Aşılama

Elisalady

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2021
168
51
48
Merhaba 4 gün önce aşılama oldum . Kasiklarimda ağrı var o aşılamaya bagliymis sanırım ama ayrıca bende doluluk hissi var yumurtaliklarimda .İştahım kesildi ve koyu beyaz akintim gelmeye başladı bugün böyle semptomlar yaşayan var mıydı aranızda

Merhaba bende cuma günü aşılama oldum inşallah bebislerimiz bizimledir tutunmuşlardir inşallah 💜 bende de göğüs ağrısı ara sıra giren kasık batmalari ve sürekli gaz şikayetim var Progestan kullanıyor musunuz ?

Merhaba bende cuma günü aşılama oldum inşallah bebislerimiz bizimledir tutunmuşlardir inşallah 💜 bende de göğüs ağrısı ara sıra giren kasık batmalari ve sürekli gaz şikayetim var Progestan kullanıyor musunuz ?
Evet folik asit +progesteron hapı verdiler

Evet folik asit +progesteron
Amin 🙏 Rabbım bize de göstersin bu mutluluğu 🥰

10.gunden bildiriyorum. Biliyorum cok erken ama dayanamayip erken gebelik testi yaptim.sonuc negatif🥺

Merhaba arkadaşlar 7 gün önce bende aşılama yaptım Adana başkent hastanesinde göğüslerimde çok fazla ağrı şişlik hassasiyet var acaba belirtileri erkenden hissedebilir miyim birde doktorum aşılama sonrası sadece folik asid kullan dedi progestan vermesi gerekmezmi olursa düşmesin diye

Merhaba arkadaşlar 7 gün önce bende aşılama yaptım Adana başkent hastanesinde göğüslerimde çok fazla ağrı şişlik hassasiyet var acaba belirtileri erkenden hissedebilir miyim birde doktorum aşılama sonrası sadece folik asid kullan dedi progestan vermesi gerekmezmi olursa düşmesin diye
Merhaba. Benim de 7 gün oldu. Sadece göğüslerde sızlama var. Duphaston verdi eğer pozitif olursa tutunması için

İlk aşılamanız mıydı? Canınızı sıkmayın aşılamanın başarı şansı çok düşük maalesef, 3 aşılama yaptırdım ben de tutmamıştı. Vakti var demek :)
Evet ilk aşılamamdı.Allah isteyen herkese nasip etsin.Aşılamalar arasında 1 ay ara verebiliyor muyuz?

Back
X