• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bende yeni yaptırdım bugün 4.günüm. doktorum bir alde basit bir işlem dedi ama rahim ağzı dar olduğu için benimki zor oldu sonrasında kanama oldu. Pazar günü normal akintiyla devam etti. Belirti anlayamıyorum
Ne kadar tutuyor üçret olarak

Ben aşılama da oldum tüp tedavisi de gördüm inanki aşılama çok gereksiz bi yöntem, ve aşılamada çektiğim ağrı, şişlik vs tüpte yaşamadım, zaten aynı ilaçları alıyosun vücuduna ama aşılamanın normal ilişkiden bi farkı yok, sadece spermler seçilip yıkanıyo o kadar, bilsem yaptırmaz direk tüpe geçerdim hem vakit hem para kaybı hemde vücudun yıpranıyo ekstra, inş tutar sizinki

Ben aşılama da oldum tüp tedavisi de gördüm inanki aşılama çok gereksiz bi yöntem, ve aşılamada çektiğim ağrı, şişlik vs tüpte yaşamadım, zaten aynı ilaçları alıyosun vücuduna ama aşılamanın normal ilişkiden bi farkı yok, sadece spermler seçilip yıkanıyo o kadar, bilsem yaptırmaz direk tüpe geçerdim hem vakit hem para kaybı hemde vücudun yıpranıyo ekstra, inş tutar sizinki
Ben ilk aşılamada hamile kaldım, bu şekilde ilk asilamada hamile kalan da çok. Bence gereksiz bir yontem değil, öyle olsaydı doktorlar da kimseye aşılama tedavisi yapmaz direkt tüp bebek yontemi denerdi. Keşke bu kadar karamsar yorum yapmasaydiniz.
Bu arada, bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşaallah hayırlı olsun.

Ben ilk aşılamada hamile kaldım, bu şekilde ilk asilamada hamile kalan da çok. Bence gereksiz bir yontem değil, öyle olsaydı doktorlar da kimseye aşılama tedavisi yapmaz direkt tüp bebek yontemi denerdi. Keşke bu kadar karamsar yorum yapmasaydiniz.
Amin sizde sağlıkla alırsınız inş, kendi yaşadığım durumu anlattım, ama bu arada aşılamanın başarı oranının düşük olduğu ispatlanmış bir durum, benim kanım değil yani bu söylemek istedim

Çok tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Size bir şey sormak istiyorum aşılamanın ertesi günü eşinizle birlikte oldunuz mu? Kimi doktor bir gün sonra olun diyor kimi hemen. Kararsız kaldım

Devlette mi oldunuz özel de mi ne kadar üçreti ? Hayırlısıyla inş kucağınıza almak nasip olur
Aminn hepimizin inşallah. Özelde 2000 civarı tuttu ilaçlarla. İlaçlar biraz pahalı ve ihtiyaca göre doz ne kadar yüksek kullanılırsa daha çok ilaç alıyorsunuz ve maliyet yükseliyor. O yüzden aslında fiyatı biraz sizin durumunuz belirler

Back
X