Benim de ilk 5 gün oldu pembe ve kahverengi leke ama 14.gün kan sonucu 1.20 çıktı adeti bekliyorum bakalım çok üzüldüm pek umudum yokHerkese merhaba bu ay aşılama yaptırdım.Asilama yaptırdığımın ertesi günü başlayan ve 4 gündür devam eden kahverengimsi bir lekelenme var.Benimle aynı durumda olup pozitif sonuç gören var mı?
Sizinde mi ilk aşılamanız ? Gerçekten aşılama işlemi basit gibi dursa da insanı yıpratan bir süreç.Güzel sonuçlar alırız inşallahBenim de ilk 5 gün oldu pembe ve kahverengi leke ama 14.gün kan sonucu 1.20 çıktı adeti bekliyorum bakalım çok üzüldüm pek umudum yok
Evet ilk aşılama femara kullandım sürekli ağlıyordum.(İşin garibi kayınvalidem de kanserden dolayı aynı ilacı kullanıyorSizinde mi ilk aşılamanız ? Gerçekten aşılama işlemi basit gibi dursa da insanı yıpratan bir süreç.Güzel sonuçlar alırız inşallah
Bende ilk klomen kullandım.Ama yumurtalarım büyümedi.Pcos var bende.Ayni ay içerisinde doktorum femara verdi.Evet kanser tedavisinde kullanilan ilacmis.Femaradan sonra yumurtalar gelişti.Adet döngüm düzenli idi ama 2 aydır gecikmeler yaşıyorum.Şimdi var mi yok mu yoksa ilaçlardan dolayı hala gecikme mi yaşıyorum bilmiyorum. Olmazsa ikinci aşılama yapılacak ama şuan onu bile yaptırmak istemiyorum.Doktora gidip gelmek sürekli muayene olmak yordu beni.Bazen 14.gun sonrasında da sonuç alınabiliyormuş.Biraz sabır gerekli olmazsa bile ikinci de şansınızı denersiniz.İkinci aşılamada tutma şansı daha yüksek oluyormuş.Allah bekletiyosa guzellestiriyodurEvet ilk aşılama femara kullandım sürekli ağlıyordum.(İşin garibi kayınvalidem de kanserden dolayı aynı ilacı kullanıyorBir de çatlatma iğnesinden sonra da tüm gün ishal oldum her türlü yan etkiyi yaşadım aşılama sonrası da kanamaların olması gerçekten yıpratıcı inşallah en kısa sürede olumlu sonuçlar alırız. Ama çıksa 14. Gün çıkardı galiba umudum yok zaten taşınma sürecindeyim.
Taşınma süreci de üzerine iyi denk gelmemiş ama siz yinede ağır kaldırmayın.Kendinizi yormayın dikkat edinEvet ilk aşılama femara kullandım sürekli ağlıyordum.(İşin garibi kayınvalidem de kanserden dolayı aynı ilacı kullanıyorBir de çatlatma iğnesinden sonra da tüm gün ishal oldum her türlü yan etkiyi yaşadım aşılama sonrası da kanamaların olması gerçekten yıpratıcı inşallah en kısa sürede olumlu sonuçlar alırız. Ama çıksa 14. Gün çıkardı galiba umudum yok zaten taşınma sürecindeyim.
