Aşılama

ay sima

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2023
1
0
1
26
Merhaba hanımlar burda yeniyim. 4 yıldır evliyim hiç hamile kalmadım Bnde 10 Kasım çatlatma iğnesi vuruldum 11 Kasım aşılama yapıldı bugün 8. Gün ama hiç umudum yok bilmiyorum neden belirtisiz hamile kalan varmı acaba beni bı aydınlatır mısınız

Bende 12 Kasım'da aşılama yaptım. Sizin gibi umudum yok bel ağrısı ve ara ara kasık ağrılarım oluyor

Merhaba hanımlar burda yeniyim. 4 yıldır evliyim hiç hamile kalmadım Bnde 10 Kasım çatlatma iğnesi vuruldum 11 Kasım aşılama yapıldı bugün 8. Gün ama hiç umudum yok bilmiyorum neden belirtisiz hamile kalan varmı acaba beni bı aydınlatır mısınız
Bende 9 Kasım'da yaptırdım 9 gün oldu bugün baktım hala beta 1.2 ama 14 günden önce yaptırmayın diyorlar çünkü değerler bir günde bile yukselebiliyormus kasıklarımda ağrı var adet olacakmış gibi ama adetim 1 gün gecikti

Merhaba sonucunuz ne oldu??

Bende 12 Kasım'da aşılama yaptım. Sizin gibi umudum yok bel ağrısı ve ara ara kasık ağrılarım oluyor
Bende 15 Kasımda çatlama iğnesi oldum bende yoğun bir akıntı ve kaşık ağrılarım var…

Back
X