Aynen canım dua edelim tabikide birbirimize inşallah bekleyen dileyen herkese hayırlısıyla rabbim nasip etsinİnş cnm ya dua edelim birbirimize her dua da bir hayır vardır inş seninde Bebeğin vardır bu belirtiler boşa değildir inş cnm![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canım dua edelim tabikide birbirimize inşallah bekleyen dileyen herkese hayırlısıyla rabbim nasip etsinİnş cnm ya dua edelim birbirimize her dua da bir hayır vardır inş seninde Bebeğin vardır bu belirtiler boşa değildir inş cnm![]()
Aşırı bel ağrısı var ama bende canımAynen canım dua edelim tabikide birbirimize inşallah bekleyen dileyen herkese hayırlısıyla rabbim nasip etsin![]()
Bende bel ağrısı yok canım hatta şuan hiç ağrım yok neredeyseAşırı bel ağrısı var ama bende canım
Bende bel ağrısı yok canım hatta şuan hiç ağrım yok neredeysesadece kasıklarım nasıl desem şiş gibi şişkinlik var gibi hissediyorum hayırlısı bakalı
Merhaba bende ayın 9 unda aşılama oldum beyaz akıntı kasık ağrısı beyaz akıntı mide bulantısı koku hassasiyeti vs var ama ne olur bilmiyorum sizce test yapim mi çok merak ediyorumÖncelikle merhaba, cuma günü aşılama yaptırdım kaşık ağrım ve hafif lekelenmeler var bu benim ikinci aşılamam benim gibi bu belirtileri olanlar var mı acaba ...
Aynı zamanda bel ağrısı da varMerhaba bende ayın 9 unda aşılama oldum beyaz akıntı kasık ağrısı beyaz akıntı mide bulantısı koku hassasiyeti vs var ama ne olur bilmiyorum sizce test yapim mi çok merak ediyorum
Hayırlısı artık cnm yaBende bel ağrısı yok canım hatta şuan hiç ağrım yok neredeysesadece kasıklarım nasıl desem şiş gibi şişkinlik var gibi hissediyorum hayırlısı bakalım
Bel ağrısı ve sol kaşık ağrısı ve bacak ağrılarım var benim de ama gününü bekle derim ama yapmak istersen de yap çok fazla bilgim yok ama bana aşılamanın 12. Günü test yapabilirsin demişlerdiAynı zamanda bel ağrısı da var
Ne yapacağımı şaşırdımHayırlısı artık cnm ya
Bel ağrısı ve sol kaşık ağrısı ve bacak ağrılarım var benim de ama gününü bekle derim ama yapmak istersen de yap çok fazla bilgim yok ama bana aşılamanın 12. Günü test yapabilirsin demişlerdi
Bugünde benim 6.günüm beklemek gerçekten zor cnmNe yapacağımı şaşırdım
Gene de test yapıcam en azından negatif olsa bile içimde kalmaz bazılarında sonradan pozitifi oluyor gerekirse gene test yaparım ama öğrenirim şuanki durumuBugünde benim 6.günüm beklemek gerçekten zor cnm
Yap bakalım cnm sonucunu da bildirirsen sevinirim cnm inş pozitiftir cnm inşGene de test yapıcam en azından negatif olsa bile içimde kalmaz bazılarında sonradan pozitifi oluyor gerekirse gene test yaparım ama öğrenirim şuanki durumu
Değil....Yap bakalım cnm sonucunu da bildirirsen sevinirim cnm inş pozitiftir cnm inş![]()
Bence gününde tekrardan yap cnm test erken daha kötü düşünme hemenD
Değil....
Bende cuma günü aşılama yaptirdim ayni şeyleri yasadm suan biraz göğüs ucumda hassasiyet var biraz bel ağrısı bide kalçam agrio ins olumlu sonuçlar aliriz sizler hangi gün test yapcaksiniz ben cok sabırsızlanıyorum yaÖncelikle merhaba, cuma günü aşılama yaptırdım kaşık ağrım ve hafif lekelenmeler var bu benim ikinci aşılamam benim gibi bu belirtileri olanlar var mı acaba ...
Şuan bel ağrısı var bende birde görgülerim büyüdü hafif sızı var kaşık ağrılarım vardı başlarda gitti o ağrılarBende cuma günü aşılama yaptirdim ayni şeyleri yasadm suan biraz göğüs ucumda hassasiyet var biraz bel ağrısı bide kalçam agrio ins olumlu sonuçlar aliriz sizler hangi gün test yapcaksiniz ben cok sabırsızlanıyorum ya![]()
çok erken test yapmışsınız benim 7 aralıkta yapıldı ben daha test yapmadım.. 15 gün beklemeniz lazımD
Değil....
Böyle belirtiler gittikçe umudumda gidiyor gibi ya 12 gun sonra idrar testi yapcam 14 gun sonra kandan baktırcam bakalımŞuan bel ağrısı var bende birde görgülerim büyüdü hafif sızı var kaşık ağrılarım vardı başlarda gitti o ağrılar
İnş canım ya ağrılarım gitti lekelenmem olmadı bugün sadece sol tarafımda hafif hafif batmalar var o kadar canım normal akıntıya döndü lekelenmem cnm
Peki canım sana doktor aşılama sonrası ilaç falan verdi mi ? Bazılarına fitil veriyormul galiba sen kullanıyormusun
Merhabalar herkese. Bende 14 aralık pazartesi günü aşılama yaptırdım. 21 i itibariyle 8. günüm. İlk iki gün lekelenme ve akıntı oldu. Sonrasında karın altında ve kasıklarımda (sağ) ağrı oluyor. 29 u adet tarihim. 15. Güne geliyor. O gün adet olmazsam kan vericem. Bıgüne kadar defalarca geciktim hep negatif sonuç. İnşallah bu kez hepimiz olumlu haberlerle döneriz.Merhaba bende ayın 9 unda aşılama oldum beyaz akıntı kasık ağrısı beyaz akıntı mide bulantısı koku hassasiyeti vs var ama ne olur bilmiyorum sizce test yapim mi çok merak ediyorum
İnş hepimiz güzel sonuçlar alırız 11 aralıkta aşılama yaptırdım şuan 4 gün var adetime ama bekim ve kasıklarım ağrıyorMerhabalar herkese. Bende 14 aralık pazartesi günü aşılama yaptırdım. 21 i itibariyle 8. günüm. İlk iki gün lekelenme ve akıntı oldu. Sonrasında karın altında ve kasıklarımda (sağ) ağrı oluyor. 29 u adet tarihim. 15. Güne geliyor. O gün adet olmazsam kan vericem. Bıgüne kadar defalarca geciktim hep negatif sonuç. İnşallah bu kez hepimiz olumlu haberlerle döneriz.
Bu arada nisan da evliliğimizin 4. Yılı ve 3 yıldır istiyoruz. Hiçbir sorun da yok. Her şey temiz.
İnşallah canım ya rabbim yüzümüzü güldürür inşallah bu sene bitmeden pozitifi görürüzMerhabalar herkese. Bende 14 aralık pazartesi günü aşılama yaptırdım. 21 i itibariyle 8. günüm. İlk iki gün lekelenme ve akıntı oldu. Sonrasında karın altında ve kasıklarımda (sağ) ağrı oluyor. 29 u adet tarihim. 15. Güne geliyor. O gün adet olmazsam kan vericem. Bıgüne kadar defalarca geciktim hep negatif sonuç. İnşallah bu kez hepimiz olumlu haberlerle döneriz.
Bu arada nisan da evliliğimizin 4. Yılı ve 3 yıldır istiyoruz. Hiçbir sorun da yok. Her şey temiz.