Gebeliğe Hazırlık Aşılama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Aşılamadan kaç gün sonra gebeliğinizi öğrendiniz?

• 8

OY: 0 0,0%
  • 9

OY: 1 25,0%
  • 10

• 11

• 12

• 13

• 14

• 15

• 16 ve üstü

• Ankete Katılan
    4
12. Gün idrar da pozitif 13. Gün kanda 65.37 ile öğrendim

Ben de aşılama yaptırdım bügün 11 günün kaset testle negatif çıktı maalesefki 😔
İkinciyi deneyin olmadıysa vazgeçmek yok bende iki buçuk sene bekledim kaç aydır da tedavi görüyordum ama asla vazgeçme olucak buna inan biz çabalıyoruz uğraşıp ağlıyoruz Rabbim elbet verecek mükâfatını ama bugün ama yarın bunu bilemiyoruz mesela ben olmadığını düşünüp eşimle ikinci aşılama fikrini düşünüyorduk çünkü karnım ağrıyordu aynı adet sancısı gibiydi ama olmuş işte hiç beklemediğimiz anda

İkinciyi deneyin olmadıysa vazgeçmek yok bende iki buçuk sene bekledim kaç aydır da tedavi görüyordum ama asla vazgeçme olucak buna inan biz çabalıyoruz uğraşıp ağlıyoruz Rabbim elbet verecek mükâfatını ama bugün ama yarın bunu bilemiyoruz mesela ben olmadığını düşünüp eşimle ikinci aşılama fikrini düşünüyorduk çünkü karnım ağrıyordu aynı adet sancısı gibiydi ama olmuş işte hiç beklemediğimiz

İkinciyi deneyin olmadıysa vazgeçmek yok bende iki buçuk sene bekledim kaç aydır da tedavi görüyordum ama asla vazgeçme olucak buna inan biz çabalıyoruz uğraşıp ağlıyoruz Rabbim elbet verecek mükâfatını ama bugün ama yarın bunu bilemiyoruz mesela ben olmadığını düşünüp eşimle ikinci aşılama fikrini düşünüyorduk çünkü karnım ağrıyordu aynı adet sancısı gibiydi ama olmuş işte hiç beklemediğimiz anda
Haklısın ama insan ilk an doğal tepki olarak üzülüyor doktorum 14 gün kan testi demişti pazartesi 14 gün olacak onu beklemek en mantıklısı olmadı ikinciyi deneyeceğiz. Çok teşekkür ederim. Çok incesin.

Haklısın ama insan ilk an doğal tepki olarak üzülüyor doktorum 14 gün kan testi demişti pazartesi 14 gün olacak onu beklemek en mantıklısı olmadı ikinciyi deneyeceğiz. Çok teşekkür ederim. Çok incesin.
Tabiki üzülüyor insan çünkü çaba gösterip hevesleniyor ama o bebislerin de bir doğum günü saati var onlarda vaktini bekliyor ☺️

Back
X