- Emoji Skoru
- 25
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi Findiklikurabiyee52
-
Sonra aşılama oldum hamileyim ben canımMerhaba arkadaşlar.Ben bugn doktora gittim bana GonalF 450 verdi gunde 75ml kullanmami onerdi yanindada gynositol vitamin verdi bugn ilk gunum bu ilaclari kullanip gebe kalaniniz varmi bilgisi olan lutfen paylasabilirmi simdiden tesekkurler
Sonra aşılama oldum hamileyim ben canım
Hayrli olsn cnmSonra aşılama oldum hamileyim ben canım
Sonra aşılama oldum hamileyim ben canım
Merhaba arkadaşlar.Ben bugn doktora gittim bana GonalF 450 verdi gunde 75ml kullanmami onerdi yanindada gynositol vitamin verdi bugn ilk gunum bu ilaclari kullanip gebe kalaniniz varmi bilgisi olan lutfen paylasabilirmi simdiden tesekkurler
Samsunda yaptirdm arastrma hastanesindeMerak ettiğim ordulu musunuz?orduda mı yaptırdınız aşılamanızı?
Samsunda yaptirdm arastrma hastanesinde
Ben OMU de yaptiriyorm arastrma hastanesinde Ayse zehra özdemir doktorm cok memnunumKim doktorunuz acaba? Bende merkezde olacağım devlet raporlu araştırmada nasipse bu ay orduda ?
Ben OMU de yaptiriyorm arastrma hastanesinde Ayse zehra özdemir doktorm cok memnunum
Merhaba günlük 75 ml kullandınızda kaç yumurta oluştur acabaSonra aşılama oldum hamileyim ben canım
2 yumurta oluşmuştu canım ikisi de tuttu. 1 tane yeterli oluyor zaten aşılama içinMerhaba günlük 75 ml kullandınızda kaç yumurta oluştur acaba
Peki boyutlarını hatırlıyor musunuz acaba2 yumurta oluşmuştu canım ikisi de tuttu. 1 tane yeterli oluyor zaten aşılama için
Kusura bakmayın yeni gördüm mesajınızı sanırım 18 di ikisi de tam emin değilim ama küçüktü diye hatırlıyorumPeki boyutlarını hatırlıyor musunuz acaba