adetin 3 üncü günü çağırdı alttam muayene etti ve bana iki tip ilaç verdi birisi femara 35 TL falandı yani yumurta uyarıcı ve 5 gün kullanmamı istedi tarihlerini zaten söylüyor diğerinde folikasit tarzı bir ilaç 400 küsürdü oda. Bir hafta sonra gittiğimde yine alttan muayene etti ve yumurtaların olgunlaşıp olgunlaşmadığını kontrol etti büyümeye başlayınca iki gün sonra tekrar çağırdı ve yumurtalarım 24 mm ve 19 mm olarak iki yumurtam gelişmişti doktor bana çatlatma iğnesi yazdı ve saatini söyledi şu saatte vurul diye. Bana pazartesi akşam 11de vurul dedi ve çarşamba günü sabah 9da eşin sperm örneği versin sende 11de aşılama için hazır ol dedi. Ve çarşamba günü saat 11de aşılamam gerçekleşti. Aşılama işlemi için 900 TL verdik. Umarım seni aydınlatmıştır 😊
doktorun kimdi kuzum

Kızlar merhaba ben daha yeni düşük yaptım doktorum ne der bilmiyorum ama korunmak gibi bir niyetim yok kendim düşürdüm adet gibi.

Bu ay kendimiz denemeyi düşünüyoruz ama eğer olmazsa direkt aşılama düşünüyoruz.

Aşılama süreçlerini falan biliyorum tek merak ettiğim Çipli aşılama hakkında bilgisi olan var mı?

Kızlar merhaba ben daha yeni düşük yaptım doktorum ne der bilmiyorum ama korunmak gibi bir niyetim yok kendim düşürdüm adet gibi.

Bu ay kendimiz denemeyi düşünüyoruz ama eğer olmazsa direkt aşılama düşünüyoruz.

Aşılama süreçlerini falan biliyorum tek merak ettiğim Çipli aşılama hakkında bilgisi olan var mı?

İlk defa duydum ama bi yakınımız düşük yaptı kısa sürede gebe kaldı biraz bekle bence

Merhaba bende kocaelindeyim. Medar Gölcük hastanesinde tedavi gördüm ben 5 şubatta aşılamam gerçekleşti bekliyoruz tabi gerisi rabbime kalmış. Ben önce doktora başvurdum hormon testler falan yapıldı bir kaç test yaptı bir sorun olup olmadığını öğrenmek için 150 TL mi ne tuttu yalan olmasın hatırlamıyorum çok fazla. Muayene ücretleri 115 TL zaten 10 günde gittiğin sürece kontrol süreci olduğundan ücret vermiyorsun bildiğiniz üzere. Neyse doktor rahim filmi istedi benden ve rahim filmi çekildim anestezili oldu 750 TL. Ve hep adetimin 3. Günü gittim sadece rahim filmim 6. Günümde çekildi ama bitincede çekiliyor bu kafanızı karıştırmasın. Daha sonra rahim filmimde temiz çıkknca doktor başlayabiliriz dedi ve beni adetin 3 üncü günü çağırdı alttam muayene etti ve bana iki tip ilaç verdi birisi femara 35 TL falandı yani yumurta uyarıcı ve 5 gün kullanmamı istedi tarihlerini zaten söylüyor diğerinde folikasit tarzı bir ilaç 400 küsürdü oda. Bir hafta sonra gittiğimde yine alttan muayene etti ve yumurtaların olgunlaşıp olgunlaşmadığını kontrol etti büyümeye başlayınca iki gün sonra tekrar çağırdı ve yumurtalarım 24 mm ve 19 mm olarak iki yumurtam gelişmişti doktor bana çatlatma iğnesi yazdı ve saatini söyledi şu saatte vurul diye. Bana pazartesi akşam 11de vurul dedi ve çarşamba günü sabah 9da eşin sperm örneği versin sende 11de aşılama için hazır ol dedi. Ve çarşamba günü saat 11de aşılamam gerçekleşti. Aşılama işlemi için 900 TL verdik. Umarım seni aydınlatmıştır 😊
İyi akşamlar rahatsız ettim kusura bakmayın sonucunuz ciktimi 🤲

