Aşılama Aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İnş hepimiz güzel sonuçlar alırız 11 aralıkta aşılama yaptırdım şuan 4 gün var adetime ama bekim ve kasıklarım ağrıyor

İnşallah canım ya rabbim yüzümüzü güldürür inşallah bu sene bitmeden pozitifi görürüz🤲🏻🤲🏻Benimde bugün 10. Günüm ama bi belirtim yok arada kasıklarım ağrıyıp geçiyor ama adet öncesi de oluyordu böyle benimde cuma günü 15 gün olacak ama sanırım test yapmıycam adet günümün geçmesini bekleyeceğim inşallah gelmez ☺️ Bizimde öyle herşey normal açıklanamayan infertilite😏 inşallah pozitifi görürüz kızlar 🤗 testi yapan haber versin mutlaka🤗
Bende de aynı belirtiler. Bugün üşüme de eklendi. Hayırlısı olsun inşallah hepimiz için Rabbim duysun sesimizi 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Evet canım ya bugün bende üşüdüm hatta direk sırtım buz tuttu gibi hissettim sonra da akşama doğru bi yanma geldi kapıları açtım falan değişikti bugün 😀
Bende de aynı belirtiler. Bugün üşüme de eklendi. Hayırlısı olsun inşallah hepimiz için Rabbim duysun sesimizi 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Ama kasıklarımda ara ara adet olacakmışım hissi oluyor hayırlısı inşallah rabbim yüzümüzü güldürür bu sene bitmeden hayırlı pozitif haberler alırız🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Ay
Ama kasıklarımda ara ara adet olacakmışım hissi oluyor hayırlısı inşallah rabbim yüzümüzü güldürür bu sene bitmeden hayırlı pozitif haberler alırız🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Aynen bende de öyle. Hatta ben adet olacağım zaman bacağım ağrır. Arada bacağım sızlıyo. Belim çok ağrıyo. Çok az bi şişlik var karnımda ve sivilcelenme. Cildim sivilceye yatkındır ama genelde makyaj yapınca olur. Koronanın başından beri hiç yapmadım düzelmişti. Uzun zaman sonra ilk kez bu ay 3 koca sivilce çıktı yüzümde 😅 ve ben buna seviniyorum. Allah emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah hayırlısıyla 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Kizlar asilamalariniz hayirli olsun . Bende dün oldum benim biraz kanama oldu ve bugün de sürdü. Ayrıca benim aşılamami 36 saat olmadan yaptı doktor sabah 10.30 catlatma ignesi oldum ertesi gün 5 de aşılama yaptı erken degil mi dedim spermler ancak gider dedi saçma geldi. Sizin 36 saati buldu mu tam aşılamaniz

Merhabalar herkese. Bende 14 aralık pazartesi günü aşılama yaptırdım. 21 i itibariyle 8. günüm. İlk iki gün lekelenme ve akıntı oldu. Sonrasında karın altında ve kasıklarımda (sağ) ağrı oluyor. 29 u adet tarihim. 15. Güne geliyor. O gün adet olmazsam kan vericem. Bıgüne kadar defalarca geciktim hep negatif sonuç. İnşallah bu kez hepimiz olumlu haberlerle döneriz.
Bu arada nisan da evliliğimizin 4. Yılı ve 3 yıldır istiyoruz. Hiçbir sorun da yok. Her şey temiz.
Sonucunuz ne hamile misiniz

Merhabalar herkese. Bende 14 aralık pazartesi günü aşılama yaptırdım. 21 i itibariyle 8. günüm. İlk iki gün lekelenme ve akıntı oldu. Sonrasında karın altında ve kasıklarımda (sağ) ağrı oluyor. 29 u adet tarihim. 15. Güne geliyor. O gün adet olmazsam kan vericem. Bıgüne kadar defalarca geciktim hep negatif sonuç. İnşallah bu kez hepimiz olumlu haberlerle döneriz.
Bu arada nisan da evliliğimizin 4. Yılı ve 3 yıldır istiyoruz. Hiçbir sorun da yok. Her şey temiz.
Benimde 2. Asilamam bekliyoruzz bizde kavusalim artik yavrularimza :(

Back
X