Aşilama

mianur

Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2023
46
9
6
29
Merhaba 25 aralıkta aşılama oldum ,bugün erken gebelik testi yaptm negatif cikti erken mi yaptm acaba

Merhaba 25 aralıkta aşılama oldum ,bugün erken gebelik testi yaptm negatif cikti erken mi yaptm acaba
Ben 15. gün kanda baktırdım öyle sonuç aldım. Bence şu an test yapmayın 15. gün kan testi yaptırın. Doktorum bu şekilde söylemişti burda da okuduğum kadarıyla çoğu kişinin böyle. İdrara hemen yansımayabiliyor önce kana sonra idrara yansıyor beta hcg. Bir de 10 gün zaten ovitrellenin etkisi sürüyor.

Cok teşekkür ederim, bugün biraz modum düşmüştü iyi geldi msjiniz

Merhaba aşılamadan 7 gün sonra bthcg 1.20 idi 8. Gün takip etmek amaçlı tekrar yaptım 0.800 yani düşmüş biliyorum erkendi ama gene de artmasını bekliyordum. Bugün 11. Gün sizce tekrar kan değeri baktırmama gerek var mı yoksa kabullenmeli miyim deneyimlerinizi paylaşabilirseniz çok iyi olur çok bilgisizim bu konularda

Alıntı

Bence tekrar verin ,bende sabah kan vericem nasip bakalm insallah hakkımızda hayırlısı olsn

Dün sabah sağlık ocağında kan vermistm ,bu saat oldu sonuç sisteme düşmedi esimi gonderdm doktor incelemeye alınmamış bugün alınır öğlen gibi sonuç çıkar demis ,bana saçmalık geliyo ne kadar sağlıklı Bi sonuç elde edilebilir ki

Beta 0.1 , ne yazikki tutmadı asilamam demek ki ,bazen hiç anne olamayacağımı düşünüyorum, içimdeki üzüntünün tarifi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…