Ben 2 kere kullandım günde sabah akşam. Tek yumurtaydi 19 mmBende femera kullandım 5 gün ama günde bir tane kullandım bir faydası olmadı çatlatma da yapılmadı o yüzden klomen de kullandım ama hep günde bir kullandığım için yetersiz kaldı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 2 kere kullandım günde sabah akşam. Tek yumurtaydi 19 mmBende femera kullandım 5 gün ama günde bir tane kullandım bir faydası olmadı çatlatma da yapılmadı o yüzden klomen de kullandım ama hep günde bir kullandığım için yetersiz kaldı
Ne güzel benim tek kullandığım için Max 14 oldu sonra da çatlamış kendiBen 2 kere kullandım günde sabah akşam. Tek yumurtaydi 19 mm
Bu sefer olur inşallah. İlk denemeniz değil mi yaşınız kaçNe güzel benim tek kullandığım için Max 14 oldu sonra da çatlamış kendi
Nasip işte bir yerden Umut ediyoruz.11.gün erken benim ilk aşılamamda 14.gün bile beta düşüktü. Diğer iki aşılamamda regl günüm gelmeden regl olmuştum. Regl olmazsanız umut var![]()
Evet ilk aşılama 27 yaşımdayim pcos var bendeBu sefer olur inşallah. İlk denemeniz değil mi yaşınız kaç
Benimde bugun ilk aşılamam , siz ne zaman oldunuz aşılama beraber takip edelimEvet ilk aşılama 27 yaşımdayim pcos var bende
Ben daha olmadım yarın tekrar kontrole gideceğim pazartesi günü 14 mm vardı bakalım yarın kaç olmuş sizin kaçta çatlama yaptınız birde gonal f kaclik kaç gün kullandınız anlatır mısınızBenimde bugun ilk aşılamam , siz ne zaman oldunuz aşılama beraber takip edelim![]()
18,19,20 ml 3 yumurtam vardı benim ben femara kullandım gonal f kullanmadım femaraya cevap veriyordu çünkü yumurtam çokta etkili bi ilaçBen daha olmadım yarın tekrar kontrole gideceğim pazartesi günü 14 mm vardı bakalım yarın kaç olmuş sizin kaçta çatlama yaptınız birde gonal f kaclik kaç gün kullandınız anlatır mısınız
Onu da mı iğne şeklinde yapıyorsunuz benim doktorum prof o kadar çok hastası var ki öyle hızlı bakıyor benim en büyük 14 mm gördü başka bakmadı18,19,20 ml 3 yumurtam vardı benim ben femara kullandım gonal f kullanmadım femaraya cevap veriyordu çünkü yumurtam çokta etkili bi ilaç
Ovitrelle kullandım çatlaması için yumurtaların büyümesi içinde sadece femara kullandım 36 saat sonra oldu bugun sabah 8 de çatlamıştı yumurtamOnu da mı iğne şeklinde yapıyorsunuz benim doktorum prof o kadar çok hastası var ki öyle hızlı bakıyor benim en büyük 14 mm gördü başka bakmadıyarın bakalım kaç mm olmuş senin kaç saat sonra aşılama yapıldı
Sonrası tekrar mi doktira gittiniz catladigini öğrenmek için nerden anladınızOvitrelle kullandım çatlaması için yumurtaların büyümesi içinde sadece femara kullandım 36 saat sonra oldu bugun sabah 8 de çatlamıştı yumurtam
Sonrası tekrar mi doktira gittiniz catladigini öğrenmek için nerden anladınız
aşılama olacağım zaman baktıSonrası tekrar mi doktira gittiniz catladigini öğrenmek için nerden anladınız
Adetin 2 veya 3 günü gidiyorsun o gün kontrol ediyor ilaç başlıyor durumuna göre iğne daha sonra bir beni tam bir hafta sonra yine çağırdı kontrole pazartesi gittim baktım ult bu sefer Perşembe yine çağırdı çatlatma iğnesini vur dedi en sonda cuma günü aşılama yapıldıMerhaba arkadaşlar, bende aşılama yaptırmayı düşünüyorum ama çalışıyorum çok mu doktor kontrolüne gidiliyor bu süreçte onları öncesinde öğrenmek istiyorum. Bir de bugün regli oldum erkenden, regliykende gitmem gerekiyor sanırım yumurta kontrolü için. Süreçlerinizden bahsederseniz çok sevinirim.
Teşekkürler![]()
Anladım teşekkür ederimAdetin 2 veya 3 günü gidiyorsun o gün kontrol ediyor ilaç başlıyor durumuna göre iğne daha sonra bir beni tam bir hafta sonra yine çağırdı kontrole pazartesi gittim baktım ult bu sefer Perşembe yine çağırdı çatlatma iğnesini vur dedi en sonda cuma günü aşılama yapıldı
Sonucun ne oldu canımKızlar Aşılama yaptım bugün 8'inci Günüm sizce Gebelik var mıdır?
Bu arada Çatlatma iğnesi 10'gün etkisi bitmiş oluyor değil mi? Siz bu durumu yaşadınız mı ? Yardımcı Olur musunuz?