Merhaba ben aşılama ile hamile kaldım şuan kızım karnımda 8 aylık oldu yaptıracağım zaman ihtimalin düşük olduğu tutmama ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi doktorum benim yumurtalarımda adetimde rahmimde hiç bir problem yoktu ama eşimin sperminde ileri hızı hep düşük çıkıyordu böyle olunca spermler ileri gitmiyordu ve 2 yıl içinde 2 bebeğimi kaybettim belki de spermler yorgun ve zor yumurtaya ulaştığı içindi bilmiyorum çok zor ve yıpratıcı bir süreçti hele kayıplarım beni mahvetmişti en son tüp bebekten önce bir defa aşılama denemeye karar verdim benim ısrarımla yaptı doktorum şükürler olsun tuttu Allahım size de tez zamanda nasip etsin bende yokluğuyla sınandım ve sürekli dua ediyorum Allahım isteyen anneliği hakeden herkese nasip etsin hamilelerin duası kabul oluyormuş ve 8 aydır dualarım hep olmayanlarda sizde bana dua edin lütfen sağlıcakla yavruma kavuşayım içimdeki kaybetme korkusu asla geçmiyor
süreç çok kolay hiç bir zorluğu yok ben bir hafta göbekten iğne vurdum yakmıyor ilaç hatta ben iğne girip çıkarken bile fark etmiyordum çok basitti işlem de de hiç bir ağrı sızı hissetmedim bir iki gün çok hareketli geçirmedim günlerimi ayaklarımın altına yastık koydum yattım avakado yedim bilmiyorum doğruluğunu her ihtimali denedim evde sürekli Meryem duası açtım 14. Gün hamile olduğumu öğrendim