Aşılama

Elif9494

Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2022
134
208
23
31
Hanımlar selam. Bu ay aşılama tedavisine başlıyoruz kısmetse. Yaptıran var mı aranızda? Süreç nasıl ilerliyor? Mesela adetimin 2.günü çağırdılar adetliyken vajinal ultrason yapılıyor mu? İlaçlar vs nasıl oluyor

Hanımlar selam. Bu ay aşılama tedavisine başlıyoruz kısmetse. Yaptıran var mı aranızda? Süreç nasıl ilerliyor? Mesela adetimin 2.günü çağırdılar adetliyken vajinal ultrason yapılıyor mu? İlaçlar vs nasıl oluyor
Merhaba ben de aşılama yaptırmak istiyorum şartları var mı devlet karşılıyor mu ücreti ne kadar bilginiz var mı

Ben de sormak istiyorum bir şeyler Mayıs'ta yaptıracağız süre verdik kendimize toplamda 15ay doğal deneme yapmış olacağız. Ben normal yumurtluyorum, çatlıyorum. Yine de ilaç hormon vs kullanacak mıyım acaba
evet cnm bende normal yumurta gelisiyo catliyo ama ilac kullaniyosun muhakkak

evet cnm bende normal yumurta gelisiyo catliyo ama ilac kullaniyosun muhakkak
Adetin ikinci gününde gidiyorum ilaca başlıyorum sonra yumurtamı çatlatıp(aynı gün) sperm koyuyorlar bitiyor mu
Çalışıyoruz eşimle ikimiz de ona göre bir zaman ayarlarız en azından diye soruyorum
Saatler falan önemli mi bir arkadaşım ilişki için saat veriliyor falan gibi bir şey demişti.
Bu hormonların kötü etkileri olur mu?
Bir de kaş yaparken göz çıkartırız diye korkuyorum dengeliyken dengesizleşir diye

Adetin ikinci gününde gidiyorum ilaca başlıyorum sonra yumurtamı çatlatıp(aynı gün) sperm koyuyorlar bitiyor mu
Çalışıyoruz eşimle ikimiz de ona göre bir zaman ayarlarız en azından diye soruyorum
Saatler falan önemli mi bir arkadaşım ilişki için saat veriliyor falan gibi bir şey demişti.
Bu hormonların kötü etkileri olur mu?
Bir de kaş yaparken göz çıkartırız diye korkuyorum dengeliyken dengesizleşir diye
cnm catlatma ignesini saatinde vuruyorsun gobekten yani 2 gun sonra asilama icin gidiyosun esinden sperm alip enjekte ediyorlar esin sadece asilama yapilacagi gun gitmek zorunda bi sorun olusmaz merak etmeyin benim ilk gittigimde yumurta sayisi 3 4 taneyken ikinci gittigimde 7 8 adete cikmisti ilaclarin faydasi baya olmustu yani

cnm catlatma ignesini saatinde vuruyorsun gobekten yani 2 gun sonra asilama icin gidiyosun esinden sperm alip enjekte ediyorlar esin sadece asilama yapilacagi gun gitmek zorunda bi sorun olusmaz merak etmeyin benim ilk gittigimde yumurta sayisi 3 4 taneyken ikinci gittigimde 7 8 adete cikmisti ilaclarin faydasi baya olmustu yani
Çok teşekkür ederim
İşte bu göbekten kendimize iğne olayı beni geriyor yapamam gibi geliyor 🫠

Çok teşekkür ederim
İşte bu göbekten kendimize iğne olayı beni geriyor yapamam gibi geliyor 🫠
bnde ilk korkmustum ama hic acimiyo rahatlikla kullanabilirsiniz ilk asilamada catlatma ignesiyle birlikte 6 kere falan kullaniyosun o yumurtanin gelisip gelismedigine bagli cnm yeterli oldugu zmn birak catlatma ignesini şu saatte yap diyo eger yeterli olmadiysa diger igneyi bir kac gun daha kullaniyosun anlatabildimmi acaba

bnde ilk korkmustum ama hic acimiyo rahatlikla kullanabilirsiniz ilk asilamada catlatma ignesiyle birlikte 6 kere falan kullaniyosun o yumurtanin gelisip gelismedigine bagli cnm yeterli oldugu zmn birak catlatma ignesini şu saatte yap diyo eger yeterli olmadiysa diger igneyi bir kac gun daha kullaniyosun anlatabildimmi acaba
Anladım canım çok teşekkür ederim

Merhaba ben de aşılama yaptırmak istiyorum şartları var mı devlet karşılıyor mu ücreti ne kadar bilginiz var mı
Biz salonda tüp bebek için başvurmuştuk eşimin spermleri az ve hareketsiz. Fakat spermi 0 olmadığı için önce aşılama deneyecek Dr sırf prosedürü yerine getirmek için. Aşılama için 1 yıl korunmamanız gerekiyor sanırım şartları bilmiyorum biz çünkü direkt tüp bebek için gitmiştik. Ama devlette (biz üni hastanesine gittik bulunduğumuz ilçedeki devlet hastanesinde aşılama yapılmıyormuş, belki İstanbul, Ankara vs gibi şehirlerin devlet hastanelerinde yapılır bi araştırma istersen) aşılama ücretsiz ilaçlar için de az bi meblağ ödeniyormuş fiyatlarını bilmiyorum şu an.

