Aşılama Aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Özelde yaptırdım . Devlet veya özel fark edıyor mu acaba merak edıyorum
valla bence fark ediyor çok okudum burda özelde spermleri yıkayıp 10 milyon spermle aşılama yapan kişi aynı kişi devlette spermler yıkandıktan sonra 16 milyon demişti. Tabi bu gittiğiniz hastanenin kalitesine göre değişir.Umarım tutar

valla bence fark ediyor çok okudum burda özelde spermleri yıkayıp 10 milyon spermle aşılama yapan kişi aynı kişi devlette spermler yıkandıktan sonra 16 milyon demişti. Tabi bu gittiğiniz hastanenin kalitesine göre değişir.Umarım tutar
Hiç bilmiyorum ama esımle alakalı hıc bır sorun yok elde edılende iyi sonuc verır dıye dusunuyoruz hayırlısı dıyelım tabii insallah tutar

Bir sey soracagım siz de tedavı falan goruyor musunuz çatlatma ıgnesının etkısı 12 gun sonra gecer denılıyor dogru mudur
ben tedavi gördüm özelde karma karışık olunca şuan devlette sıfırdan başladım süreç nasıl gider bilmiyorum.Bir kere çatlatma iğnesi vuruldum 12.gün pozifti 14.gün negatif oldu bence net sonuç için 14.günü bekle

ben tedavi gördüm özelde karma karışık olunca şuan devlette sıfırdan başladım süreç nasıl gider bilmiyorum.Bir kere çatlatma iğnesi vuruldum 12.gün pozifti 14.gün negatif oldu bence net sonuç için 14.günü bekle
İnsallah isteyen herkesın bebeği olur beklemek cok zor ve yıpratıcı.. Anladım ozaman 14. Gunu bekleyeyım en dogrusu bu olacak

Back
X