Aşılama

gece1234

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2024
107
39
18
32
Bugün aşılama üzerinden tam 24 gün geçti. Aşılamanın 7. 8. Ve 15. Günleri kan verdim negatif. Zaten hiç de belirti yoktu. Bugün itibariyle 24. Gün bitti ve hala regl olamadım. Sadece dün yani aşılama 23. Günde pembe çok az bir akıntı geldi ben de çok sevindim sonunda diye. Ama devamı yok. Benzer durumu yaşayanınız var mıdır ne olmuş olabilir ?

Bugün aşılama üzerinden tam 24 gün geçti. Aşılamanın 7. 8. Ve 15. Günleri kan verdim negatif. Zaten hiç de belirti yoktu. Bugün itibariyle 24. Gün bitti ve hala regl olamadım. Sadece dün yani aşılama 23. Günde pembe çok az bir akıntı geldi ben de çok sevindim sonunda diye. Ama devamı yok. Benzer durumu yaşayanınız var mıdır ne olmuş olabilir ?
merhaba progesteron falan verdi mi o yapabilir belki ilk aşılamanız mı sonuçta iğne falan bir sürü ilave hormon alıyoruz vücuda böyle şeyler olabilir bence

Canım korkutmak istemem ama kist oluşmuş olabilir. Basit kist. Bir de adetin bir hafta geciktikten sonra muayene olman fayda sağlayacaktır canım. Umarım gebesindir. Doktora gittiğinde hamiş değilsen adet söktürücü verecektir.

Benim bugün aşılamam oldu ikinci aşılamam ilk aşılamada aşı esnasında hiç acı duymamıştım bu seferki de çok acı duydum bayiltacak derecedydi doktorum ağrı hissettiysen çok iyi dedi sizce bu normalmi bana da yardımcı olun daha yeniyim burda

Benim bugün aşılamam oldu ikinci aşılamam ilk aşılamada aşı esnasında hiç acı duymamıştım bu seferki de çok acı duydum bayiltacak derecedydi doktorum ağrı hissettiysen çok iyi dedi sizce bu normalmi bana da yardımcı olun daha yeniyim burda
Ben katater takildiginda yanma hissettim irkildim doktor da anladi sakin ol kizim acı hissetmeyeceksin zaten dedi ağrı hissetmek neden iyi olsun ki

Back
X