İnşallah canım benim bebek tutunana kadar çok üşüdüm. Hala üşüyorum arada. Kaçıncı günn şuanCanım bende göğüs ağrısı başladı sanki bana fazla geliyormuş gıbı ağırlık yapıyor bir kere ateş basıyor bir kere üşüyorum insallah hamileyimdir![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım benim bebek tutunana kadar çok üşüdüm. Hala üşüyorum arada. Kaçıncı günn şuanCanım bende göğüs ağrısı başladı sanki bana fazla geliyormuş gıbı ağırlık yapıyor bir kere ateş basıyor bir kere üşüyorum insallah hamileyimdir![]()
Adete 3 gün var Buda ovulasyon testimİnşallah canım benim bebek tutunana kadar çok üşüdüm. Hala üşüyorum arada. Kaçıncı günn şuan
Maşallah belirgin ama idrar testi yapsan sabah sanki çıkar gibi geliyorAdete 3 gün var Buda ovulasyon testim
Hiç yapmak istemıyorum çıkmazsa çok üzülürüm adetı beklemek ıstıyorumMaşallah belirgin ama idrar testi yapsan sabah sanki çıkar gibi geliyor
Maşallah çok net görünüyor kan testinde de çıkar inşallah sizin aşılama mı oldu?Adete 3 gün var Buda ovulasyon testim
HayırMaşallah çok net görünüyor kan testinde de çıkar inşallah sizin aşılama mı oldu?
Kizlar bende aşılama olucam 2 haftaya bana da fikir verir misiniz öncesinde yada sonrasında ne yapmam lazım siz ne önerirsinizGebelik varmış canım tutunmuş doktor 2 günde bir takipte kalacağız artık testin pozitif dedi
Avokado yedim ben canım günde yarım . Her gün yürümeye dikkat ettim öncesinde. sonrasında yine avokado yemeye devam etmiştim.Kizlar bende aşılama olucam 2 haftaya bana da fikir verir misiniz öncesinde yada sonrasında ne yapmam lazım siz ne önerirsiniz
Bilen kullanan yok muProgestan hap kullanıp kaç günde hasta oldunuz acaba
Bnim bildiğim progestan kullanıldığında adet olunmuyorBilen kullanan yok mu
Elif birsey daha sorucam kusura bakma çok soruyorum , adetin bittikten sonra 14 gün yumurtlama oluyor ya diyelim ki o 14 değil de daha erken günler de olursa aşılama da fark eder mi acabaAvokado yedim ben canım günde yarım . Her gün yürümeye dikkat ettim öncesinde. sonrasında yine avokado yemeye devam etmiştim.
Düzenleyici ve söktürücü olarak vermişti doktor ilk iki ay bırakınca iki üç gün sonra olmustum bu ay 11 gün oldu hala olmadimBnim bildiğim progestan kullanıldığında adet olunmuyor
Anladım bn şuan kullanıyorsunuz sandım. Gebelik testine baktırdınız mı?Düzenleyici ve söktürücü olarak vermişti doktor ilk iki ay bırakınca iki üç gün sonra olmustum bu ay 11 gün oldu hala olmadim
En son 16 Nisan'da kan verdim sıfır çıktı ama hala olmadim 11 gün oldu bugunAnladım bn şuan kullanıyorsunuz sandım. Gebelik testine baktırdınız mı?
İnşallah bir mucize olur da hamilelik haberini verirsinizEn son 16 Nisan'da kan verdim sıfır çıktı ama hala olmadim 11 gün oldu bugun
Canım zaten doktor yumurtanı takip ediyor 2 3 günde bir çağırıyor eğer çatlama olmazsa çatlama iğnesi veriyor ve 36 saatte aşılama yapıyor benim öyle oldu çünkü benim doktorum öyle yaptıElif birsey daha sorucam kusura bakma çok soruyorum , adetin bittikten sonra 14 gün yumurtlama oluyor ya diyelim ki o 14 değil de daha erken günler de olursa aşılama da fark eder mi acaba
Çatlatma iğnesi olmaz dedi amh düşük olduğu için bendeCanım zaten doktor yumurtanı takip ediyor 2 3 günde bir çağırıyor eğer çatlama olmazsa çatlama iğnesi veriyor ve 36 saatte aşılama yapıyor benim öyle oldu çünkü benim doktorum öyle yaptı
ala ala kaç ki amhÇatlatma iğnesi olmaz dedi amh düşük olduğu için bende