Aynen öyle bakalım tabi hayırlısıBende ilk klomen kullandım.Ama yumurtalarım büyümedi.Pcos var bende.Ayni ay içerisinde doktorum femara verdi.Evet kanser tedavisinde kullanilan ilacmis.Femaradan sonra yumurtalar gelişti.Adet döngüm düzenli idi ama 2 aydır gecikmeler yaşıyorum.Şimdi var mi yok mu yoksa ilaçlardan dolayı hala gecikme mi yaşıyorum bilmiyorum. Olmazsa ikinci aşılama yapılacak ama şuan onu bile yaptırmak istemiyorum.Doktora gidip gelmek sürekli muayene olmak yordu beni.Bazen 14.gun sonrasında da sonuç alınabiliyormuş.Biraz sabır gerekli olmazsa bile ikinci de şansınızı denersiniz.İkinci aşılamada tutma şansı daha yüksek oluyormuş.Allah bekletiyosa guzellestiriyodur
Arkadaşlar merhaba,1 yıl 2 aylık evliyim en başından beri bebek istiyoruz ama eşimde de bende de sorun olmamasına rağmen olmadı.Devlet hastanesinde tedaviye başladık tüm aşamalar bitti son olarak rahim filmi istediler.Rahim filminden sonra hangi tedaviye nasıl başlayacaklar hiçbir bilgim yok sorduğumda da net bir cevap alamıyorum lütfen yardımcı olur musunuz bu süreç psikolojik olarak çok yorucu
Bende Ankara da oturuyorum benimde aşılama 23aralik ta oldu dun kan verdim heyecandan uyuyamıyorum. Tahlil sonucuma bakamıyorum belirtilerimde kasik bel ağrısı bacaklarımda ağrı ve birkaç gündür gous uclarim hassas kendi kendime yorunlamaktan yoruldumAynen öyle bakalım tabi hayırlısıbende de klomen işe yaramadı yani kiste filan çevirdi 2 tane 8 cm olmuştu. femarada yumurtalar gelişti ama işte aşılamada şans düşük aslında ben Ankara’ya taşındım tekrar aşılama yerine uğraşmayıp tüp bebeğe mi gitsem diye düşünüyorum. Çünkü çoğu kişi boşuna aşılamayla uğraşma diyor. Hala kasıklarım ağrıyor bu arada. Benim de düzenli yarın adeti bekliyorum bakalım gecikecek mi?
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız bende 30 Aralık ta yaptırdım ilk aşılama yi acayip merak ediyorum çok az pembemsi akıntı geldi ilk gün sonra hiç bir belirti yok Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallahBende Ankara da oturuyorum benimde aşılama 23aralik ta oldu dun kan verdim heyecandan uyuyamıyorum. Tahlil sonucuma bakamıyorum belirtilerimde kasik bel ağrısı bacaklarımda ağrı ve birkaç gündür gous uclarim hassas kendi kendime yorunlamaktan yoruldum
canım belitilerin nasıl gidiyor bende 29 aralıkta yaptırdım aşılamaİnşallah güzel sonuçlar alırsınız bende 30 Aralık ta yaptırdım ilk aşılama yi acayip merak ediyorum çok az pembemsi akıntı geldi ilk gün sonra hiç bir belirti yok Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah
canımm sonucun ne oldu birde bu belirtileri adet zamanında yaşıyor muydunn?Bende Ankara da oturuyorum benimde aşılama 23aralik ta oldu dun kan verdim heyecandan uyuyamıyorum. Tahlil sonucuma bakamıyorum belirtilerimde kasik bel ağrısı bacaklarımda ağrı ve birkaç gündür gous uclarim hassas kendi kendime yorunlamaktan yoruldum
Hiç belirti olmadı bende varla yok arası diyebilirim akıntının gelmesini de dün kaset test yaptım çıkmadı bugün 13 gün korkuyorum kan da cikmayacak diye sen test yaptin micanım belitilerin nasıl gidiyor bende 29 aralıkta yaptırdım aşılama
Yok canım test yapmadım bende direkt yarın kan testi yaptıracağım regl olmazsam tabi..Hiç belirti olmadı bende varla yok arası diyebilirim akıntının gelmesini de dün kaset test yaptım çıkmadı bugün 13 gün korkuyorum kan da cikmayacak diye sen test yaptin mi
Merhaba Ankarada aşılama için doktor arıyorum şehir dışından geleceğim. Doktor bilgisi verebilir misiniz hangi doktora gittinizmemnun musunuzBende Ankara da oturuyorum benimde aşılama 23aralik ta oldu dun kan verdim heyecandan uyuyamıyorum. Tahlil sonucuma bakamıyorum belirtilerimde kasik bel ağrısı bacaklarımda ağrı ve birkaç gündür gous uclarim hassas kendi kendime yorunlamaktan yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?