AŞILAMA...

balbocegi34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2020
5.623
2.999
173
40
Kızlar Merhaba; 3.tüp bebek denemem var ,ve 3 'de düştü. 4 tane kalan embriyom var doktor embriyoları çözüp genetiğine bakmak istiyor ama ciddi bir maliyet gerekiyor, tüp bebekten vazgeçtim aşılama yaptırsammı diye düşünüyorum.pcos dışında bir sorunumuz yok.ne yapayım kızlar,aşılama fiyatları nedir?

Fikir sorduğunuz için söylüyorum . Bence genetige gönderin embriyolari bir sebebi vardır mutlaka . Tabi maddi olarak ne zaman rahatlarsaniz o zaman gönderin orası ayrı bir konu çünkü . Aslında ilkinden sonra teklif etmeleri gerekmez miydi bilmiyorum . Her doktorun bakış açısı da farklı . Aşılama fiyat konusuna gelince tüp bebek tedavisine başlamadan önce aşılama mi yaptirsak diye düşünüp İstanbul'da özel bir hastaneden aşılama paketi fiyatı almıştım . Dokuz bin gbi bir rakam hatırlıyorum . Hastaneye göre değişir azlığı ,çokluğu, fiyatın güncelliği . O yüzden yaşadığınız yerdeki aşılama olmak istediğiniz hastaneden alın fiyatı . Fiyatlar çok değişkenlik gösteriyor çünkü. Çok geçmiş olsun .Bu süreçte kendinizi uzmeyeye çalışın artık

Teşekkürler...4 embriyo için 15.000 Tl gibi bir fiyat verdiler,ilk düşükten sonra yapmıyolarmış, baştan konusmustuk bir kaç düşükten sonra yapıyormuş hastane ne bilim ya kafam karıştı iyice:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…