- 21 Ocak 2024
- 15
- 1
- 1
- 29
Dün yaptım ama gün içinde yaptığım için negatif çıktı çarşamba kan testi verecem inşallah pozitif çıkar ..Sonucunuz belli olur sizinde test yaptırdınız mı acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dün yaptım ama gün içinde yaptığım için negatif çıktı çarşamba kan testi verecem inşallah pozitif çıkar ..Sonucunuz belli olur sizinde test yaptırdınız mı acaba
Bende kan testi yaptırmadım ama 11 gün idrar yaptım negatif cıkdı regl beklıyorum ıgnemın 16 günü aşılamanın 14 olduDün yaptım ama gün içinde yaptığım için negatif çıktı çarşamba kan testi verecem inşallah pozitif çıkar ..
Benimde aşılamanın 12 günü farklı belirtilerin var mı .. 15 ci günde kan testi vermemi söyledi doktorum sen kaçıncı gününde verecen kan testi canmBende kan testi yaptırmadım ama 11 gün idrar yaptım negatif cıkdı regl beklıyorum ıgnemın 16 günü aşılamanın 14 oldu
10 gün sonra yap dedi idrar testi yaptım ben çok belirti yaşadım ama negatifBenimde aşılamanın 12 günü farklı belirtilerin var mı .. 15 ci günde kan testi vermemi söyledi doktorum sen kaçıncı gününde verecen kan testi canm
Regl oldun mu ki10 gün sonra yap dedi idrar testi yaptım ben çok belirti yaşadım ama negatif
10 gün sonra yap dedi idrar testi yaptım benBenimde aşılamanın 12 günü farklı belirtilerin var mı .. 15 ci günde kan testi vermemi söyledi doktorum sen kaçıncı gününde verecen kan testi canm
olmadım kan twtı yaptırdım negatif bu ay deneycm nidaya Allah nasıp ederseRegl oldun mu ki
Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın10 gün sonra yap dedi idrar testi yaptım ben
olmadım kan twtı yaptırdım negatif bu ay deneycm nidaya Allah nasıp ederse
Benim negatif çıktı maalesef 3. Olacağım şubatta nasip olursaBende çarşamba vereceğim . Senin belirtilerin var mı canm
Açıklanmayan infertilite bir sorun yok yaniŞans hep aynı bence canım devlet ya da özel fark etmez.. sizin sıkıntı neydi
Hayırlısı olsun inşallah Dualar tüm ümitle bekleyenlereBende regl oldum bu ay tekrar başlıyorum dua edinhepımız pozıtıf görelim bu ay
Tekrar başladım bu ay ıgne oluyorumHayırlısı olsun inşallah Dualar tüm ümitle bekleyenlere![]()