• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama

Canım bende göğüs ağrısı başladı sanki bana fazla geliyormuş gıbı ağırlık yapıyor bir kere ateş basıyor bir kere üşüyorum insallah hamileyimdir🙏
İnşallah canım benim bebek tutunana kadar çok üşüdüm. Hala üşüyorum arada. Kaçıncı günn şuan

Adete 3 gün var Buda ovulasyon testim

Eklentiler

• IMG_7582.webp
    IMG_7582.webp
    95,6 KB · Görüntüleme: 32
Avokado yedim ben canım günde yarım . Her gün yürümeye dikkat ettim öncesinde. sonrasında yine avokado yemeye devam etmiştim.
Elif birsey daha sorucam kusura bakma çok soruyorum , adetin bittikten sonra 14 gün yumurtlama oluyor ya diyelim ki o 14 değil de daha erken günler de olursa aşılama da fark eder mi acaba

Elif birsey daha sorucam kusura bakma çok soruyorum , adetin bittikten sonra 14 gün yumurtlama oluyor ya diyelim ki o 14 değil de daha erken günler de olursa aşılama da fark eder mi acaba
Canım zaten doktor yumurtanı takip ediyor 2 3 günde bir çağırıyor eğer çatlama olmazsa çatlama iğnesi veriyor ve 36 saatte aşılama yapıyor benim öyle oldu çünkü benim doktorum öyle yaptı

Back
X