Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba yaptığınız idrar testi erken gebelik testi miydi acaba hayırlı olsun bu arada
Teşekkür ederim normal kaset test diMerhaba yaptığınız idrar testi erken gebelik testi miydi acaba hayırlı olsun bu arada
Ben de aşılama yaptırdım bügün 11 günün kaset testle negatif çıktı maalesefki
İkinciyi deneyin olmadıysa vazgeçmek yok bende iki buçuk sene bekledim kaç aydır da tedavi görüyordum ama asla vazgeçme olucak buna inan biz çabalıyoruz uğraşıp ağlıyoruz Rabbim elbet verecek mükâfatını ama bugün ama yarın bunu bilemiyoruz mesela ben olmadığını düşünüp eşimle ikinci aşılama fikrini düşünüyorduk çünkü karnım ağrıyordu aynı adet sancısı gibiydi ama olmuş işte hiç beklemediğimiz andaBen de aşılama yaptırdım bügün 11 günün kaset testle negatif çıktı maalesefki![]()
İkinciyi deneyin olmadıysa vazgeçmek yok bende iki buçuk sene bekledim kaç aydır da tedavi görüyordum ama asla vazgeçme olucak buna inan biz çabalıyoruz uğraşıp ağlıyoruz Rabbim elbet verecek mükâfatını ama bugün ama yarın bunu bilemiyoruz mesela ben olmadığını düşünüp eşimle ikinci aşılama fikrini düşünüyorduk çünkü karnım ağrıyordu aynı adet sancısı gibiydi ama olmuş işte hiç beklemediğimiz
Haklısın ama insan ilk an doğal tepki olarak üzülüyor doktorum 14 gün kan testi demişti pazartesi 14 gün olacak onu beklemek en mantıklısı olmadı ikinciyi deneyeceğiz. Çok teşekkür ederim. Çok incesin.İkinciyi deneyin olmadıysa vazgeçmek yok bende iki buçuk sene bekledim kaç aydır da tedavi görüyordum ama asla vazgeçme olucak buna inan biz çabalıyoruz uğraşıp ağlıyoruz Rabbim elbet verecek mükâfatını ama bugün ama yarın bunu bilemiyoruz mesela ben olmadığını düşünüp eşimle ikinci aşılama fikrini düşünüyorduk çünkü karnım ağrıyordu aynı adet sancısı gibiydi ama olmuş işte hiç beklemediğimiz anda
Tabiki üzülüyor insan çünkü çaba gösterip hevesleniyor ama o bebislerin de bir doğum günü saati var onlarda vaktini bekliyorHaklısın ama insan ilk an doğal tepki olarak üzülüyor doktorum 14 gün kan testi demişti pazartesi 14 gün olacak onu beklemek en mantıklısı olmadı ikinciyi deneyeceğiz. Çok teşekkür ederim. Çok incesin.
Aynen kendi istedikleri zaman geliyorlar.Tabiki üzülüyor insan çünkü çaba gösterip hevesleniyor ama o bebislerin de bir doğum günü saati var onlarda vaktini bekliyor![]()
Merhaba aşılamanızı hangi şehir hangi hastanede yaptırdınız acaba?12. Gün idrar da pozitif 13. Gün kanda 65.37 ile öğrendim
Tekirdağ Çerkezköy İrmet de yaptırdımMerhaba aşılamanızı hangi şehir hangi hastanede yaptırdınız acaba?