Aşılama Aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Bende anne olmak istiyoru

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2022
1
1
1
27
Merhaba herkese hayırlı ramazanlar. Ben bugün aşılama için ilaç başladım 5 gün kullanıcamı söylediler. Peki aşılama yapıldıktan sonra uzun bir süre yatmam mı lazım bizim temmuzda düğünümüz var abimin yola felan çıkabilirmiyim lütfen bilgilendirirmisiniz beni?

Merhaba herkese hayırlı ramazanlar. Ben bugün aşılama için ilaç başladım 5 gün kullanıcamı söylediler. Peki aşılama yapıldıktan sonra uzun bir süre yatmam mı lazım bizim temmuzda düğünümüz var abimin yola felan çıkabilirmiyim lütfen bilgilendirirmisiniz beni?
Ekstra bir şey yapmanıza gerek yok sadece şöyle düşünün spermleri normal yolla değilde katater yardımıyla şırıngayla yolluyorlar bi 20dk kaldırmıyorlar sonra günlül hayata devam temmuza kadarrr hamile kalsanız bebek bile 3 aylık olacak zaten 😂

İnsallah hamile kalırsında hamile olarak gidersin dugune diyelim ozaman 🙂 asılama yapıldıktan sonra 15 20 dk kadar hastanede yatiriyorlar ama bence tavsiyem eger kendi arabaniz ile eve gidicekseniz gidene kadar ve gun icinde uzanin evet gunluk hayatiniza devam edin biraz kollamakta dikkat etmekte fayda var tabikide. Temmuz a kadar cok zaman gecmis olucak hamile kalirsaniz zaten onemli olan ilk 15 gun aşılamada

Merhaba ne ilacı kullanıyorsunuz aşılamada iğne verilmiyor mu daha çok

Back
X