- 4 Kasım 2019
- 766
- 419
- 53
- 34
MaşallahAllah razı olsun,7 sene sonunda oldu hamdolsun. Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşaallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MaşallahAllah razı olsun,7 sene sonunda oldu hamdolsun. Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşaallah
Sağolasın canım, evet ilk asilamaydiAy çok sevindim canım ilk aşılama mıydı![]()
Allah razı olsunNe güzel maşallah kucağınıza almayı nasip etsin
Çok sevindim canım yaSağolasın canım, evet ilk asilamaydi![]()
Belirtin neydi pekiAy çok sevindim canım ilk aşılama mıydı![]()
Çok sevindim canım ya![]()
Çok sağol canimBelirtin neydi peki canım![]()
Siz ne kadara yaptırdınızÇok sağol canim
Benim belirtilerim; adet olacakmis gibi ağrı, kasıkta batma, ağrı, göğüslerim çok acıyordu, elimi bile zor sürüyordum.
Çok sağol canim
Benim belirtilerim; adet olacakmis gibi ağrı, kasıkta batma, ağrı, göğüslerim çok acıyordu, elimi bile zor sürüyordum.
Ne kadar tutuyor üçret olarakBende yeni yaptırdım bugün 4.günüm. doktorum bir alde basit bir işlem dedi ama rahim ağzı dar olduğu için benimki zor oldu sonrasında kanama oldu. Pazar günü normal akintiyla devam etti. Belirti anlayamıyorum
Ne kadar tuttu acaba toplam da. Özel mi devlette mi yaptırdınızMerhaba canım benmde bugün 7.günüm öyle ağrılı sızlı bir işlem değil jinekolojik muayene gibi düşün çok kısa sürüyor zaten
Üniversite hastanesi canım yarı özel ben ücret ödemedim eşim çalıştığı için aynı hastanedeNe kadar tuttu acaba toplam da. Özel mi devlette mi yaptırdınız
Ben ilk aşılamada hamile kaldım, bu şekilde ilk asilamada hamile kalan da çok. Bence gereksiz bir yontem değil, öyle olsaydı doktorlar da kimseye aşılama tedavisi yapmaz direkt tüp bebek yontemi denerdi. Keşke bu kadar karamsar yorum yapmasaydiniz.Ben aşılama da oldum tüp tedavisi de gördüm inanki aşılama çok gereksiz bi yöntem, ve aşılamada çektiğim ağrı, şişlik vs tüpte yaşamadım, zaten aynı ilaçları alıyosun vücuduna ama aşılamanın normal ilişkiden bi farkı yok, sadece spermler seçilip yıkanıyo o kadar, bilsem yaptırmaz direk tüpe geçerdim hem vakit hem para kaybı hemde vücudun yıpranıyo ekstra, inş tutar sizinki
Amin sizde sağlıkla alırsınız inş, kendi yaşadığım durumu anlattım, ama bu arada aşılamanın başarı oranının düşük olduğu ispatlanmış bir durum, benim kanım değil yani bu söylemek istedimBen ilk aşılamada hamile kaldım, bu şekilde ilk asilamada hamile kalan da çok. Bence gereksiz bir yontem değil, öyle olsaydı doktorlar da kimseye aşılama tedavisi yapmaz direkt tüp bebek yontemi denerdi. Keşke bu kadar karamsar yorum yapmasaydiniz.
Bu arada, bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşaallah hayırlı olsun.
Selamlar şimdi geldim hastaneden aşılamam yapıldı. Herhangi bir ağrı yok iki dakikalık basit bir işlemAşılama yaptırmayı düşünüyorum çok ağrı oluyor mu işlemler nedir acaba bilgisi olan yazabilir mi ?
Çok tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Size bir şey sormak istiyorum aşılamanın ertesi günü eşinizle birlikte oldunuz mu? Kimi doktor bir gün sonra olun diyor kimi hemen. Kararsız kaldımBen ilk aşılamada hamile kaldım, bu şekilde ilk asilamada hamile kalan da çok. Bence gereksiz bir yontem değil, öyle olsaydı doktorlar da kimseye aşılama tedavisi yapmaz direkt tüp bebek yontemi denerdi. Keşke bu kadar karamsar yorum yapmasaydiniz.
Bu arada, bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşaallah hayırlı olsun.
Devlette mi oldunuz özel de mi ne kadar üçreti ? Hayırlısıyla inş kucağınıza almak nasip olurSelamlar şimdi geldim hastaneden aşılamam yapıldı. Herhangi bir ağrı yok iki dakikalık basit bir işlem
Aminn hepimizin inşallah. Özelde 2000 civarı tuttu ilaçlarla. İlaçlar biraz pahalı ve ihtiyaca göre doz ne kadar yüksek kullanılırsa daha çok ilaç alıyorsunuz ve maliyet yükseliyor. O yüzden aslında fiyatı biraz sizin durumunuz belirlerDevlette mi oldunuz özel de mi ne kadar üçreti ? Hayırlısıyla inş kucağınıza almak nasip olur