- 28 Mart 2021
- 69
- 25
- 3
- 28
- Konu Sahibi Findiklikurabiyee52
-
Merhaba bende oldum geçen hafta aşılama 2 yumurtam vardı 17 ve 20 ydi 20 ye çok iyi demişti doktorum zaten her gün büyüyor 2 gündende büyür 16 mm de döllenebilen yumurta olarak kabul ediliyor iyi canım yaniMerhaba arkadaşlar aşılama tedavisi görüyorm 3 yumrta 17 mm buyumus p.tesi asilama olucam bu sekil basina gelen varmi simdiden tesekkurler buyuklugi iyimi sizce allah herkesin kucagini doldurmayi nasip etsin insallah
Hakkimizda hayrlisi olsn canmMerhaba bende oldum geçen hafta aşılama 2 yumurtam vardı 17 ve 20 ydi 20 ye çok iyi demişti doktorum zaten her gün büyüyor 2 gündende büyür 16 mm de döllenebilen yumurta olarak kabul ediliyor iyi canım yani
Amin cnm insallahhBende bugun ilk iğnemi vurulacağım pazartesi yumurtalar kontrol edilecek Rabbim hakkımızda hayırlısını versin
2 gun sonra canmBende yaklaşık 6 gün kullandım iğneyi bugün kontrolde 2 gün daha vurun gel dedi çarşamba çatlatma iğnesini verir muhtemelen iğneden kaç gün sonra aşılama oluyor ?
Keşke 24 saat sonra yapsalar 36 saat sanki biraz gec gibi geliyor banaBende yaklaşık 6 gün kullandım iğneyi bugün kontrolde 2 gün daha vurun gel dedi çarşamba çatlatma iğnesini verir muhtemelen iğneden kaç gün sonra aşılama oluyor ?
Teşekkürler2 gun sonra canm
Bende bugun ilk iğnemi vurulacağım pazartesi yumurtalar kontrol edilecek Rabbim hakkımızda hayırlısını versin
Bugun son kontrolumdu canim bu gece 10 da catlatma ignesi vurulacağım persembe aşılama yapılacaksenin yumurtalara bakıldımı canım ne zaman olacak aşılaman
Benimde 16 ydı cnm. Şimdi ise hamileyim. Allah'ım tüm isteyenlere nasip etsinMerhaba arkadaşlar aşılama tedavisi görüyorm 3 yumrta 17 mm buyumus p.tesi asilama olucam bu sekil basina gelen varmi simdiden tesekkurler buyuklugi iyimi sizce allah herkesin kucagini doldurmayi nasip etsin insallah
Hakkimizda hyrlisi olsn cnm bnm de asilamamin 10.gunu 5 gun snra test yapicm zmn gecmk bilmiyrBende pazartesi günü aşılama oldum bugün 3. Gun kızlar 2 yumurta vardı 17 19 mm boyutlarında
Nasil agri falan var mı bende yarın olacağım olay esnasinda agri acima oluyor mu heyecan bastı rahim filmi cektirdim anestesiz ama asilamadan tedirgin oldum biranBende pazartesi günü aşılama oldum bugün 3. Gun kızlar 2 yumurta vardı 17 19 mm boyutlarında
Hiç ağrı olmuyor diyebilirim normal bir jinekolojik muayene gibi rahim filmi bnde cekindim o daha ayrıliydi. Şu an hafif kaşık bel ağrısı varNasil agri falan var mı bende yarın olacağım olay esnasinda agri acima oluyor mu heyecan bastı rahim filmi cektirdim anestesiz ama asilamadan tedirgin oldum biran
Insallah güzel sonuçlar alırsın canımHiç ağrı olmuyor diyebilirim normal bir jinekolojik muayene gibi rahim filmi bnde cekindim o daha ayrıliydi. Şu an hafif kaşık bel ağrısı var
Inslalah allah isteyen herkese nasip etsin beklemek çok yordu artikInsallah güzel sonuçlar alırsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?