Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şöyle söyliyim ben devlette oldum sprem sayısı yeterli fakat hareket olarak zayıflık var biraz dendi bizeMikroçipli mi oldu aşılamanız ? Bir de sayısı kaçtı sise transfer edilen spermin bizde bugün yaptırdık aşılama
Malesef bizde doğrusu sormadık aslında ben bu aşılamada baya stresliydim öncekine göre o yüzden ilk mi sizimyıkanma işlemi yapılınca kaç tane kalmıştı kaç tanesini verdiler size söylenmedi mi
Amin amin inşallahEvet ilk bizim,doktorumuz embriyoloğımjz detaylı anlattı cıktı vs de verdiler sağolsunlar aklımızda kalmadı hayırlısı olsun hepimiz için
2. Aşılama tutan ve belirtileri nelerdir kızlar
Bende 2 mayısta 2. Aşılamam oldu kızlar ondan öncede 3 defa yumurta takibi oldu. Bu sürede ne yazık ki olumsuz bir gebelik yaşadım ve kürtajla sonlandı. Demem şu aslında özet olarak herkeste farklı fizyolojik belirtiler var, kimi belirti Yaşar olumsuz olur kimi hiç yaşamaz olumlu olur. Ama inanınbir gerçek varki beklemek çok zor. Rabbim hepimize doğru zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin2. Aşılama tutan ve belirtileri nelerdir kızlar
Amin inşallah aminBende 2 mayısta 2. Aşılamam oldu kızlar ondan öncede 3 defa yumurta takibi oldu. Bu sürede ne yazık ki olumsuz bir gebelik yaşadım ve kürtajla sonlandı. Demem şu aslında özet olarak herkeste farklı fizyolojik belirtiler var, kimi belirti Yaşar olumsuz olur kimi hiç yaşamaz olumlu olur. Ama inanınbir gerçek varki beklemek çok zor. Rabbim hepimize doğru zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin![]()
Hadi inşallah bende senin gibiyim canım hayırlısı hakkımızdaBende 4 yıllık evliyim 3 yıldır çocuk istiyoruz nasip olmadı henüz. İki kere yumurta çatlatma bir kere aşılama tedavisi yaptırdım ama olumsuz sonuçlandı.. ikinci aşılama için adet olmayı bekliyorum. Bu ay tekrar aşılama yaptıracağım dua edelim birbirimize![]()
Yerleşme kanaması gibi mi nokta noktaAşılamanın 13.günü kana normal midir sizce kızlar
Yok değilYerleşme kanaması gibi mi nokta nokta
Doktoruna görünseydin bugün keşke yoğun bir kanama mıYok değil
Normal adet oldumDoktoruna görünseydin bugün keşke yoğun bir kanama mı
Hayırlısı olsun.. pes etmek yok tekrar deneyeceğiz :)Normal adet oldum
Amin inşallah evet perşembe rahim filmi çektircem korkuyorumHayırlısı olsun.. pes etmek yok tekrar deneyeceğiz :)
Çektirmedin mi daha önce aşılamaya başlamadan çektirseydin keşke.. 2023 Eylül ayında çektirmiştim bendeAmin inşallah evet perşembe rahim filmi çektircem korkuyorum