- 3 Haziran 2023
- 1.716
- 421
- 53
- 32
- Konu Sahibi RoseThemez
-
Hsg de birşey çıkmadı amh ye bakilmadi bu testleri verdim sadeceHSG çekildiyse 1 yıl geçerlilik süresi var, herhangi bir sorun çıkmasıyla onu baz alırlar, amh testi baktirdin mi
Bence amh testinede baktır, sorun olmasa bile kafanda soru işareti kalmamış olurHsg de birşey çıkmadı amh ye bakilmadi bu testleri verdim sadece
Doktor istemezse özelde yaptırabilir miyim gitsem versemBence amh testinede baktır, sorun olmasa bile kafanda soru işareti kalmamış olureğer amh testinde düşüklük varsa ki inşallah olmaz boşuna aşılama yaptırmazsın hem zamandan hemde paradan tasarruf yapmış olursun
Verebilirsin tabi kiDoktor istemezse özelde yaptırabilir miyim gitsem versem
İçini ferah tut hayırlısıyla birşey olmaz, zor ama psikolojik olarak kendini rahat hissetmeye çalış, ne kadar stres yaparsan o kadar etkiliyormuşBnde 21 Kasım'da aşılma yaptım ara ara Ağrım oluyor sırtım da ve dizlermde korkyrm adet sancısıdr diyeaşılmanin 3 günüde deprem oldu yine ve evde tektim korktum insAllah bı sıkıntı çıkmaz doktor progesteron ağızdan kulncm ve estrofem verdi
Aynen doğru söylüyorsun hakkımızda en hayırlısı ne ise rabbim onu nasip etsinİçini ferah tut hayırlısıyla birşey olmaz, zor ama psikolojik olarak kendini rahat hissetmeye çalış, ne kadar stres yaparsan o kadar etkiliyormuş
Ne demek canımAynen doğru söylüyorsun hakkımızda en hayırlısı ne ise rabbim onu nasip etsinteşekkür ederim bilgilerin icin
Canım seninde 4 . Günün de falan alt karnimda yanma hissi oldumu ? Benim çok oluyor neden acabaMerhaba! Ben 12 gün önce aşılama yaptırdım fakat 2 gündür adet olacakmışım gibi karın bölgemde aşırı ağrı var ve yine adet olacakmışım gibi göğüslerimde de ağrı var.Acaba aşılama tutmadıda adet mi olacam çok kafam karışık şuan
Benimde eşimde aynı sorun var bizimde 2 yıldır olmuyor ilk asilamami olacağım bu haftaBenimde eşimin ileri hareketi düşük ve morfoloji bozukluğu var
Amh baktır ona göre yol izle canım güzel hastane bulHsg de birşey çıkmadı amh ye bakilmadi bu testleri verdim sadece
Hadi hayırlısı inşallah bugün sonuçları gosterdim normal dedi 21 ncı günümde progesteron vericem adetimde gidicem tedaviye başlarız dediBenimde eşimde aynı sorun var bizimde 2 yıldır olmuyor ilk asilamami olacağım bu hafta
Valla devlet Hastanesi'nde bir tane prof buldum ona gidigorum bugün hormon sonuçlarına baktı normal dedi eşimin sperm testini vericez 21 ncı günü progesteron vericem sonuca göre adetimde de tevadiye başlarız dedi amh istemedi bendenAmh baktır ona göre yol izle canım güzel hastane bul
Amh önemli hormonlar sürekli değişiyor bende hormonlar sürekli değişiyordu bu beslenmeme göre değişiyordu ihmal etme amh baktır bilseydim önceden baktirirdim ben doktor birşey yok dedi aman amh 0.04 tüp bebek dediler 26 yaşındayim keşke banada deselerdi böyle şöyle yap diyeValla devlet Hastanesi'nde bir tane prof buldum ona gidigorum bugün hormon sonuçlarına baktı normal dedi eşimin sperm testini vericez 21 ncı günü progesteron vericem sonuca göre adetimde de tevadiye başlarız dedi amh istemedi benden
Pazartesi kan vereceğim demiştiniz verdiniz mi sonuç belli miMerhaba! Ben 12 gün önce aşılama yaptırdım fakat 2 gündür adet olacakmışım gibi karın bölgemde aşırı ağrı var ve yine adet olacakmışım gibi göğüslerimde de ağrı var.Acaba aşılama tutmadıda adet mi olacam çok kafam karışık şuan
2 hafta önce felan di kan verdim adetimde dün gösterdim hormonlar gayet iyi eşinin sperm testini getir ve 21 ncı gün progesteron kanı vereceğim bunlarda sorun çıkmazsa bir dahaki adetinde gel tedaviye başlarız dedi dünde yine bir kaç kan felan aldı işte genel bakım olarakPazartesi kan vereceğim demiştiniz verdiniz mi sonuç belli mi
Hadi hayırlısi olsun insalah bende bu ay ki regli ile baslayacagımBenimde eşimde aynı sorun var bizimde 2 yıldır olmuyor ilk asilamami olacağım bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?