Aşılama

21Hanim

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2021
62
-4
1
29
Hanımlar merhaba, aşılama hangi durumlarda yapılıyor süreç nasıl ilerliyor bilgisi olanlar paylaşabilir mi, birde bildiğimiz kadarıyla eşimde de bende de bı sikinyi yok 10 ay önce 17 haftalık bebeğimi kaybettim sonrada bir türlü hamile.kalamadim aşılama düşünüyorum yaptıranlar deneyimlerini paylaşabilir mi

Eşimle bendede bir sıkıntı yoktu 3 defa klomeen+ çatlatma iğnesi kullandık olmadı rahim filmi çekildim bir sorun yoktu ve Dr asılama yapalım dedi bizde kabul ettik ik seferde tuttu durumuna göre iğne yada ilaç veriyor kullanıyorsun sonra çatlatma iğnesi kullanıyorsun ve Dr bı saat söylüyor esin o saatte sorem veriyor bu spermler yıkanıyor kaliteli olanlar ayrıstrılıyor daha sonra çatlatma iğnesinin 36. Saatinde spermler sana enjekte ediliyor 15-20 dk yada yarım saat kadar yatıyorsun hastanede biraz basın aşağıda ayakların yukarda kalıyor onlar ayarlıyor sonrasinda 14 gün sonra test yapabilirsiniz ben 12. Gün yapmıştım

Siz nereye yaptırdınız peki, maliyeti ne kadar tuttu.ve çok git gel yapmak gerekiyor mu erkek için doktora

Siz nereye yaptırdınız peki, maliyeti ne kadar tuttu.ve çok git gel yapmak gerekiyor mu erkek için doktora
Ya bı ilaç kullandıktan sonra alttan muayene oluyor yumurta takibi için gidiyorsun onddan sonra zaten Dr çatlatma iğnesi söylüyor iğneden 36 saat sonrasi için tekrar cagryor ama benim Dr 4-5 kere falan cagrrrdi Tekirdagin ilçesinde yaptırdim ben ama geçen seneydi 1500 kadar falan tutmuştu şimdi malum herşey zamlandi kim bilir kaç olmuştur

Erkek.sadece sperm vermeye mı gidiyor yani

Merhaba.Bende Tekirdağ'da kalıyorum.Hangi ilçesinde yaptırdın?

Merhaba ben yurtdisinda kaliyorum bu asilama olayi nekadar sürüyor yani muanesinden son aşamasına kadar..
Merak ettim aceba 15 günlügüne gelsem türkiyede asilama olabilir mi yoksa cok fazla vakit mi aliyor..

Adetinizin 3. Günü tedavi başlıyor. Eğer herhangi bir aksilik çıkmaz ise ilaçlarla ve iğnelerle yumurtanız istenilen ölçüye kadar büyütüldükten sonra çatlatma iğnesi veriliyor ve 2 gün sonra aşılama yapılıyor. Benim tam 10 gün sürdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…