Aşılama

ugigzd

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2022
1
0
1
40
Merhaba arkadaşlar 🤗
İlk çocuğum aşılama ile oldu,ikinci çocuğu istiyoruz.Normal yollarla hamile kalabilir miyim,aşılama mi yapılması gerekiyor.Bu durumu yaşayanlar,bilgisi olanlar var mı?

Sorduğunuz soruyu tekrar okursanz bunun çok garip olduğunu anlarsnz 😅 bunu gerçekten buradan kimse bilip cevaplayamazm.. en iyisi siz bir doktora gidip uzman görüşü alın sorununuz nedir devam ediyor mu filan.. onun dışında doğal yollardan biseyler aryorsanz faya organik doktor mfk nihalin bahçesi gibi instagram sayfalarını önerebilirm denemeniz için eğer esinizde sorun yoksa tabi varsa oda görünmeli.

Merhaba arkadaşlar 🤗
İlk çocuğum aşılama ile oldu,ikinci çocuğu istiyoruz.Normal yollarla hamile kalabilir miyim,aşılama mi yapılması gerekiyor.Bu durumu yaşayanlar,bilgisi olanlar var mı?
Aşılamadan sonra ne gibi belirtileriniz oldu?

Merhaba arkadaşlar 🤗
İlk aşılamada mı tuttu ilk çocuğunuz? Ben şu an 2.aşılamamı oldum beklemedeyim de merak ettim. Ve bence bir doktora görünmenizde fayda var. Doğal yolla neden hamile kalmayasınız ama eğer olmayacak bir şey varsa bekleyerek vakti uzatmamış olmak adına doktora gitmenizi tavsiye ederim.

Back
X