Gebeliğe Hazırlık Aşılama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnsallah.. ben sayfadan uzak dursam da etraftan uzak kalamiyorum 3 senedir her ay cocuk sorulur mu arkadas
Doğru haklısın valla neyseki köyden uzak yaşıyorum o ne ki köyde benim hamile diye dedikodum bile çıktı sonra çocuğu doğurmuşum elimde gezdiriyorum diye çıktı onlar benimkilerin yanında hiç bi şey ve bunları ben duyunca haliyle üzülüyorum o yüzden köyde yaşamamam en iyisi

İnsanlar hep baskalarinin hayatina mudahale etmeye bayiliyo olsa ne olmasa ne sana mi doguruyoz cocugu benimde evlendikten sonra kilo aldim gobegim cikti biraz mahalle de hamile diye konusuluyomus uzun sure sonra bi kadin esime karin dogurdu mu demis kadini da tanimam hic

Kız ben zayıf halimle hamile dedikodumu çıkardılar acaba diyorum acaba zayıf oldum için mi tutmuyor ama doktor söylerdi diyorum bi de kilo almaya çalışcam biraz biraz da stresten kilo alamıyorum galiba gerçi iki aydır iyi gidiyor gelişme var en azından artık çatlıyor bi de döllense tamam bebiş gelcek

Hayirlisi vakti var ki bekliyoruz Rabbim saglikli hayirli evlat nasip etsin . Kilo yumurtaya iyi gelmiyo bende zayiflamaya calisiyorum yumurtalarin daha iyi olmasi icin ama cok zayifsan onu bilemem orta halli olmak lazim ben pcos tan dolayi gobek bolgem var erimiyoo

Boyuma göre kilom çok zayıf değil bence boy 1.63 kilo 49 çok mu zayıfım sizce doktor yumurtalarımın güzel geliştiğini söylüyor sma

Boyuma göre kilom çok zayıf değil bence boy 1.63 kilo 49 çok mu zayıfım sizce doktor yumurtalarımın güzel geliştiğini söylüyor sma
Gayet iyi yumurtalariniz gelisiyorsa sorun yok ben 1.55e 65 im benim kucuk kucuk bircok yumurtam oluyor onlar da gelisip catlayana kadar 2 3 ay geciyo lh yuksek oldugu icinde ovu testi dengesiz cikiyor takip edemiyorum bazen ilacla adet oluyorum 3 ay oldugu zaman beklemiyorum direk ilac aliyorum

Hım bu ay 2 yumurtam gelişmişti 20 mm ikisinde 2 Side çatladı çatlatma iğnesi ile ama döllenme olmadı bakalım bu ay tutar umarım aşılama

Rabbim herkese versin allahım arattırmasın doktorum banada aşılama dedi eşimin sperm testi 640 milyon çıktı fazla olduğu için aşılama önerdi bilgisi olan varmı aşılamada şansım yüksek olurmu?

Amin İnşallahİleri hız ve morfoloji nasıl peki

Sanırım yanıt vermişsiniz ama gözükmüyor isterseniz tekrar yazın:)

Eklentiler

• 16392098474285712164128254104096.webp
    49,5 KB · Görüntüleme: 20
Fotoğraf yüklemeye çalıştım ama beceremedim ya yeniyim:)
Maşallah İnş en yakın zamanda gebelik elde edersiniz. Ama fazla olması da endişe mi ettiriyor size? Bu iyi birşey değil mi çünkü A kalite yüzdesi 60 larda. Bence bu kötü birşey olamaz

Maşallah İnş en yakın zamanda gebelik elde edersiniz. Ama fazla olması da endişe mi ettiriyor size? Bu iyi birşey değil mi çünkü A kalite yüzdesi 60 larda. Bence bu kötü birşey olamaz
Teşekkür ederim iyi bişey ama beni endişelendiren galiba doktorum bi sorun olmayınca insan inanın ne yapacağını bilmiyor inşallah en kısa zamanda bizlerde gebe kalırız :)

Teşekkür ederim iyi bişey ama beni endişelendiren galiba doktorum bi sorun olmayınca insan inanın ne yapacağını bilmiyor inşallah en kısa zamanda bizlerde gebe kalırız :)
Hatta üstelik gözlerimiz sorun görmek istiyor değil mi? Sizi çok iyi anlıyorum ve katılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…