Aşılama Aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aysee_Cann

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2022
21
7
1
31
Merhaba arkadaşlar ben 12 gün önce aşılama yaptırdım bugün test vermeye gittim 0-7 yani negatif çıktı adetime daha 6 gün var sizce pozitife döner mi doktoru aradım 3 gün sonra tekrarla dedi aynı durumu yaşayan var mı ?

Aşılama zaman kaybı gibi geliyor. 1 kere aşılama deneyimim var. Niye kabul ettim bilmiyorum, dr umut vermişti.. Tüp bebek için zaman kaybetmeyin derim. İnşallah gerek kalmaz ve 3 gün sonra pozitif çıkar.

Aşılama zaman kaybı gibi geliyor. 1 kere aşılama deneyimim var. Niye kabul ettim bilmiyorum, dr umut vermişti.. Tüp bebek için zaman kaybetmeyin derim. İnşallah gerek kalmaz ve 3 gün sonra pozitif çıkar.
Çok teşekkür ederim inşALLAH ama pek umudum kalmadı hiç bir sorunumuzda yok anlamadım niye tutmuo

Bende ve eşimde de hiçbir sorun yok. Rahim filmi de çekildim sıkıntı yok. Sperm problemi de yok. 2 yıl ı geçti deniyoruz. Dr lar 1 yıl geçmeli diye bekletiyorlar. Sonra çatlatma iğneleri, ya da aşılama yöntemlerine geçiyor, hormon yüklendiği için 2 adet geçiyor yeni bir deneyim.. böylece 1 yıl daha geçmiş oluyor.

Bende ve eşimde de hiçbir sorun yok. Rahim filmi de çekildim sıkıntı yok. Sperm problemi de yok. 2 yıl ı geçti deniyoruz. Dr lar 1 yıl geçmeli diye bekletiyorlar. Sonra çatlatma iğneleri, ya da aşılama yöntemlerine geçiyor, hormon yüklendiği için 2 adet geçiyor yeni bir deneyim.. böylece 1 yıl daha geçmiş oluyor.
Çok teşekkür ederim inşALLAH ama pek umudum kalmadı hiç bir sorunumuzda yok anlamadım niye tutmuo
Ne kadar süredir gebe kalmak için uğraşıyorsunuz

Aşılama genellikle erkek faktöründe sorun olduğunda başarı oranı daha yüksek diye biliyorum. Benim de bir aşılama deneyimim var. Şimdiki aklım olsa kesinlikle yaptırmazdım normal ilişkiden bir farkı yok bana göre onun yerine biraz daha koyar tüp bebek yaptırırdım diyorum

Eşim yurt dışında çalışıyor 1 yıllık evlıyız 6 ayda bır gelıo ve deneme zamanımız olmuyor o yüzden aşılama denemek istedik

Bizde de herhangi bir sorun yok hem eşte hem ben de yumurtlama her ay oluyor çatlıyor ama gebelik olmuyor üstelik tüpler açık ben de anlam veremiyorum

Mantıklı olan o sanırım çünkü bızde zaman sorunu var esım yurtdışında çalıştığı ıcın

Eşim yurt dışında çalışıyor 1 yıllık evlıyız 6 ayda bır gelıo ve deneme zamanımız olmuyor o yüzden aşılama denemek istedik
İnşallah hiç bir tedaviye gerek kalmaz normal yolla olur canım

İnsan kafayı yiyecek noktaya gelıyor
Ben de şu an yurtdışında yaşıyorum yazın döneceğim direk tüp bebek düşünüyorum artık
Yapılacak her şey yapıldı denemediğim şey kalmadı Allah sonumuzu hayır etsin

Tüp bebekte embryo halinde olarak transfer olunca bile ihtimal yüzde 50.. Aşılama gününde yapılan normal ilişkiden başka bir şey değil.

Tüp bebekte embryo halinde olarak transfer olunca bile ihtimal yüzde 50.. Aşılama gününde yapılan normal ilişkiden başka bir şey değil.
Tüp bebek yaptırıyım mı dersin sadece bir şansım kaldı bu ay sonu gidiyor çünkü eşim

Tüp bebek yaptırıyım mı dersin sadece bir şansım kaldı bu ay sonu gidiyor çünkü eşim
Adetin 2 veya 3.günü sağlıklı yumurta büyütme ilaçlarına başlıyorsun yaklaşık 13 15 gün sonra yumurta topluyorlar. O gün eşinden de sperm alıp döllenmesini sağlıyorlar. Yetişir ise dr ile görüşmelisin. Bir de dr dan daha çok embriyo için laboratuvar önemli.. Onu da araştırmalısın

Tüp bebekte direk 3 ya da 5 günlük bebeğini yerleştiriyorlar tutundu mu diye bekliyorsun. Tabi böyle anlattığım gibi kolay olmuyor. Hergün ilaç göbekten iğneler rahim kalınlığı, dr la ara ara randevuların olacak vs.. Tüm iş sana düşüyor. Eşin sadece 1 kere sperm veriyor.. Ben ilk defa yaptırdım süreç 3 ay sürdü hala sonuç in gün sayıyorum.

Çok teşekkür ederim araştırim bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…