Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
YaaaaBen sonuc alamadim malesef cok umutlanmayin
Yani yasiniz durumunuz nasil bilmiyorum ama cok umutlanmayin asilamanin tutma ihtimali cok yuksek degil ne yazikki cok olumlu konusuyolar ama sende umutlaniyosun oyle olunca tabi sonuc negatif olunca uzuluyosun sen cok umut baglama olursa supriz olsun insani oyaliyolar ben 2 yilimi oyle bosa gecirdim tup bebekle hamile kaldim daha yeni vakit kaybeden bence olmuyorsa sorun vs varsa tup bebege baslayin tabi allah bilir ama ben cok uzulmustum aynisini yasamanizi istemem herseyin hayirlisi olsun
Amin amin canım inşallah sorununuz neydi sizin peki 2. Aşılamam benim bakalım hayırlısı ne olcak herşey allahtan tabi ki çarşamba öğrencem bende sonucu ne çıkcak ne çıkmayacakBen sonuc alamadim malesef cok umutlanmayin
Yani yasiniz durumunuz nasil bilmiyorum ama cok umutlanmayin asilamanin tutma ihtimali cok yuksek degil ne yazikki cok olumlu konusuyolar ama sende umutlaniyosun oyle olunca tabi sonuc negatif olunca uzuluyosun sen cok umut baglama olursa supriz olsun insani oyaliyolar ben 2 yilimi oyle bosa gecirdim tup bebekle hamile kaldim daha yeni vakit kaybeden bence olmuyorsa sorun vs varsa tup bebege baslayin tabi allah bilir ama ben cok uzulmustum aynisini yasamanizi istemem herseyin hayirlisi olsun
Amin amin inşallah ne kadarlık oldunuz peki şimdiHic bi sorun yoktu sebepsiz infertilete ne adet duzensizli ne sperm bozuklugu nede baska bsy genetige kadar bakildi hic bsy cikmadi ama olmadida yani vakit saat hersey gonlunce olsun hersey
Çok sevindim hayırlısı allahtan artık tüp bebek tedavi süreci kaç ay kaç hafta peki ne kadar sürdü6 hafta suan![]()
Özelde mi oldun devlette miuzun soluklu biraz gecen yil ilk transferi oldum bebek tutunamadi kaybettim dondurulmus embriyo vardi nisan 1 de onu koydular o tuttu ben 1 yil bekledim ama istesen 2 ay sonra tekrar koydura biliyosun 1 ay olmadan koydular bunda hazirdi cunki ama sifirdan baslayinca 2 3 ay suruyo ama bu hastaneye de bagli
Genelde tüp bebekte ikiz olma ihtimali yüksek diyolar senin belli miuzun soluklu biraz gecen yil ilk transferi oldum bebek tutunamadi kaybettim dondurulmus embriyo vardi nisan 1 de onu koydular o tuttu ben 1 yil bekledim ama istesen 2 ay sonra tekrar koydura biliyosun 1 ay olmadan koydular bunda hazirdi cunki ama sifirdan baslayinca 2 3 ay suruyo ama bu hastaneye de bagli
Ne kadarı bulduÖzelde
Uuuuuu çok pahalı yaaaHem once ki hem bu ikisi yaklasik 350 bin civari ilaclar haric
24 bende bakalım eğer bi aşılama daha yapmazlarsa önümde o var sadece ara versem mi bilmiyorum amaEvet o yasa bagli 36 yasinin ustunde isen 2 embriyo koyuyolar ama istersen tabi benim 1 tane ilki oladi ya o zaman ben 35 yasindaydim bekle dediler 3 ay sonra 2 koyalim ben beklemedim
Ben asilamadan sonra 5 ay adet gormedim sen bilirsin istersen bekle 1 2 ay vucudun toplansin yada gider konusursun yonlendirirler seni24 bende bakalım eğer bi aşılama daha yapmazlarsa önümde o var sadece ara versem mi bilmiyorum ama