- En iyi cevaplar
- 1
- Emoji Skoru
- 369
- Puanlar
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi bir.kutu yazmıs yani 1 adet oluyor sanırım eczacı öyle söyledi , ama.6 gün kullan dedi nasıl oluyor anlamadım ya hergun mu yazdiracagim o igneyi ben bir de rapor çıkardık yine de ücret alıyorlarmis galibaKendimiz yapabiliyoruz. Yan etkisi belki kasıklarda biraz ağrı olabilir yumurtalıklar uyarıldığı için.
Kaç mm vuracaksınız? Hergün onun komple 1 şisesi kullanılmaz. Enjektörde mm var ona cekip yapacaksınız.Şimdi bir.kutu yazmıs yani 1 adet oluyor sanırım eczacı öyle söyledi , ama.6 gün kullan dedi nasıl oluyor anlamadım ya hergun mu yazdiracagim o igneyi ben bir de rapor çıkardık yine de ücret alıyorlarmis galiba
Doktor 75 ünite 6 gün dedi,Kaç mm vuracaksınız? Hergün onun komple 1 şisesi kullanılmaz. Enjektörde mm var ona cekip yapacaksınız.
Tamam 1 kutu yetecek yani.Doktor 75 ünite 6 gün dedi,
Çok teşekkür ederimTamam 1 kutu yetecek yani.
Bende dün başladım ınsallah hayırlı sonuclar alırızKızlar ya bugün doktora gittim ikinci aşılama için gonal f diye iğne verdi iğne raporu çıkardik ama , evde kendimiz yapabiliyor muyuz o iğneyi ya da yan etkisi var mıdır
İnşallahBende dün başladım ınsallah hayırlı sonuclar alırız![]()