- 11 Aralık 2020
- 25
- 1
- 1
- 33
- Konu Sahibi Sakaryaordu
-
Merhaba canım ben devlet hastanesinde yaptırdım 10 gün önce ama öncesinde dosya hazırladım adet günü hormon testi adetten sonra 21.günü testler rahim filmi eşimden sperm testi bu süreç yaklaşık 4ayı buldu ama devlet hastanesinde olduğundan dolayı böyle ilerlediMerhaba arkadaşlar bende aşılama tedavisi yapmak istiyorum bana da bilgi verirmisiniz neler gerekli neler yapmam gerekiyor
Canım bende vakıf hastanesine gidiyorum doktor önce vajinal muayne yapıyo sonra senden hormon testi rahim filmi eşinden sperm testi istiyo hepsini yaptırıp dosyayı teslim ediyosun durumuna göre ya aşılama ya da tüp bebeğe karar veriyo ben çok çabuk hallettim işlemlerimi şimdi regl olmayı bekliyorum tedaviye başlamak iç
Çok uzun sürmüş canım bende cesaretimi toplayıp yaptırabilirim insallahMerhaba canım ben devlet hastanesinde yaptırdım 10 gün önce ama öncesinde dosya hazırladım adet günü hormon testi adetten sonra 21.günü testler rahim filmi eşimden sperm testi bu süreç yaklaşık 4ayı buldu ama devlet hastanesinde olduğundan dolayı böyle ilerledi
İnşallah canım çok basit bir işlem Mua gibi düşün adetin 4. Günü klomen kullanmaya başladım 5 gün kullanıp sonrasında çatlatma iğnesi vuruldum 36 saat sonra aşılama yapıldı mua odasında 15 dk bekledim bugun 10. Günüm Çarşamba günü teste gideceğim inşallah güzel sonuç alırım sizde alırsınız Rabbim yardımcımız olsunÇok uzun sürmüş canım bende cesaretimi toplayıp yaptırabilirim insallah
Amin canım inşallah kucağımıza alırız yavrularımızıİnşallah canım çok basit bir işlem Mua gibi düşün adetin 4. Günü klomen kullanmaya başladım 5 gün kullanıp sonrasında çatlatma iğnesi vuruldum 36 saat sonra aşılama yapıldı mua odasında 15 dk bekledim bugun 10. Günüm Çarşamba günü teste gideceğim inşallah güzel sonuç alırım sizde alırsınız Rabbim yardımcımız olsun
Amin canım inşallah kucağımıza alırız yavrularımızı
Biz de su an ne sorunu var bilmiyoruz bakalım inşallah aşılamaya gerek kalmadan doğal yolla olır
Canım seni etiketliyorum oku ben detayli yazdım inşallah yardımcı olurumMerhaba arkadaşlar bende aşılama tedavisi yapmak istiyorum bana da bilgi verirmisiniz neler gerekli neler yapmam gerekiyor
Yok canım bir ara ultrasonla karın üzerinden baktılar kist var mı diye o zamanlar yoktu nurdan hanımın numarasını buldum onu aradım aşılama yapmak istiyorum dedim gelin yaparız dedi ben de ist a gitmeyi bekliyorum bakalım neler olacakDaha önce bir muayene olmadın mı canım belki direk aşılama demezler inşallah bir sıkıntın çıkmaz
Hangi hastaneye gelmek istiyorsun İstanbul da canımYok canım bir ara ultrasonla karın üzerinden baktılar kist var mı diye o zamanlar yoktu nurdan hanımın numarasını buldum onu aradım aşılama yapmak istiyorum dedim gelin yaparız dedi ben de ist a gitmeyi bekliyorum bakalım neler olacak
Hangi hastaneye gelmek istiyorsun İstanbul da canım
İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım Allah gönlüne göre versin öncelikli bir muayene ol bence eğer sıkıntın yoksa hemen aşılama olmazsın belkiBeykoz tıp merkezi canım
İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım Allah gönlüne göre versin öncelikli bir muayene ol bence eğer sıkıntın yoksa i
IInşallah canım hayırlısı Allah tanİnşallah güzel sonuçlar alırsın canım Allah gönlüne göre versin öncelikli bir muayene ol bence eğer sıkıntın yoksa hemen aşılama olmazsın belki
Merhabalar bende. Geçen ay yaptırmıştım fakat tutmadı , yumurta büyümesi için ialc vermişti klomen , daha sonra çatlatma iğnesi vuruldu 36 saat sonra da asılama yapılmıştı , yumurta takibi yapılıyor ilk önce belki iğneye bile gerek kalmaz kendi kendine çatlamış olursa yumurtaniz, aşılamadan sonra bir kaç ilaç vermişti estrofem ve progestan onları da kullandım ona rağmen 9 gün sonra adet olmustum , aşılama ile gebe kalanlar oldukça fazla fakat normal döllenmeden bir farkı yok sadece ince. Katater ve şırınga ile yumurtaya yakın yere bırakılıyor alınan spermler gereksiz buldum bir daha yaptırmam bundan sonra ki aşama tüp bebek olur bana göre, umarım sizin tutar kolaylıklar dilerimMerhaba arkadaşlar bende aşılama tedavisi yapmak istiyorum bana da bilgi verirmisiniz neler gerekli neler yapmam gerekiyor
Merhaba , biz de aşılama olacağız ama çatlatma iğnesi sonrası 36. Saate orada olmamız söylendi yani 36 saati geçiyor o zaman bizimki. Şuan kafam Kafam karıştı.İnşallah canım çok basit bir işlem Mua gibi düşün adetin 4. Günü klomen kullanmaya başladım 5 gün kullanıp sonrasında çatlatma iğnesi vuruldum 36 saat sonra aşılama yapıldı mua odasında 15 dk bekledim bugun 10. Günüm Çarşamba günü teste gideceğim inşallah güzel sonuç alırım sizde alırsınız Rabbim yardımcımız olsun
Merhaba , biz de aşılama olacağız ama çatlatma iğnesi sonrası 36. Saate orada olmamız söylendi yani 36 saati geçiyor o zaman bizimki. Şuan kafam Kafam karıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?