Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kızlar, yumurtlama tedavisi ve aşılama sureclerinizle ilgili tecrubelerinizi iletebilir misiniz? Muhtemelen böyle bir sürece başlayacağız.
Ya ne kadar güzel rabbim ömrünü sağlıklı ve uzun kılsınEvet ilk aşılama tek yumurtam femara ile büyüdü, şu an 2 aylık kucağımda emiyor![]()
Asilamada da başarı oranının çok yüksek olmadığını biliyorum. Ancak ben 40 yaşındayım. Boş gebelik sebebi ile bir düşük yaşadım. Dolayısı ile bir tedavi sürecine başlayacağız. Tahlillerimiz geçen sene yapılmıştı bir sorun yoktu. Ancak üzerinden zaman geçti reglimi bekliyorum. Testlerim tekrar edildikten sonra doktorum bir yol planı oluşturacak. Bu yumurtlama tedavisi olur, aşılama olur yada tüp bebek. Ancak doğal akışına bırakmama kararı aldikMerhaba, ben geçen ay aşılama oldum 1 yıldır çocuk istemimiz var fakat olmuyor yumurtalar büyüyor ama catlamıyor adetin 2. Günü gittim sonrasında ilk ay femara kullandım çok fazla yumurta büyüdü çoklu gebelik riskli olur dedi doktorum o ay iptal etti diğer ay yine gittim ve5 gün klomen kullandım 2 gün ara verdim gittim 3 yumurtam büyümüştü ben çoklu gebeliği kabul ettim ve aynı gün akşamı çatlama iğnesi vuruldum saat ve gün verdiler o saatte eşimle beraber gidip aşılama yapıldı 14.gun kan verdim ve kasık ağrılarım siddetli olduğu için muayene oldum doktor yumurtalar çatlamamış ve kiste dönüşmüş dedi bu benim maalesef olumsuz tecrübem oldu. İlk aşılama da hamile kalan arkadaşım var onda da ileri pcos vardı siz nerede olucaksiniz aşılamayı
Benim yaşımda 29 ama yumurta çatlamama probleminden dolayı hamile kalamiyorum eşimin testleri iyi çıktı bizde akışına bırakmak istemedik benim ailemde düşük olayları çok fazla kan pıhtılaşması olduğu için çok zor ve yorucu bir yolculuktayiz bazen direk tüp bebeği düşünüyorum ama bir kez daha aşılama yaptırıcam sanırım reglimi bekliyorum bende gecikme yaşıyorum fakat test de yapmaya korkuyorum inşallah sizinde bütün isteyenlerin de Allah'ım kucağımızı doldurur en önemlisi bence inanarak bu yolda yürümekAsilamada da başarı oranının çok yüksek olmadığını biliyorum. Ancak ben 40 yaşındayım. Boş gebelik sebebi ile bir düşük yaşadım. Dolayısı ile bir tedavi sürecine başlayacağız. Tahlillerimiz geçen sene yapılmıştı bir sorun yoktu. Ancak üzerinden zaman geçti reglimi bekliyorum. Testlerim tekrar edildikten sonra doktorum bir yol planı oluşturacak. Bu yumurtlama tedavisi olur, aşılama olur yada tüp bebek. Ancak doğal akışına bırakmama kararı aldik
Nasibimizde varsa bir gün mutlaka olacaktır. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederimBenim yaşımda 29 ama yumurta çatlamama probleminden dolayı hamile kalamiyorum eşimin testleri iyi çıktı bizde akışına bırakmak istemedik benim ailemde düşük olayları çok fazla kan pıhtılaşması olduğu için çok zor ve yorucu bir yolculuktayiz bazen direk tüp bebeği düşünüyorum ama bir kez daha aşılama yaptırıcam sanırım reglimi bekliyorum bende gecikme yaşıyorum fakat test de yapmaya korkuyorum inşallah sizinde bütün isteyenlerin de Allah'ım kucağımızı doldurur en önemlisi bence inanarak bu yolda yürümek
Merhaba. Gayet normal belirtiler :)Kızlar merhaba, ben 2.aşılama sürecindeyim, şu an gonalf kullanıyorum. ya sizlerde de alt karında şişlik ya da batma hissi gibi şeyler oluyor mu? şişkinlik var karnımda da, kabızlık var. bunlar normal mi?
Normelde yumurta büyüklüğünün 18-22 mm arasına gelince çatlama iğnesi yazıyorlar ben 2.gunu gittiğim de ki boyutunu tam hatırlamıyorum ama 20 mm olduğunda çatlatma iğnesini vuruldum 36 saat sonrada aşılama yapıldı. Farklı bir doktora gitme şansınız varsa gitmenizi öneririm çünkü zaten adet doneminde yumurtalar büyüyor ilaç takviyesiyle birlikte.Merhabalar bende bir yıllık evliyim çocuk istiyoruz ama olmadı klomen ve letu kullandım birer defa ama olmadı. Doktor aşılamayi önerdi. Bugün (adetimin üçüncü gununde)asilama için gittim muayene oldum yumurtalar fazla büyük dedi doğum kontrol hapı (ginera) verdi asilama için yumurta büyüklüğü 8 mm den az olması gerekiyormuş. Doğum kontrol hapı verince kafam karıştı kullanmak istemiyorum çokta. Böyle bir durumu yaşayan varmi süreç nasıl işliyor acaba tecrübelerinizi paylasirmisiniz