Aşılama

Findiklikurabiyee52

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2021
69
25
3
28
Merhaba arkadaşlar aşılama tedavisi görüyorm 3 yumrta 17 mm buyumus p.tesi asilama olucam bu sekil basina gelen varmi simdiden tesekkurler buyuklugi iyimi sizce allah herkesin kucagini doldurmayi nasip etsin insallah

Merhaba arkadaşlar aşılama tedavisi görüyorm 3 yumrta 17 mm buyumus p.tesi asilama olucam bu sekil basina gelen varmi simdiden tesekkurler buyuklugi iyimi sizce allah herkesin kucagini doldurmayi nasip etsin insallah
Merhaba bende oldum geçen hafta aşılama 2 yumurtam vardı 17 ve 20 ydi 20 ye çok iyi demişti doktorum zaten her gün büyüyor 2 gündende büyür 16 mm de döllenebilen yumurta olarak kabul ediliyor iyi canım yani

Bende yaklaşık 6 gün kullandım iğneyi bugün kontrolde 2 gün daha vurun gel dedi çarşamba çatlatma iğnesini verir muhtemelen iğneden kaç gün sonra aşılama oluyor ?😊

Benimde 16 ydı cnm. Şimdi ise hamileyim. Allah'ım tüm isteyenlere nasip etsin

Nasil agri falan var mı bende yarın olacağım olay esnasinda agri acima oluyor mu heyecan bastı rahim filmi cektirdim anestesiz ama asilamadan tedirgin oldum biran 🤪🤦🏼‍♀️
Hiç ağrı olmuyor diyebilirim normal bir jinekolojik muayene gibi rahim filmi bnde cekindim o daha ayrıliydi. Şu an hafif kaşık bel ağrısı var

Back
X