Aşılama Aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ay keske yazan olsa ya bende arastiriyorum pkosluyum beklemektende cok yoruldum asilamayida bazen dusunuyorum acaba mi falan diye ama bilemiyorum iste
Ben kararlıyım ya Allahin izniyle yapcam. Siz neden kararsızsiniz? eğer ilaçla olmuyorsa mecbur deneyin bence. Bende çok yoruldum devlete gittim 5-6 ay bı sonuç alamadım yani ilaç bile vermedi şuan özele gidiyorum adet olamiyrdum 15 gün oldu geceli tarlusal verdi kullan adet ol gel dedi ama bu defa büyük ihtimal klomen verir ondan sonra çatlatma iğnesi verir kullanacam yinede olmazsa düşünüyorum Allah'ın izniyle tutar dua edin. Çok uzun zamandır çaba veriyorsanz deneyin bence Rabbim nasip etsin.

İnsaAllah tutar nasıl bir süreç neler yaptınız ne kadar sürüyor ve ne zaman sonuç alcaksınız bende aşılamaya karar verdim
Asilama sırasında hiç bir ağrı hissetmiyorsun 2 dakikalık bi olay benim ilk 3 gün gaz problemim oldu ve ilk bir hafta kasık ve bel ağrım oldu. Ara ara yine kasık ağrım var 4 gün sonra test yapicam. Hakkımızda hayırlısı olsun

Mutlaka yazın lütfen cevap beklicem sizden o kadar streslym ki
Ben aşılamaya karar verdiğim ay 42 mm ve 24 mm iki tane yumurtalık kıstım vardi. Bu arada sol yumurtalık tamamen pcos. Sağ yumurtalarımda olmustu bu kistler. Yumurtada kist varken asilama olmuyo çünkü yumurta geliştirici olanlar yumurtayı geliştirirken kisti de geliştirirmis. Tam 4 ay kistler gitsin diye uğraştım bu ay şükür gitti. 2 tane yumurtam gelisti ve asilama oldu sonuçta

Kistler nasıl gitti ilaç mı kullandınız?

Rabbim insaAllah nasip eder bu defa. Neden iki defa rahim filmi cektirdiniz? zaten süresi 5yil bildgm kadaryla
Dış gebelik olmadan 1 sene önce çekildim doktor tıkanıklık olabilir dedi hafif bi tıkanıklık vardı. Sonra doktorumu değiştirdim dis gebelik geçirdim dis gebelikten sonra mutlaka rahim filmi çekiyormuş o yüzden tekrar çektirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…