Hsg filmi echomar mı sonomed mi

pinklemonade34

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2023
110
42
18
29
Kızlar doktorumun önerisi ile rahim filmi çektireceğim sonomed mi yoksa echomar mı hangisini tercih etmeliyim ? yakın dönemde yaptıran varda deneyimlerimi paylaşabilir mi

Kızlar doktorumun önerisi ile rahim filmi çektireceğim sonomed mi yoksa echomar mı hangisini tercih etmeliyim ? yakın dönemde yaptıran varda deneyimlerimi paylaşabilir mi
Avrupa yakasındaysanız Echomar'ı tavsiye ederim. Ben çok memnun kalmıştım.
Sanırım 2 firma da aynı olabilir. Telefon açıp sorun isterseniz.

Avrupa yakasındaysanız Echomar'ı tavsiye ederim. Ben çok memnun kalmıştım.
Sanırım 2 firma da aynı olabilir. Telefon açıp sorun isterseniz.
Şişlideki şubesinde mi oldunuz fiyatı ne kadardı bir de orada ünlü bir doktor varmış sanırım ona yaptırmazsak hemşireler yapıyormuş siz böyle bir şey deneyimlediniz mi

Şişlideki şubesinde mi oldunuz fiyatı ne kadardı bir de orada ünlü bir doktor varmış sanırım ona yaptırmazsak hemşireler yapıyormuş siz böyle bir şey deneyimlediniz mi
Evet şişli şubesinde çektirmiştim. Ben cevat bayrak ı özellikle talep etmemiştim. Yanlış hatırlamıyorsam ücret farkı talep etmişlerdi. Zaten raporu o yazıyormuş galiba.
Çekim 2 dk sürüyor.
Ben çektirdiğimde 2022 yılında çektirmiştim. Şu an çok değişmiş fiyatlar.

Evet şişli şubesinde çektirmiştim. Ben cevat bayrak ı özellikle talep etmemiştim. Yanlış hatırlamıyorsam ücret farkı talep etmişlerdi. Zaten raporu o yazıyormuş galiba.
Çekim 2 dk sürüyor.
Ben çektirdiğimde 2022 yılında çektirmiştim. Şu an çok değişmiş fiyatlar.
Çok teşekkür ederim 😊

9 bin tl hsg ücreti bunu kart tek çekim alıyorlar aneztezili isterseniz 6 bin nakit istiyorlar aneztezili sadece cuma günleri oluyor

Back
X