Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet folik asit +progesteron hapı verdilerMerhaba bende cuma günü aşılama oldum inşallah bebislerimiz bizimledir tutunmuşlardir inşallahbende de göğüs ağrısı ara sıra giren kasık batmalari ve sürekli gaz şikayetim var Progestan kullanıyor musunuz ?
Evet folik asit +progesteronMerhaba bende cuma günü aşılama oldum inşallah bebislerimiz bizimledir tutunmuşlardir inşallahbende de göğüs ağrısı ara sıra giren kasık batmalari ve sürekli gaz şikayetim var Progestan kullanıyor musunuz ?
AminMerhaba bende cuma günü aşılama oldum inşallah bebislerimiz bizimledir tutunmuşlardir inşallahbende de göğüs ağrısı ara sıra giren kasık batmalari ve sürekli gaz şikayetim var Progestan kullanıyor musunuz ?
Bende fitil şeklinde kullanıyorum çok fazla akıntı yapıyor bende. amiin en büyük dileğimizEvet folik asit +progesteron
AminRabbım bize de göstersin bu mutluluğu
![]()
Bakalım umarım 10 gün sonra güzel haberleri alırızBende fitil şeklinde kullanıyorum çok fazla akıntı yapıyor bende. amiin en büyük dileğimiz![]()
6. Günüm aynı belirtiler devam ediyor ara sıra kasık ağrısı ve göğüsümün uçlarında hassasiyet devam ediyorHanimlar ne durumdasiniz kacinci gundesiniz varmi belirti vs
Bendede ara ara hafif sanci disinda hic birsey yok henuz6. Günüm aynı belirtiler devam ediyor ara sıra kasık ağrısı ve göğüsümün uçlarında hassasiyet devam ediyor
Merhaba. Benim de 7 gün oldu. Sadece göğüslerde sızlama var. Duphaston verdi eğer pozitif olursa tutunması içinMerhaba arkadaşlar 7 gün önce bende aşılama yaptım Adana başkent hastanesinde göğüslerimde çok fazla ağrı şişlik hassasiyet var acaba belirtileri erkenden hissedebilir miyim birde doktorum aşılama sonrası sadece folik asid kullan dedi progestan vermesi gerekmezmi olursa düşmesin diye
İlk aşılamanız mıydı? Canınızı sıkmayın aşılamanın başarı şansı çok düşük maalesef, 3 aşılama yaptırdım ben de tutmamıştı. Vakti var demek :)Ben 10.gun kan testi verdim 1.20 çıktı![]()
İnşallah tutar bana birşey vermedi kafama göre kullansam mı acaba progestan bilemedimMerhaba. Benim de 7 gün oldu. Sadece göğüslerde sızlama var. Duphaston verdi eğer pozitif olursa tutunması için
Bana duphaston vermeseydi ben progestan alıp kullanırdım sonuçta bir zararı yok tutunmayı kolaylaştırıyorİnşallah tutar bana birşey vermedi kafama göre kullansam mı acaba progestan bilemedim
Peki progestanı ne zaman kullanmam gerekiyorBana duphaston vermeseydi ben progestan alıp kullanırdım sonuçta bir zararı yok tutunmayı kolaylaştırıyor
Asilamadan hemen sonra günde 2 kez sabah akşam fitil şeklinde kullanılıyor diye biliyorumPeki progestanı ne zaman kullanmam gerekiyor
Evet ilk aşılamamdı.Allah isteyen herkese nasip etsin.Aşılamalar arasında 1 ay ara verebiliyor muyuz?İlk aşılamanız mıydı? Canınızı sıkmayın aşılamanın başarı şansı çok düşük maalesef, 3 aşılama yaptırdım ben de tutmamıştı. Vakti var demek :)