İyi akşamlar rahatsız ettim kusura bakmayın sonucunuz ciktimi 🤲
tutmadı ne yazıkki, ama biliyordum böyle olacağını çünkü yumurtalıklarımı üşütmüştüm anlamıştım. bugün yine başladım ilaç yumurta uyarıcıya haftaya cuma kontrole gideceğim olgunlaşıp olgunlaşmadığıyla ilgili bakalımm martın ilk haftası aşılamam gerçekleşir büyük ihtimalle. hayırlısı olsun inşallah :(

tutmadı ne yazıkki, ama biliyordum böyle olacağını çünkü yumurtalıklarımı üşütmüştüm anlamıştım. bugün yine başladım ilaç yumurta uyarıcıya haftaya cuma kontrole gideceğim olgunlaşıp olgunlaşmadığıyla ilgili bakalımm martın ilk haftası aşılamam gerçekleşir büyük ihtimalle. hayırlısı olsun inşallah :KK43:
[/QU
Hayırlısı olsun inşallah inanıyorum güzel haberler vereceksin yanlış anlama beni ayağında sürekli su tulumu bulundur 🤲

Bu sizin tercihinize bağlı direkt tüp bebek de isteyebilirsiniz fakat aşılamaya göre daha zor bir süreç tüp bebek. Bildiğim kadarıyla devlet tüp bebek masraflarını karşılamıyor bazı şartları var karşılaması için. Özelde güvenilir yerde yaptırmak içinde 15 bini gözden çıkarmanız gerekiyor aşağı yukarı
Ben tup bebek yaptirdim ankarada ama daha transfer yapmadan 5. Gun emriyo gelisimi durdu dediler 20 bin tl buldu igneleriyle . Ama ben ignelerinde ve yumurta toplamada zorlanmadim . Yumurta toplandiktan sonra .1 hafta agrim oldu

tutmadı ne yazıkki, ama biliyordum böyle olacağını çünkü yumurtalıklarımı üşütmüştüm anlamıştım. bugün yine başladım ilaç yumurta uyarıcıya haftaya cuma kontrole gideceğim olgunlaşıp olgunlaşmadığıyla ilgili bakalımm martın ilk haftası aşılamam gerçekleşir büyük ihtimalle. hayırlısı olsun inşallah :KK43:
Amin hepimiz icin hayirlisi olsun ben tup bebegi denedim transfer olmadm simdi asilama denicem obur ay

estağfurullah neden yanlış anlayayım bu ay daha sıcak tutmaya çalışıyorum hayırlısı inşllah

Merhabalar ben pko hastasıyım yumurtlama olmadığı için bazı süreçlerden geçtimve aşılamaya karar verdik öncelikle benim yaşım tutmuyor 22 yaşındayım o yüzden tüm işlemler ücretli. 130 tl doktor muayesine verdim adetimin ikinci günü başladığım uyarıcı iğne ver gonalf 900 1235 tl. Yumurtam 14 cm den büyümeye başlayınca Çatlatma iğnesi vuruluyor 120 tl daha sonra eşimden 3 gün perhizle sperm alınacak sonra aşılama işlemi 1065 olarak yapılıyor 15 gün sonea sonuç belli olacak umarım pozitif olur. Bu arada antalyada özel bir hastanede yaptırıyorum bu işlemi

Merhaba yaş kaç olması gerekiyor ?

Öncelikle içimi çok rahatlattiniz .benim rahim flim var burası uygun geldi bana başka hastaneye gittim 5500 TL dediler durumun yok yaptiramm ama buraya hemen geleceğim doktor tavsiyeniz varmı 🙏Allah gönlünüze göre versin sizinde test sonucunuz ne zaman zaman çıkacak
merhaba canım nasılsın? tedaviye başladın mı ?

Back
X