Çatlatma iğnesinden sonra peki kontrole gittiğimiz gün aşılama yapılıyor mu? Yoksa birkaç gün sonra gel diyebiliyor mu Dr? Çalışıyoruz biz de eşimle izin konusu problem olabiliyor.

Çatlatma iğnesinden sonra peki kontrole gittiğimiz gün aşılama yapılıyor mu? Yoksa birkaç gün sonra gel diyebiliyor mu Dr? Çalışıyoruz biz de eşimle izin konusu problem olabiliyor.
catlatma ignesinden 2 gun sonra asilama icin gidiyosun cnm kontrole degil

catlatma ignesinden 2 gun sonra asilama icin gidiyosun cnm kontrole degil
O zaman ilaçları adetin 2.günü başlangıcından itibaren kullanıyoruz en son çatlatma iğnesinden sonra da aşılama için gidiyoruz. 2.ye gitmememiz çok iyi olur bizim için. Peki bütün bu ilaçlardan sonra iğneler dahil toplamda kaç gün sonra gitmiş oluyoruz tahmini

O zaman ilaçları adetin 2.günü başlangıcından itibaren kullanıyoruz en son çatlatma iğnesinden sonra da aşılama için gidiyoruz. 2.ye gitmememiz çok iyi olur bizim için. Peki bütün bu ilaçlardan sonra iğneler dahil toplamda kaç gün sonra gitmiş oluyoruz tahmini
cnm sen ilk gittiginde once ultrasonda muane oluyosun ben adet 3. gunu giderdim hep 3.gunude ilaca basliyordum yani ilk gittiginde doktor sana şu gune kadar kullan o gun kontrole gel diyecek bakicak yumurtaliklarin gelisiyomu buyuyomu diye yani ona gore ilaca su gun de kullan şu günun aksami saat 10 da da catlatka ignesini ol diyecek o igneyi olduktan sonra şu gun gel asilama yapilacak diyeck ogun esinle gideceksin asilama yapildiktan 2 hafta sonra seni tekrar cagircak kan verip sonucuna bakicak yani toplamda senin 4 kez esininde 1 kez gitmesi gerekiyo bu 1 ay icerisinde cnm anladinmi

cnm sen ilk gittiginde once ultrasonda muane oluyosun ben adet 3. gunu giderdim hep 3.gunude ilaca basliyordum yani ilk gittiginde doktor sana şu gune kadar kullan o gun kontrole gel diyecek bakicak yumurtaliklarin gelisiyomu buyuyomu diye yani ona gore ilaca su gun de kullan şu günun aksami saat 10 da da catlatka ignesini ol diyecek o igneyi olduktan sonra şu gun gel asilama yapilacak diyeck ogun esinle gideceksin asilama yapildiktan 2 hafta sonra seni tekrar cagircak kan verip sonucuna bakicak yani toplamda senin 4 kez esininde 1 kez gitmesi gerekiyo bu 1 ay icerisinde cnm anladinmi
Anladım bayağı gitmek gerekiyormuş tamam teşekkür ederim

cnm insallah olumli sonuc alirsin evet adetin 2. gunu vajinal ultrason yapiliyor kist falam varmi diye yumurta sayisinada bakiliyor bi sorun gozükmezse asilamaya baslaniyor ben 2 kere denedim ikiside olumsuz oldu bu ay ogrendim yine negatif oldu sonuc ganol f 900 ignesi verildi bana 5 gun kullandim sonrasimda catlatma ignesi oluyosuj saatini soyleyecek sana o saatta onu oluyosun benim buraya kadar hersey iyiydi asilamada yapildi ama nasip iste olmadi sebepsiz yere olmuyo bizim imsallah sizin olur
Çatlatma iğnesinden kaç saat sonra transfer oluyo ?

Ben devlette başladım ilk aşılamam olcak. Pcos var yumurtam oluşmuyor. Eşimde sıkıntı yok. 9gün fostimol75 verdiler. Pazartesi kontrolum var. Ondan sonra neler olacak bilmiyorum. Kontrolde yumurta oluştuysa çatlatma iğnesi verip ertesi günü mü aşılama oluyor bilen yazabilir miiiiiii

Back
X