Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Perşembe günü aşılama olacağım. İlki tutmadı şimdi tekrar deneyeceğimbu ay aşılama yapacak olan varmı bide ilk aşılaması tutan varmı arkadaşlar
Ben bugün yumurta kontrolüne geldim bakalım ne zaman diyecek doktor ılac başlamadan olcam aşılamaPerşembe günü aşılama olacağım. İlki tutmadı şimdi tekrar deneyeceğim
İnşallah bunda güzel haber alırsınızBen varım 2. Aşılamam ilki tutmadı![]()
Ben bugün yumurta kontrolüne geldim bakalım ne zaman diyecek doktor ılac başlamadan olcam aşılama
O zaman yumurtalarınız sağlıklıca büyüyor ne güzelİnşallah bunda güzel haber alırsınız
Perşembe günü aşılama olacağım. İlki tutmadı şimdi tekrar deneyeceğim
Teşekkür ederim canım ben ilaçsız büyüyor inşallah sadece cumartesi iğne yapcaz Allah’ın ıznıyle hepımızı güzel sonuçlar alalım ben kıloluyum bide ama şükür hersey temız cıkdı rahim filmi felannO zaman yumurtalarınız sağlıklıca büyüyor ne güzelben 21 gün gün iğne yaptım zorla büyüdü umarım sizde hayırlı haberler alırsınız bugün de aşılama sonrasında da
![]()
Umarım bu asılamanız tutar hepımızın emeklerı boşa gitmez InşallahBen varım 2. Aşılamam ilki tutmadı![]()
İnşallah tutar bugün yumurta kontrolüne gittim 14 mm bir yumurta oluşmuş klomen kullandım bu süreçte kan değerleriniz nedir sizin kaç mm yumurta oluşmuşUmarım bu asılamanız tutar hepımızın emeklerı boşa gitmez Inşallah
Ben de varım. 5 gün femera kullandım en büyüğü 12 mm olunca yumurta iğneye geçtik meriofert 75 kullandım bugün 2. İğne yarında vuruluyorum cuma kontrol var. Birde rahim duvarı kalinlasmaya baslamis dedi bu kötü birşey mi onu bile bilmiyorum. İlk asilamam olucakO zaman yumurtalarınız sağlıklıca büyüyor ne güzelben 21 gün gün iğne yaptım zorla büyüdü umarım sizde hayırlı haberler alırsınız bugün de aşılama sonrasında da
![]()
Kaç mm olduğunu söyledi mi genelde endo diyerek belirtiyorlarBen de varım. 5 gün femera kullandım en büyüğü 12 mm olunca yumurta iğneye geçtik meriofert 75 kullandım bugün 2. İğne yarında vuruluyorum cuma kontrol var. Birde rahim duvarı kalinlasmaya baslamis dedi bu kötü birşey mi onu bile bilmiyorum. İlk asilamam olucak
Yok benim tedavim 5 gün klomen kullanıp çatlatma iğnesi veriliyor öyle aşılama yapılıyor hap ile istenilen büyüklüğe ulaşıp aşılama yapabiliyorlar. İğne olarak sadece çatlatma iğnesi kullanıyorum İstenilen büyüklüğe ulaşmamış cuma tekrar gidicem büyük ihtimalle çatlatma iğnesi verecek pazartesi de aşılama olur diye düşünüyorumEvet yumurtalıklar harekete geçmiş biri 7 mm biri 9 mm biri 12 mm dedi en büyükleri bunlar şuan dedi. Ama istediğimiz seviyeye ulaşamamış dedi. İğne ile devam edelim dedi. Biraz moralmen sarsıldım bende umutsuzlandim. Siz iğneye geçtiniz mi peki. Benimde 12. Günü. Sürelerimiz yakinmis
Umarım bu sefer güzel sonuç alırsınız sanırım surecimiz şuan aynı ilerliyorYok benim tedavim 5 gün klomen kullanıp çatlatma iğnesi veriliyor öyle aşılama yapılıyor hap ile istenilen büyüklüğe ulaşıp aşılama yapabiliyorlar. İğne olarak sadece çatlatma iğnesi kullanıyorum İstenilen büyüklüğe ulaşmamış cuma tekrar gidicem büyük ihtimalle çatlatma iğnesi verecek pazartesi de aşılama olur diye düşünüyorum
Aynen öyle aynı işliyor şu an benim son adet tarihim 31 Aralık, gelecek adet tarihi 28 ocak hayırlısı olsun inşallah hepimiz için de.Umarım bu sefer güzel sonuç alırsınız sanırım surecimiz şuan aynı ilerliyor
Amin inşallah canımAynen öyle aynı işliyor şu an benim son adet tarihim 31 Aralık, gelecek adet tarihi 28 ocak hayırlısı olsun inşallah hepimiz için de.
Çok sevindim yazdıklarınıza göre herşey yolundaBen de varım. 5 gün femera kullandım en büyüğü 12 mm olunca yumurta iğneye geçtik meriofert 75 kullandım bugün 2. İğne yarında vuruluyorum cuma kontrol var. Birde rahim duvarı kalinlasmaya baslamis dedi bu kötü birşey mi onu bile bilmiyorum. İlk asilamam olucak
Ya gerçekten mi çok sevindim ben bu konuda biraz tecrübesizim bana kalinlasti diyince bile korktum. Hatta yumurta istenilen büyüklükte değil denilince iyice çöktüm doktora soru bile soramadim. Klinkten cikarken böyle beynim durmuş gibi ciktimÇok sevindim yazdıklarınıza göre herşey yolundarahim kalınlaşması güzel bir sey eğer yumurta spermle döllenirse rahmine tutunabilmesi için rahim kalınlığı çok önemli
![]()
EvettttttYa gerçekten mi çok sevindim ben bu konuda biraz tecrübesizim bana kalinlasti diyince bile korktum. Hatta yumurta istenilen büyüklükte değil denilince iyice çöktüm doktora soru bile soramadim. Klinkten cikarken böyle beynim durmuş gibi ciktim