Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba hanımlar burda yeniyim. 4 yıldır evliyim hiç hamile kalmadım Bnde 10 Kasım çatlatma iğnesi vuruldum 11 Kasım aşılama yapıldı bugün 8. Gün ama hiç umudum yok bilmiyorum neden belirtisiz hamile kalan varmı acaba beni bı aydınlatır mısınız
Merhaba hanımlar burda yeniyim. 4 yıldır evliyim hiç hamile kalmadım Bnde 10 Kasım çatlatma iğnesi vuruldum 11 Kasım aşılama yapıldı bugün 8. Gün ama hiç umudum yok bilmiyorum neden belirtisiz hamile kalan varmı acaba beni bı aydınlatır mısınız
Bende 9 Kasım'da yaptırdım 9 gün oldu bugün baktım hala beta 1.2 ama 14 günden önce yaptırmayın diyorlar çünkü değerler bir günde bile yukselebiliyormus kasıklarımda ağrı var adet olacakmış gibi ama adetim 1 gün gecikti